Şimdi Ara

Izmirliler Toplandik *Resimler icerde* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben gelmeyi çok istiyordum ancak hafta sonu anne ve babamın yazlığa taşınma işi çıkınca maalesef katılamayacağım.

fuarı pek tavsiye etmem. şu anda motor ve keko yatağı orası, ama yine de siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 30 Mayıs 2007; 11:18:35 >

• bu ne gurcan amca 30 gun yemis yuh be kardesim siz kafayi mi yediniz

ya bari bulusma oncesi yapmasaydiniz bee neyden yedi bari onu soyleyin MOD EFENDILER....

anladik en buyuk sizsiznizde bu kadari fazla iyice sogutuyorsunuz.... ne oldu gurcan amcaya umarim gecerli bir sebebi vardir

• UP
  • gürcan amcaya nasıl ulaşcaz tel nosu olan var mı ? bu arada yer mekan farketmez arçi affetmez şaka şaka her yer bana uyar
  • ben gelirdim ancak h.sonu a.ö. sınavı var, o sınavda görevliyim.
  • hadi be hocam bende ao sinavina giricem 2-3 haziran ege uni kampusunde meslek yuksek okulunda...

eee hadi artik bee nereye gidiyoz
  • bende işçievleri geleyim bari ama nereye
  • FİNALLER bitirdi benı ya neden 2 hafta sonra yapmıyosnuz? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Oylamaya göre Alsancakta toplancaktık dimi. Montrö falan diyonuz ama oy verenlere biraz saygı

Bu cumartesi (2haziran) saat 2gibi alsancak iskelenin önünde toplanalım derim. Kordonda bi cafeye otururuz istiyen çay içer istiyen bira istiyen nargile.İstiyen tavla oynar falan güzel bi gün olur fikrindeyim.

Perşembe akşam kesin saat tarih belli olsun herkes ona göre haftasonu planını yapsın. Kendinize iyi bakın iyi forumlar

Ama artık TOPLANALIM

benim için farketmez..fuar konusunuda sessiz sakin olduğu için önermiştim..neler yaşandığını bilmiyordum
    alsancak iskelesi önünde saat 2 gibi olur..

iki haftasonra olmaz ..gidicek arkadaşlar var...

edit:harf hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cADDy -- 30 Mayıs 2007; 15:12:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cADDy

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Oylamaya göre Alsancakta toplancaktık dimi. Montrö falan diyonuz ama oy verenlere biraz saygı

Bu cumartesi (2haziran) saat 2gibi alsancak iskelenin önünde toplanalım derim. Kordonda bi cafeye otururuz istiyen çay içer istiyen bira istiyen nargile.İstiyen tavla oynar falan güzel bi gün olur fikrindeyim.

Perşembe akşam kesin saat tarih belli olsun herkes ona göre haftasonu planını yapsın. Kendinize iyi bakın iyi forumlar

Ama artık TOPLANALIM

benim için farketmez..fuar konusunuda sessiz sakin olduğu için önermiştim..neler yaşandığını bilmiyordum
    alsancak iskelesi önünde saat 2 gibi olur..

iki aftasonra olmaz gidicek arkadaşlar var...

armutun sapı üzümün çöpü bahanelerim olmazsa gelirim

• quote:

Orjinalden alıntı: elenemo

bende işçievleri geleyim bari ama nereye

tüh be yakalanmış
  • ozman ALSANCAK ISKELESI SAAT 14:00 da CUMARTESI gunu bulusuyoruz

HERKES ICIN OK MI????????
  • ok
  • bende OK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ObOchine

offf bee ALTAY da gitti bu neyaaa tayyeap in parmagi yoksa ne olayim...

bu arada gurcan amca bu yuzden banlanmis assagida linki

http://forum.donanimhaber.com/m_14607283/mpage_1/key_/tm.htm

ülke başbakanına biraz saygılı olsanız. ne demek tayyeap ???

• AMerikada oyle diyorlarda ondan

oda bize GAVUR derken dusunsun
  • quote:

AMerikada oyle diyorlarda ondan

oda bize GAVUR derken dusunsun

saptırma yapmayın, size başbakan gavur filan demedi, bulun konuşmasını ve okuyun, izmirliler gavurdur dediyse ben sizden özür dileyeceğim. sadece haksız bir şekilde izmir'în birilerince gavur izmir diye bir zamanlar adlandırıldığını söyledi.
  • ya tamam abi pardon ama ne yapiyim yani ha tayyip ha tayyeap aramizda lafimi olur

zaten ALTAYimizda gume gitti ben biliyom hep bu BASbakanin altindan cikti bunlar
  • lütfen bari bu konuda yapmayın bi toplanmak için konumuz var oda gitmesin
  • quote:

ya tamam abi pardon ama ne yapiyim yani ha tayyip ha tayyeap aramizda lafimi olur

zaten ALTAYimizda gume gitti ben biliyom hep bu BASbakanin altindan cikti bunlar

altay için ben de çok üzüldüm. kendi kendini eledi altay, yazık oldu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.