Şimdi Ara

J.D. Power: iPhone müşteri memnuniyeti konusunda zirvede yer alıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bundan 5 sene önce ipod classic cihazım vardı. Yan sanayi dandik şarj cihazı ile kullanmaktan yandı ve işim için yurt dışına gittiğimde cihazı da yanıma aldım. Cihazın garanti bitiminin üstünden 1 sene geçmesine rağmen apple store a götürdüğümde ilgilenip bakacaklarını söylediler ben de o sırada bir kaç saat mağazalarda takıldım. Geldiğimde bana yeni bir ipod verip üstüne de 6 ay ekstra garanti verdiler ve hiçbir ücret talep etmediler ki müşteri hatası olduğu barizdi.

Dediğim gibi her firmanın böyle hizmet vermeye g.tü yemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Normal tabii.. Adamlar 70 tane telefon çıkartıp güncelleme vermemezlik yapmıyor :) 3GS sahibiyim.. 3.0.1 ten itibaren bir sürü güncelleme aldı ve hala almaya devam ediyor.. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anladım.. Yeni iPhonenu çıkmasını bekliyorum :))

iphonu bu kadar değerli yapan en önemli unsur bu.aldigimiz cihaz uzun yıllar degerini kaybetmiyor ve bir çok ara modelle kafa karışıklığı yaratmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni guncellemelerden iphone 4 sahiplerini madur ettiler ama bu insanlar hala memnun !!! siz memnunsaniz artik o da sizin bakis aciniz diyorum.. Iphone kullaniyorum ve bir dahaki telefonum kesinlikle iphone olmayacak. memnun degilim. Hizmeti kestiler hemen..

• Açıkcası bu konuda şunu dile getirmek istedim. Şu ana kadar bir kaç kez Apple ürünü kullandım ama hiç bir aksaklık, sorun yaşamadım.. Ancak Apple'ın ürünlerine verdiği önemi bir çok kez forumlardan, sitelerden ve arkadaşlarımdan şahit oldum, Açıckası insanın içi bu konudan rahat olabiliyor..

Geçen zaman ile yükselen müşteri hizmeti dah aiyi tabi.. :)

• Gerçekten apple in bu konuda hakkını yememek lazım :)

• Servisi değerlendirirken ürün çeşitliliğini de göz ardı etmemek gerekir. Samsung' un Apple'ın çok çok üstünde çeşidi olduğunu düşünürseniz, bu kadar çeşitte servis zorluğu olabileceğini de tahmin etmek zor değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.