Bu alınır mı sayın kitap okuyucuları, almak istiyorum da uygun mudur sizce fiyatı falan.
evet fiyat uygun tek tek almana göre 17-18TL ucuza gelir. (yalnız hurinin çocukları büyük ihtimal ciltsiz olandır sonradan şaşırma)
ben hobbiti baştan almıştım lotr ile birlikte eğer almasaydım ben de bu seti alırdım. sigur hariç diğerlerini aldım tek tek set olarak alsam aynı paraya alırdım sigurd da beleşe gelirdi
Bu alınır mı sayın kitap okuyucuları, almak istiyorum da uygun mudur sizce fiyatı falan.
evet fiyat uygun tek tek almana göre 17-18TL ucuza gelir. (yalnız hurinin çocukları büyük ihtimal ciltsiz olandır sonradan şaşırma)
ben hobbiti baştan almıştım lotr ile birlikte eğer almasaydım ben de bu seti alırdım. sigur hariç diğerlerini aldım tek tek set olarak alsam aynı paraya alırdım sigurd da beleşe gelirdi
iyi okumalar
Cevap için teşekkürler, siparişi vereceğim şimdi. Peki belli bir okuma sırası var mı ?
iyi okumalar
Cevap için teşekkürler, siparişi vereceğim şimdi. Peki belli bir okuma sırası var mı ?
ben baya bi araştırdım herşeyi ayrıntısıyla öğrenicem sırasıyla bilerek ne olduğunu öğrenerek gidicem diyosan
silmarillion-hurinin çocukları-hobbit-yüzüklerin efendisi diye gidebilirsin
yok ben zevkine merak ederek okumak istiyorum dersen(ben de ilk okuyuşumda bunu tercih ettim pişman değilim. çünkü silmarillion zorlayabilir ilk başta)
hobbit-yüzüklerin efendisi-silmarillion-hurinin çocukları
silmarilliondaki turin turambar hikayesine gelince hurinin çocukları kitabını okuyup tekrar silmarilliona dönersiniz. o hikayenin genişletilmişidir hurinin çocukları.
roverandom-tehlikeli diyardan öyküler tam olarak dahil değil sanırım orta dünyaya. ben en sona bıraktım bu ikiliyi. ancak roverandom ilk sırada okunabilir(tolkienin çocuklarına yazdığı bir köpeğin başından geçen hikaye) tehlikeli diyardan öyküler yukarda yazdığım 4 lü sıranın sonunda okunabilir
sigurdu bilmiyorum ayrı bişey o. okuduktan sonra beğenirseniz bana da haber verin