Şimdi Ara

izmitli arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar izmitte divx film bulabileceğim bildiğiniz bir yer varmı acaba satan kiralıyan yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür

• quote:

Orjinalden alıntı: peachmemo

arkadaşlar izmitte divx film bulabileceğim bildiğiniz bir yer varmı acaba satan kiralıyan yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür

Cumhuriyet Parki'ndan aşağı inerken sol tarafta pastane var yanında pasaj var o pasajın içinde var
  • saol teşekkür ederim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: peachmemo

saol teşekkür ederim dostum
    Kısaca gazi lisesinin karşısındaki pasaj da demek istiyo :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: METALLICA

Kısaca gazi lisesinin karşısındaki pasaj da demek istiyo :))

Alıntıları Göster
    izmitli vatandaslar ne gerek var o cakallara para kaptırmaya birbirimizde takas yoluyla bu işi halledebiliriz bence ????sıcak bakan varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

izmitli vatandaslar ne gerek var o cakallara para kaptırmaya birbirimizde takas yoluyla bu işi halledebiliriz bence ????sıcak bakan varmı ???

Alıntıları Göster
    peachmemo arkadas ben istanbuldayim ama sana tavsiyem yaa takas yapin aranizda yada internetten indir zaten pc de seyredeceksen indirmeni tavsiye ederim ne gerek var para ile almaya tabii adsl varsa evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: holywars

peachmemo arkadas ben istanbuldayim ama sana tavsiyem yaa takas yapin aranizda yada internetten indir zaten pc de seyredeceksen indirmeni tavsiye ederim ne gerek var para ile almaya tabii adsl varsa evde

Alıntıları Göster
    izmitli degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

izmitli degilim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

izmitli degilim

bende degilim ama orda okuyorum..bu yakın gelecekte izmitli olabilrmiyim anlamına mı geliyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

izmitli degilim

bende degilim ama orda okuyorum..bu yakın gelecekte izmitli olabilrmiyim anlamına mı geliyor??

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben divx lerimi MErve internetevinden alıyom..Filmler genelde vizyona girdikleri an adamların arşivlerinde bitiyor...Filmler hakkında bilgileri klasörlerde depolamışlar 1998 den 2005 e kadar 8 adet klasör var her türlü filmi bulabiliyorsunuz tabi yanlış anlamayın her tür diil ....Belsa plaza 2. kat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeniÇeri03 -- 26 Haziran 2005, 22:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YeniÇeri03

Arkadaşlar ben divx lerimi MErve internetevinden alıyom..Filmler genelde vizyona girdikleri an adamların arşivlerinde bitiyor...Filmler hakkında bilgileri klasörlerde depolamışlar 1998 den 2005 e kadar 8 adet klasör var her türlü filmi bulabiliyorsunuz tabi yanlış anlamayın her tür diil ....Belsa plaza 2. kat

Alıntıları Göster
    BELSA......

ama denileni dinle... takas yap... çok acil değilse senin için filmler......

hatta hiç yok divx diyorsan kimisi boş CD karşılığı divx takaslar.
    (misal 1 CD başına 4 CD gibi... 3ü kopyalayana kalır / weya 1 CD başına 1 boş DVD gibi....)

• quote:

Orijinalden alıntı: KKM

BELSA......

ama denileni dinle... takas yap... çok acil değilse senin için filmler......

hatta hiç yok divx diyorsan kimisi boş CD karşılığı divx takaslar.
    (misal 1 CD başına 4 CD gibi... 3ü kopyalayana kalır / weya 1 CD başına 1 boş DVD gibi....)

Alıntıları Göster
    600 filmlik arşivim var, elindeki filmlerle takas yapabiliriz. Eğer uyarsa filmleri doldurup, harddiskini kap gel Belsa'ya. Hızlı bir film alışverişi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

600 filmlik arşivim var, elindeki filmlerle takas yapabiliriz. Eğer uyarsa filmleri doldurup, harddiskini kap gel Belsa'ya. Hızlı bir film alışverişi olur.

Alıntıları Göster
    listen varsa gönder kalpak kardes
  • quote:

listen varsa gönder kalpak kardes

Alıntıları Göster
    icmini yanlış yazmısım kalpakcı kardes pardon yaaa bu arada liste paylasımına diger arkadaslarda davetlidir
  • quote:

icmini yanlış yazmısım kalpakcı kardes pardon yaaa bu arada liste paylasımına diger arkadaslarda davetlidir

Alıntıları Göster
    biri beni mi caardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

seni cagirmislar ama bi yararin yok
    sadece biri beni mi cagirdi demekle yetinmissin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefika

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: junayerturk

quote:

ne aLAka yaaa = Sen ne dion oLm... ne ayaksın.. ben Bu konuda yardımcı oLAbiLriim die bunu soLEdim bana ulasması yeterLi istediği fiLmi satabiLirim ayda kiraLarım yada hiç bir idirek veririm dostLuk öLmedi...

quote:

arkadaşlar izmitte divx film bulabileceğim bildiğiniz bir yer varmı acaba satan kiralıyan yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: junayerturk

quote:

ne aLAka yaaa = Sen ne dion oLm... ne ayaksın.. ben Bu konuda yardımcı oLAbiLriim die bunu soLEdim bana ulasması yeterLi istediği fiLmi satabiLirim ayda kiraLarım yada hiç bir idirek veririm dostLuk öLmedi...

quote:

Alıntıları Göster
    hala izmitli degilim

• quote:

hala izmitli degilim

Alıntıları Göster
    Gelirsen oLursun :)
  • quote:

Gelirsen oLursun :)

Alıntıları Göster
    zenciyi al trbzona getir.. lazmı olur
  • quote:

zenciyi al trbzona getir.. lazmı olur

Alıntıları Göster
    hyr TrabzonLu oLur....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.