Şimdi Ara

zencilerin oldugu filim ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ingilizce gelistirmek icin filim izliyorum ve zencilerin konusmasina bayiliyorum,

oyuncularinin cogunlugunun yada filimde bastan sona zenci olan filimler biliyor musunuz?

• bence topik başlığını değiştirsen daha iyi olabilir dostum yanlış anlaşılmasın... ve tabi "film" yazarsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 7 Mart 2007; 22:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

bence topik başlığını değiştirsen daha iyi olabilir dostum yanlış anlaşılmasın... ve tabi "film" yazarsak...
    http://forum.donanimhaber.com/m_9615571/mpage_1/key_/tm.htm
  • Şu zenci filmlerine bayılıyorum ben de (çünkü zencilere bayılıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Şu zenci filmlerine bayılıyorum ben de (çünkü zencilere bayılıyorum)
    quote:

foxhound
    bence topik başlığını değiştirsen daha iyi olabilir dostum yanlış anlaşılmasın... ve tabi "film" yazarsak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep BluESeA

quote:

foxhound

Alıntıları Göster
    Zenci yerine Siyahi veya Afro-Amerikan tanımlarını kullanmak daha uygun olabilirdi. Bu şekliyle cümle biraz rahatsız ediyor.

Başrollerinde Chris Rock, Eddie Murphy, Martin Lawrance, Wayans kardeşler olan filmleri inceleyerek başlayabilirsin... ve bazı Spike Lee filmleri...

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

Arkadaslar ingilizce gelistirmek icin filim izliyorum ve zencilerin konusmasina bayiliyorum,

oyuncularinin cogunlugunun yada filimde bastan sona zenci olan filimler biliyor musunuz?

İngilizceni geliştirmek istiyorsan zenci fimlerinden uzak durman daha akıllıca olacaktır. Özellikle İngiliz filmleri ve bazı amerikan dizilerinde kullanılan dil doğru,sade ve anlaşılır bir dildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Arkadaslar ingilizce gelistirmek icin filim izliyorum ve zencilerin konusmasina bayiliyorum,

İngilizceni geliştirmek istiyorsan zenci fimlerinden uzak durman daha akıllıca olacaktır. Özellikle İngiliz filmleri ve bazı amerikan dizilerinde kullanılan dil doğru,sade ve anlaşılır bir dildir.
    black&white var güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

black&white var güzeldir

Alıntıları Göster
    nası bişi aradağına bağlı , ne kadar ...
  • Uçakta Şenlik Var'ı izle eğer sadece zenci görmek istiyorsan çünkü zencilere özel havayolu kuran bir adamı anlatıyor komedi filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo Pacino

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

• quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

Alıntıları Göster
    zencilere bayılıyorsan tam senlik flim süper ot bekleme derim git al.. ee hadii..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

evet zenci filmleri ingilizceni geliştirmez.. çok fazla konuşmuyorlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

evet zenci filmleri ingilizceni geliştirmez.. çok fazla konuşmuyorlar zaten

Alıntıları Göster
    Süper Ot (How High)

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Süper Ot (How High)

Alıntıları Göster
    bedava internet uzerinden film izleyecegimiz bir site var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkwashere

bedava internet uzerinden film izleyecegimiz bir site var mi ?

Alıntıları Göster
    İngilizce geliştirmek için Zenci filmlri mi?

İngilizce eiitim setine ne dersin? Tamam İngilizce pratik için süper altyazılı film seyretmek fakat özellikle Zencilerin İngilizceni geliştireceğini sanmıyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Somebodysomeone

İngilizce geliştirmek için Zenci filmlri mi?

İngilizce eiitim setine ne dersin? Tamam İngilizce pratik için süper altyazılı film seyretmek fakat özellikle Zencilerin İngilizceni geliştireceğini sanmıyorum. :)

Alıntıları Göster
    How High,Gang Related,Bullet,Juice,Never Die Alone,Cradle 2 the Grave,Exit Wounds,Bad Boys 2 bulup izle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThugStyle

How High,Gang Related,Bullet,Juice,Never Die Alone,Cradle 2 the Grave,Exit Wounds,Bad Boys 2 bulup izle derim.

Alıntıları Göster
    "ÇEKİL YOLUMDAN" ADLI FİLMİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.WAYANS KARDEŞLERİN OYNADIĞI VE 5 SENE ÖNCE DİGİTÜRKTE MOVİEMAXLERDE DEFALARCA İZLEMİŞTİM.HAYATIMDA BU KADAR KOMİK VE BEL ALTI ESPRİLERİN SÜPERÖTESİ OLDUĞU BİR FİLM İZLEMEDİM..BAYILACAKSIN...

BEN DVD OLSUN VCD VB.. HİÇBİR ŞEKİLDE BULAMADIM BU FİLMİ PİYASADA, BU DA ENTERESAN TABİİ...

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

"ÇEKİL YOLUMDAN" ADLI FİLMİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.WAYANS KARDEŞLERİN OYNADIĞI VE 5 SENE ÖNCE DİGİTÜRKTE MOVİEMAXLERDE DEFALARCA İZLEMİŞTİM.HAYATIMDA BU KADAR KOMİK VE BEL ALTI ESPRİLERİN SÜPERÖTESİ OLDUĞU BİR FİLM İZLEMEDİM..BAYILACAKSIN...

BEN DVD OLSUN VCD VB.. HİÇBİR ŞEKİLDE BULAMADIM BU FİLMİ PİYASADA, BU DA ENTERESAN TABİİ...

Alıntıları Göster
    İyi de neden :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

İyi de neden :D

Alıntıları Göster
    Hustlaz: Diary Of A Pimp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.