Şimdi Ara

İzmitli Hyundai i10 Yüzünü Gösterdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaddix

yerel gazetede izmitli ayten (i10) larak lanse edilmişti :D

http://bizimkocaeli.com/guncel/85254-izmitli-ayten-gorucuye-cikti.html

hahahahahahahahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin
    25 bin
    en son sayfada 40 bin olurda çok iyi olur denmiş Aynı arAç. Arada 20 bin var.

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek .1.1 crdi dizel versiyon olmaması üzücü yahu,bu memleket dizel aracı seviyor bu adamlar neden bu motoru getirmiyor mis gibi motor ,1.2 TDİ'ye rakip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 8 Ağustos 2013; 19:14:00 >
  • hyundai

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Rica ederim hocam ne demek .1.1 crdi dizel versiyon olmaması üzücü yahu,bu memleket dizel aracı seviyor bu adamlar neden bu motoru getirmiyor mis gibi motor ,1.2 TDİ'ye rakip

0-100 u a segmenti aracta 15.7 saniye olan bir motorla 0-100 u b segmenti aracta 13 saniye kusur olan bi motoru karsilastirmaya sokmam kim bilir tdi daha az yakiyodur bi de buyuk ihtimal hyundai in cok yakan az kacan motorlu arabalari vw fiyatinda satmaya calismasina oturma organimla guluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

20 bin
    25 bin
    en son sayfada 40 bin olurda çok iyi olur denmiş Aynı arAç. Arada 20 bin var.

Başlangıç flyatı 27.900 olur demedi demeyin. :)

• baz 50 iyi

vergiler olmasa

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

23-25000 aralığında ideal olur.

20.000 civarında satılıcakmış.

Birde konfurlu araba yapıp pahalıya satsa olmuyormu türkler hep alt segment nerdeyse
  • çok fantastik olmamak lazım emsallerine bakınca esp bluetooth standart olursa 30.000 den aşağı olmaz gibi duruyor.
  • Hocam ben rally pilotu değilim benim amacım her daim az yakıt tüketmeye yönelik o yüzden bu 0-100 değerleri önemli değil...He ama fiyat politikasında ise katılıyorum çok fahiş...
  • quote:

Hocam ben rally pilotu değilim benim amacım her daim az yakıt tüketmeye yönelik o yüzden bu 0-100 değerleri önemli değil...He ama fiyat politikasında ise katılıyorum çok fahiş...

Hocam eminim yakitta da polo bmt ile boy olcusemeyecektir eminim.. Ne arabalar boy olcusemedi polo bmt bambaska bi sey

• Farkındayım forumda baya meşhur polo bmt :)
  • quote:

Farkındayım forumda baya meşhur polo bmt :)

Ah bi de 2.eli ucuz olsa

• Şuan ki şişkin piyasa ya göre çokkk zorrr
  • Su arabaya otomatik sanziman koysa 25 liradan satsa ne satar be

• kia picanto 32.900 den satılıyor.

bence i10 un fiyatı picanto dan az olmaz
  • Senersongur 23-24 bin bandını uygun görmüş. Genelde otomobiller senerin uygun gördüğünün 10bin pahalısına satılıyor

Hadi Golf falan pahalı araç, iki katı fiyatı var, bu araç yarısı gibi düşünsek, 24 binin üzerine 5 bin koyun 29bine çıkar...

Senersongur tüm araçların değerini düşük, Honda Citynin kini yüksek gösterir, hatta foruma da göstertir
  • vallahi süpermiş bu araç. Alıcısı çok olur gibime geliyor, özellikle de bayanlar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.