Şimdi Ara

İzmit Teknopark a nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul'da oturuyorum. Yarın saat 9'da izmit teknopark'ta olmam lazım . Trenle gitmeyi düşünüyorum . İzmit'te indikten sonra otobus vs. ulasım aracı var mı Teknopark'a . Ve ortalama kac dakika sürüyor ?

• Kardeş sanırım gebze teknopark'tan bahsedyorsun:
    http://www.gosbteknopark.com/contact.asp
  • İzmit'te merkezde ben bilmiyorum teknopark!

Ama eğer adres varsa yardımcı olmaya çalışalım... Bu arada trenle gelirsen gebze de inersin ordanda otobüslere sorsan onlar yönlendirir zaten.

Tren'de Pendik Tuzla sonra Gebze geliyor...
  • Yani izmitin icinde öyle biryer bende bilmiyorum gebzedeki bencede ;)
  • Doğma büyüme izmitliyim ve arkadaşlarında dediği gibi izmitte öyle bir yer yok ancak gebzede kocaeli olduğu için büyük ihtimal senin gitmen gerekn yer gebzedeki teknoparktır.
  • yenikoyde de var birtane (Basiskele)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 14 Mart 2010; 6:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

yenikoyde de var birtane (Basiskele)

Başiskele ile yeniköy ne alaka neden parantez içerisinde yazmışsın anlamadım. Birde neden oturduğum yerdeki teknokenti bilmiyeyim kendimi bildim bileli(1986) ölebirşey yok Yanlış bilgi vermiyelim lütfen yeniköy tarafını bilmem ilgimide hiç çekmedi ama oraya teknokent kurulsa belki haberimiz olurdu

• Yukarıdaki fazla smleyler için özür nedense çift çift çıktı birde başiskelede yazan arkadaş nete girip öle üstün körü okuma ile bilgilendirme yapmıyalım. Öle bir teknokent gebzede!
  • KOÜ Teknopark Yeniköy İZMİT

Adres tam olarak bu arkadaslar
  • yuh cahiller, 200.000 m2 lik teknopark ı bilmiyorsunuz birde adamla dalga geçmişsiniz. izmit halkevinden yeniköy 1 numaralı minibüse binersen önünde indirirler. bu cahillik bir de burada çok ilginç
  • Merhaba Arkadaşlar,
    İzmit Halkevinde inilerek köpyüle sahil tarafından Yeniköy ve Yeniköy Kalıcı Konutlar ibareli minibüslere binilerek önünde indirirler.Ben o tarafta oturuyorum. Mevcut Kocaeli Üniv.Yeniköy Meslek Yüksekokulu kapatılarak yerine TEKNOPARK açıldı. Yaklaşık olarak 4-5 yıldır faaliyettedir. Arkadaşım orada çalışıyordu. Verdiğim bilgi kesinlikle doğrudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.