quote:Orjinalden alıntı: egzantirig zenciyi al trbzona getir.. lazmı olur Bu güseldi.. quote:Orjinalden alıntı: aSiKaN hyr TrabzonLu oLur.... Bu daha güseldi..
quote:Orjinalden alıntı: RccP quote:Orjinalden alıntı: egzantirig zenciyi al trbzona getir.. lazmı olur Bu güseldi.. quote:Orjinalden alıntı: aSiKaN hyr TrabzonLu oLur.... Bu daha güseldi.. saoL saoL soaL. :)
ARkadaşlar ben yardımcı olabilirim 355 filmlik bi arşivim var ve vizyona girmeyenler bile bulunur yaniiii
izmittemisin peki quote:Orjinalden alıntı: Nightmare_2 ARkadaşlar ben yardımcı olabilirim 355 filmlik bi arşivim var ve vizyona girmeyenler bile bulunur yaniiii
quote:Orjinalden alıntı: Nightmare_2 ARkadaşlar ben yardımcı olabilirim 355 filmlik bi arşivim var ve vizyona girmeyenler bile bulunur yaniiii vizyona girmemişler bulunurmu$ hmmmmmmmms
quote:Orjinalden alıntı: SLIPKNOT quote:Orjinalden alıntı: Nightmare_2 ARkadaşlar ben yardımcı olabilirim 355 filmlik bi arşivim var ve vizyona girmeyenler bile bulunur yaniiii vizyona girmemişler bulunurmu$ hmmmmmmmms yaLana hiç gerek yok :))))) Vizyuona irmemiş Divx naıL oLur :))) Divx = DVD Rip dir neyse :)))) Vizyoan girememişLEr varsa bana bi Dunyalar savaşı veririmisin ??