Şimdi Ara

J.R.R Tolkien Club. ( SİNEMA ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞINDA ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
13.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liste güncellendi Yavaş yavvaş çoğalıyoruz
  • İmzalar 10 numara, eline sağlık arkadaşım.
  • quote:

No Şuga
    İmzalar 10 numara, eline sağlık arkadaşım.

Kesinlikle on numara

@Aces High : Arkadaşın ellerine sağlık imzalar onun işi

@cr7_35: İmzaların gelişmesinde katkıda bulundu birkez daha teşekkürler
  • Beni de ekle hocam
  • Ricam Ederim.Evet çoğalıyoruz yavaş yavaşda Fan çok suskun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Kasım 2011; 15:58:33 >
  • Roverandom, Yüzüklerin Efendisi, Hobbit ve Turin'in Çocuklarını okuyabildim ben daha. Silmarillon'a başlayacağım bi ara, ama sıkıcı olduğu söyleniyor. Aslı var mıdır bunun, nası bi kitaptır?

Alakasız, ama Lotr fanları hemen hatırlayacaktır;

Three Rings for the Elven-kings under the sky,
    Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
    Nine for Mortal Men doomed to die,
    One for the Dark Lord on his dark throne
    In the Land of Mordor where the Shadows lie.
    One Ring to rule them all, One Ring to find them,
    One Ring to bring them all and in the darkness bind them

In the Land of Mordor where the Shadows lie.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 2 Kasım 2011; 17:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

Roverandom, Yüzüklerin Efendisi, Hobbit ve Turin'in Çocuklarını okuyabildim ben daha. Silmarillon'a başlayacağım bi ara, ama sıkıcı olduğu söyleniyor. Aslı var mıdır bunun, nası bi kitaptır?

Hurinin Çocukları.Silmarillon her şeyi temeli oluşturan bir kitap Wikipedi'de Sauron'la ilgili açıklamaları okursan bile anlarsın bana Kalırsa JRR'nin en büyük kitabı budur.Sıkıcı mıdır? Bilemem ama zevk vereceğinide söyleyememLotr serisinden daha üstün bir kitap bana kalırsa o bölümde Güç Yüzüklerinden bahsediliyor.

• derslerin falan yoğunsa şimdi başlamanı tavsiye etmem çünkü içinde bir sürü isim falan geçiyor yaz tatilinde rahat rahat okursun
  • Dersler sıkıntı değil de, canım sıkkın keyifli bir şeyler okumak istiyor canım. Neyse, sallıyorum şimdilik. İleride, fazla keyifli olduğum bir günde okumaya başlar nötrlerim durumu.
  • Valla banada söyleyin şöyle neşeli keyifli bi kitap , Hobbitten sonra okuyacağım. Yanlız Hobbit fazla ciddi geldi bana nedense.Tabi bitirmeme engel değil
  • Merhaba dostum. Master of the Lore yap beni Tüm Orta Dünya serisini okudum. En sevdiğim kitap Silmarillion oldu. Hurin de ona yaklaştı.
  • Eklendi
  • benide ekleyin rovenrandom ve tehlikeli diyarlardan öyküleri okuyacağım bi onlar kaldı birde

Noel Babadan Mektuplar

Sigurd ile Gudrun Efsanesi

Turin Turambar

kayıp öyküler kitabı 1-2
    bunların dışında orta dünya bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: khefren

Valla banada söyleyin şöyle neşeli keyifli bi kitap , Hobbitten sonra okuyacağım. Yanlız Hobbit fazla ciddi geldi bana nedense.Tabi bitirmeme engel değil

Şuna bir bak.http://resim.donanimhaber.com/m_53895310/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53895310

Yer yer keyifli, yer yer hüzünlü, yağlı bağlı şeker kıvamında kitap. Hem de 700 sayfa, lazım olursa cinayet aleti olarak bile kullanılabilir.

Minas Tirith Savaşının Requiem for a Dream müziğiyle harmanlanmış, güzel bir versiyonu çıktı karşıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 3 Kasım 2011; 19:51:42 >

• İnternette kitap hakkında olumlu yorumlar var, sende güzel diyosan demek sıradaki fantastik kitabımız Rüzgarın adı olacakBu arada video cidden güzel olmuş
  • En sonunda hobbit kitabını bitirdim Sonu gerçekten güzeldi okumayanlara tavsiye ederim.
  • eklersen sevinirim hocam.
  • Hobbit
    ve yüzük serisini okudum.
    Ekleyebilirsiniz.
  • Liste güncellendi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.