Şimdi Ara

İzmirliler toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bornovadan çiğliye en hızlı ulaşım şekli nedir yada şöyle sorayım artık katip çelebi ünisinde okuyacağım bornovada oturuyorum en hızlı Nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bi up daha

• İzbanla gitmek.

• İnternette böyle yazıyor doğru mudur bilmiyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

İzmirliler toplanın

• tıp ve diş fakultesi için bornova hükümet konağı önünden egekent-bornova'ya binilir. Çiğli itfaiye duragında inilir. 100 metre yürünüp varılır.

Balatçık kampüsü için pahalı yol aynı dolmuşa binilir çiğli kahvelerde inilir. Çiğli metro aktarma durağına yürünür 3 dakika ortalama ve balatçık- çiğli akt. otobüsüne binilir.

Ucuz yol bornova metroya binilir halkapınarda izbana geçilir çiğlide inilir 100 metre ilerdeki akt. durağına varılır ve balatçık-çiğli akt. otobüsüne binilir
  • metroya binip ordan izbana geçiceksin egekentte indikten sonra önündeki duraktan 2 otobüs geçiyo numaraları aklımda değil ya onlara binersin yada zaten 5-10 dk yürüme mesafesinde üniversite yürürsün hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2016 İtibariyle 595 596 817 ile Gidilebilir.İzbanla Egekentte İnilip Yürünebilir veya 596 ya Binilebilir.Efesus outlet Civarından Geçen Eshotlardan İnilip Yürünebilir(Menemen Dolmuşları).802 ile Egekente Gelip Oradan Yürünebilir veya 596 ya Binilebilir
    Bornovadan Gelecekler 800 İle Balatçık Kahvelere kadar Gelip Oradan 596 veya 595 e Binebilir.Kısaca Ulaşılabilir.Ayrıca Trafi Uygulamasını İndirerek Güncel Yol Tarifi Alabilirsiniz.
    .......Yazım Hatası Olabilir Önceki Yazıma Eklentiler Yaptım Düzeltmeye Uğraşmadım
  • msncicocuk M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.