Şimdi Ara

J.D. Power: iPhone müşteri memnuniyeti konusunda zirvede yer alıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

SMS lerde açık var açıklamasından sonra siz de onu kullanmayın, ya da elle tutunca anten sorununa elle tutmayın diyen firma birinci oluyor vay be.

Ha android tarafında da var saçmalıklar. 1 senelik telefona güncelleme gelmiyor vs.

Smslerdeki açık IOS 6 beta üzerinde. Sadece geliştirici kaydı olanlar beta sürümlerini yükleyebiliyor. Adı üzerinde beta, neyin peşindesinizki? Diğer taraftan bu anten olayı biraz komik olmuştu ancak ben telefonu hiç çekimi etkileyecek şekilde tutmadım ve tutan da görmedim. Firma 1. olur tabiki. Adamlarda kalite anlayışı var. Bizim Ülkemizde maalesef yok ancak bir yurtdışında Apple Store'a gidin, içerideki herşeyi alıp çıkasınız gelir. İşi biliyorlar sonuçta.

quote:

Orijinalden alıntı: nurettinaz

O kadar parayı bir çocuk oyuncağına verince en azından çocukları başından attığı için iphonedan memnnun kalıyorlardır bence.

Umarım dünyamız için önemli bir işte çalışmıyorsundur. Senin eline düşmek istemem. Simit bile satman tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 7 Eylül 2012; 17:34:02 >

• Nedense bu tür anketler yeni ürün çıkmasına yakın yapılıyor, tabii bizde sazanız aa müşteri memnun hadi alalım diyelim hesabı.

• Efsaneler donmeye basladi, My Franco dondü..sırada erasmus1978 ve centauri var :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

SMS lerde açık var açıklamasından sonra siz de onu kullanmayın, ya da elle tutunca anten sorununa elle tutmayın diyen firma birinci oluyor vay be.

Ha android tarafında da var saçmalıklar. 1 senelik telefona güncelleme gelmiyor vs.

Smslerdeki açık IOS 6 beta üzerinde. Sadece geliştirici kaydı olanlar beta sürümlerini yükleyebiliyor. Adı üzerinde beta, neyin peşindesinizki? Diğer taraftan bu anten olayı biraz komik olmuştu ancak ben telefonu hiç çekimi etkileyecek şekilde tutmadım ve tutan da görmedim. Firma 1. olur tabiki. Adamlarda kalite anlayışı var. Bizim Ülkemizde maalesef yok ancak bir yurtdışında Apple Store'a gidin, içerideki herşeyi alıp çıkasınız gelir. İşi biliyorlar sonuçta.

quote:

O kadar parayı bir çocuk oyuncağına verince en azından çocukları başından attığı için iphonedan memnnun kalıyorlardır bence.

Umarım dünyamız için önemli bir işte çalışmıyorsundur. Senin eline düşmek istemem. Simit bile satman tehlikeli.

Öncelikle diğer ifan lar gibi değil de düzgünce yazdığınız için teşekkür ederim. Benim vurgulamak istediğim şey aslında sorunlar değil. Sorunlara verilen yanıtlar. Alpha da olsa Beta da olsa RC de olsa RTM de olsa artık ne olursa olsun "siz de öyle kullanmayın" demek resmen beceriksizliğin ifadesidir. Çözüm aramak ya da daha yapıcı bir şey önermek varken siz de kullanmayın ne demektir. Demek istediğim buydu. Appstore konusunda haklısınız, ben bile Apple'nin reklam yeteneğine ve mağazaların görkemine hayranım.

Şimdi ifanlar yüklenip idroidler de beni savunmaya kalkar. Şunu da söyleyeyim bir telefon alıyorsunuz, aradan 1 yıl geçmiyor ve telefonunuza son güncelleme gelmiyor. HTC Desire S kullanıcıları CFW arayışına gidiyor. Böyle şey olmaz olsun. Onun dışında Google Play'de onlarca çöp oyun/uygulama var. Doğru düzgün virüs kontrolü yapılıyor mu onu da bilmiyorum. Telefonlarda kasılmalar oluyor ( 4.1 Hariç) vs vs. Konudan da biraz uzaklaştım. Laf daha uzar gider.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

Öncelikle diğer ifan lar gibi değil de düzgünce yazdığınız için teşekkür ederim. Benim vurgulamak istediğim şey aslında sorunlar değil. Sorunlara verilen yanıtlar. Alpha da olsa Beta da olsa RC de olsa RTM de olsa artık ne olursa olsun "siz de öyle kullanmayın" demek resmen beceriksizliğin ifadesidir. Çözüm aramak ya da daha yapıcı bir şey önermek varken siz de kullanmayın ne demektir. Demek istediğim buydu. Appstore konusunda haklısınız, ben bile Apple'nin reklam yeteneğine ve mağazaların görkemine hayranım.

Şimdi ifanlar yüklenip idroidler de beni savunmaya kalkar. Şunu da söyleyeyim bir telefon alıyorsunuz, aradan 1 yıl geçmiyor ve telefonunuza son güncelleme gelmiyor. HTC Desire S kullanıcıları CFW arayışına gidiyor. Böyle şey olmaz olsun. Onun dışında Google Play'de onlarca çöp oyun/uygulama var. Doğru düzgün virüs kontrolü yapılıyor mu onu da bilmiyorum. Telefonlarda kasılmalar oluyor ( 4.1 Hariç) vs vs. Konudan da biraz uzaklaştım. Laf daha uzar gider.

Internette öyle bir yansıtılıyorki sanki Apple, ios 6'i tam olarak indirmeye sunduğu zaman, bu açığı kapamayacak. Bunlar normal şeyler. Beta aşamasında olan yazılımlarda birşeyler ters gittiği zaman şikayet edemeyiz. Amaç zaten budur, testerlar testleri yapıp uygulama sorunlarını bildirirler. Ancak normal kullanıcılar ios 6'yı sanki piyasaya tam sürümü verilmiş gibi kullanıyorlar. Hal böyle olunca küçük kız gibi mızmızlananlar cevaplarını alıp oturuyorlar. Beğenmeyen kararlı sürüm 5.1.1 kullanır aslında.

Ben iphone, ipad, ipod shuffle kullanıyorum ancak bir ifan değilim. Bilgisayarım samsung, Apple Mac veya Air alabilecekken almadım çünkü MacOS ilgimi çekmiyor. Windows kullanmayı seviyorum. Öte taraftan en kaliteli sistem IOS, dediğiniz gibi android cihazlar destek ve uygulama olarak çok yetersiz. Açıkcası kalite yok. Apple bunu sağlıyor. Ne zaman arkadaşımın SGSIII'ünü kullanmaya kalksam, 5 dakika sonra geri veriyorum. Haz almıyorum. Haz alan kullansın ama bana göre değil.

• androidciler yine kuyruk acılarını bastırmak için saçma sapan yorumlar yazmışlar. acınası halinizi daha çok gözler önüne sermeyin... siz, elinizdeki plastiğe yeni güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi onu düşünedurun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Efsaneler donmeye basladi, My Franco dondü..sırada erasmus1978 ve centauri var :))

Ben herzaman burdayım :)
    Yönetici olmadan yazmak daha kolay, yönetici iken yazınca türlü türlü komplikasyonlar doğuyor. Böyle olunca herkes eşit güçte olduğundan bahane bulamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

androidciler yine kuyruk acılarını bastırmak için saçma sapan yorumlar yazmışlar. acınası halinizi daha çok gözler önüne sermeyin... siz, elinizdeki plastiğe yeni güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi onu düşünedurun...

iphone 4 kullandım 2 yıl, kullanırken nerdeyse yılda bir güncelleme aldım , 3 aydır s3 kullanıyorum 4 tane güncelleme aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Yenisi çıksın o tasarımla memnuniyet kalıyor mu bakalım...

Daha Apple'dan gram açıklama,resim gelmedi nası inandınız ki o tasarıma?

quote:

Orijinalden alıntı: cemto

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

androidciler yine kuyruk acılarını bastırmak için saçma sapan yorumlar yazmışlar. acınası halinizi daha çok gözler önüne sermeyin... siz, elinizdeki plastiğe yeni güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi onu düşünedurun...

iphone 4 kullandım 2 yıl, kullanırken nerdeyse yılda bir güncelleme aldım , 3 aydır s3 kullanıyorum 4 tane güncelleme aldım

Olay fazla güncelleme de değil. 3GS 3 yıldır güncelleme alıyor. s3 3 yıl alacak mı dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 7 Eylül 2012; 19:03:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Yenisi çıksın o tasarımla memnuniyet kalıyor mu bakalım...

Daha Apple'dan gram açıklama,resim gelmedi nası inandınız ki o tasarıma?

Bloomberg Economy'de bile buna benzer resimler dolaşıyor. Çok farklı bir şey gelirse şaşırırım.

• Çünkü apple cihaz alırken yapabilcekleriniz belli ve zaten bu işlemleri kusursuz yapabiliyorsunuz yani üstünde yazanı veriyor ne eksik ne fazla
    Alıpta memnun olmama durumu olmaz yani

• bazı arkadaşlar apple'dan nefret ediyorlar onları çok iyi anlıyorum çünkü 1 sene öncesine kadar bende çok nefret ediyordum ama neymiş, kullanmadan yorum yapmamak gerekiyor kullandıktan sonra herşeyi apple'a çevirmeye başladım çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Eylül 2012; 20:16:19 >
  • Beta'da açık var diye Apple'ı kötülüyor adam.Beta zaten açıklar fark edilsin diye yayınlanıyor
  • Türkiyede durum hiç öyle değil. yeni alınan 4s iphone 15 gündür yenisi ile değişecek diye teleservice mobiltelde bekliyor. ne bir yetkili ne bir ilgi hiçbir şey yok hayatımızdan bezdirdiler. şikayet için apple türkiye numarası aradık onada ulaşılamıyor numaramı yanlış nedir. Türkiyede apple ile görüşebilceğimiz bir muhattap yer yok !

• Apple'ın satış sonrası hizmeti sıfır aldığınız 3 yıl garanti kapsamındaki aracınızı götürdüğünüz yetkili servis gibidir. Tamir falan olmaz. Çoğunlukla yormadan gerekli değişim yaparlar. Ha 15 gün 20 gün ama çat diye sıfır cihazı arıza çıkartmadan verirler. Zaten diğer firmalar bekletmelerine rağmen işe yarar bir hizmet de veremiyorlar. Apple'ı bu yönden severim.
  • 6 kere iphone 4 telefonumu swap değişim kararıyla değiştirdiler. bununla yetinmeyip her telefon için 24 ay garantiyi yeniden başlatıp telefonun serviste kaldığı süreyi telefonun garanti süresine ilave ettiler.
    22 haziran 2012'de değişen telefonumun 24+3,5 ay garantisi vardı..

bu firmanın aynı zamanda telefonu öyle tutma böyle tut demeside kafa karıştırıcı. sonuç olarak ben memnunum.
  • o kadar para verdikten sonra herhalde ben de memnun kalırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Cocuk oyuncağı Iphone mu oluyor

Yaptığın yoruma bakılırsa çok sıkı bir iphone kullanıcısısın anlayan anladı....
  • Ben eski bir lumia 800 kullanicisi olarak müsteri olarak memnun kaldim diyebilirim aldikdan 3 ay sonra kapanip birdaha acilmayan telefonumu 2 yil garanti kapsaminda servise yolladim 1 ay sonra telefonun yenisini aldim. bu konuda Nokia deneyimim var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.