Şimdi Ara

İzmitr Bornova Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • formda bornova anadolu lisesnden kmler wrsa adnı yazablirmi??

• Hergün önünden geçiyorum ama okumuyorum :)
  • 1991 mezunuyum...
  • BAL 2002 mezunlarından 2310 Tunca Çetinkaya.
    Lise son'da 11-L sınıfındaydım, ayran gününe mutlaka geleceğim
  • bal abartılmış balon bir okuldur nokta. sanırsın galatasay lisesi öyle bir hava var öğrencilerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

bal abartılmış balon bir okuldur nokta. sanırsın galatasay lisesi öyle bir hava var öğrencilerinde

nice hort
  • quote:

bal abartılmış balon bir okuldur nokta. sanırsın galatasay lisesi öyle bir hava var öğrencilerinde

Şu yorumunuzdan çıkarılabilcek tek sonuç, kıskandığınız, 12 yıllık bir konuyu böyle bir cevapla hortlatmanızda başka bir mantıklı sebep göremiyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikuriNN

quote:

Şu yorumunuzdan çıkarılabilcek tek sonuç, kıskandığınız, 12 yıllık bir konuyu böyle bir cevapla hortlatmanızda başka bir mantıklı sebep göremiyorum .

birincisi konu dışında konu hortlatmak gayet popüler bir olaydır, birde 2011 üyesisin nasıl haberin yok

ikincisi bala puanım yetiyordu zaten ama fen lisesi tutmadığı için izmirde olmak için bir sebep görmedim, bal hakkında o zamanlar bir fikrim yoktu sıradan kalabalık bir anadolu lisesiydi benim için

asıl olay liseden sonra başladı çevremde bala giremeyip ağlayanlarla ,e bal mezununuyum ehe ehe diyenlerle tanışmamla başladı

çoğunuzda öyle bir ego var ki bunu dile getirdim

ben byu konuyu 2003 yılındaki konulara gidip hortlatmıştım ama görüyorum ki sen balı araştırırken bulmuşsun profiline azıcık göz attım son sınıfsın buradanda ballı olduğunu çıkarıyorum.

Son olarakta evet kıskanıyorum ballıları sadece ben değil meketbi sultanililer istanbl liseliler ifl afl hepsi kıskanıyor

• Hortlatma gelenegini tabii ki de biliyorum ancak senin yaptigin tamamen amacsiz geldi bana, hem mizahi yonu de yok, bu nedenle tahmin ettigin uzere bir Balli olarak yazma geregi duydum.. Uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda tek pişmanlığım puanım yettiği halde, 10. Sınıfken ailemi dinleyip dandik anadolu lisemden BAL'a kayıt aldırmamış olmam. Kalan 2 sene burnumdan geldi şu okul(!)da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.