Şimdi Ara

Izmirliler Toplandik *Resimler icerde* (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz zaten 14:30 a kadar bekleriz sonra kacariz artik...

ya herkes beni bulsun saclarim sari siyah gunes gozlugu ile olcam
  • nerde oluyotam olaraq buluşma yha
  • Üst konu yapıldı.
  • gene saat kulesi olsa belki gelirdim ama alsancağı pek bilmiyorum gelsem geri dönemem hayatımda 1 kere alsanağa gittim ondada pes5 aldım hemen geri dönüdm size iyi eğlenceler...
  • Resımler super olmus koptum burda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Üst konu yapıldı.

SAOL SALTUK HOCAM
  • BUDA BEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arçi_1925 -- 1 Haziran 2007; 21:19:56 >
  • Çok ters zamanda benim için yoksa gelmeyi düşünebilirdim..
  • bensiz toplanıyorsunuz demek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

bensiz toplanıyorsunuz demek...

gel dostum ayıp ediyon gelen herkeze kapımız açık
  • şaka takıldım dostum şunu erteleme imkanınız olsa da gelebilsek..(okudugum kadarıyla olmuyormuş) FİNALLER başlıyor p.tesi ..ama eger imkan yaratabilirsem gelmeye çalışırım.

DAVETİN İÇİN TŞKLER TEKRARDAN..
  • en iyisi bir kaç hafta erteleyelim, herkes durumlarını ayarlasın öyle toplanalım veya şimdi toplananlar toplansın, tekrar büyük bir organizasyon yapalım (piknik gibi)
  • eee hani bitek benmi resim koydum hadi millet birbirimizi tanımak için lazın
  • valla rezil oluruz bunda gelen gelsin bi kac hafta sonra bidaha yapariz

cidden diyorum saltuka soyledim ust konu diye o kadar simdi ayip olmasin yapalim 2-3 kisiyle sonra bi daha yapariz...
  • ben ortada bağırırım gel abi gell dh izmir burda gellllyani artık üst konu yapıldı dönüşü yok
  • Bu sefer caymayalım yaw şöle 5-10 kişi olur inş Öss den önce başka buluşmaya zor gelirim. malum hazirana girdik 2hafta kaldı sınawa

Forumda izmirli çok kişi war ama konu dışına girmiyen çok kişi war.Bu kişilerede haber wermek maksatıyla diğer forumlara konu açsak nası olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

gene saat kulesi olsa belki gelirdim ama alsancağı pek bilmiyorum gelsem geri dönemem hayatımda 1 kere alsanağa gittim ondada pes5 aldım hemen geri dönüdm size iyi eğlenceler...

nereden gelcenki?
  • en azından simamızı tanımış oluruz herkez resimlerini koysun sonra editleriz ilk önce benden
    Orjinalden alıntı: arçi_1925

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arçi_1925 -- 1 Haziran 2007; 21:22:25 >
  • koyuyorum.. tabikii sonra editleyeceğim.. elimde başka fotoğraf yok şimdilik bunla idare edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cADDy -- 1 Haziran 2007; 16:18:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy

Cumartesi oradayım

Bunlarda geçen buluşmanın fotoları
    2 kişi

O kagıdı dh için mi fb için mi yaptın ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.