Bildirim
J.R.R Tolkien Club. ( SİNEMA ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞINDA ) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Heyt be işte benim konum zırhımı giydim kılıcımı elime aldım savaşa hazırım
Ekle benide kanki -
ekle hocam. -
Eklendiniz arkadaşlar Gecikme için özür dilerim .
Bu arada @eXelanc3 Hocam kıskandım valla seni şimdi o ne güzel settir .
quote:
kraljoe31
Ekle benide kanki
Kanki bu ne gaz böyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Efrâsiyab
Eklendiniz arkadaşlar Gecikme için özür dilerim .
Bu arada @eXelanc3 Hocam kıskandım valla seni şimdi o ne güzel settir .
quote:
kraljoe31
Ekle benide kanki
Kanki bu ne gaz böyle
Beynimin Yüzüklerin Efendisi bölümü şuan azmış durumda sauron gelse öldürürürüm
This is Shireeeeeeeee
-
Hepsiburada'dan sipariş ettiğim set demin geldi. Yüzüklerin Efendisini okumuştum. Bu sette Hobbit, Hurin'in Çocukları, Silmarillion, Roverandom, Tehlikeli Diyarlardan Öyküler ve Sigurd ile Gudrun Efsanesi kitapları var. Sizce Yüzüklerin Efendisini okumuş biri olarak hangisiyle başlamalıyım? -
@ Iron Maiden
Hobbitle başla bence sonra Silmarillion ve sonrada Hurinin çocukları. Tehlikeli diyardan öyküler de hikayeler tamamen doğru değil diye biliyorum çünkü Tolkien onu bitirmemiş taslak halinde bırakmıştı. ( Silmarillionda taslak halindeydi fakat hikayeler birdi sadece küük kısımlar ve zamana göre öyküleri yerlerine yerleştirme kısmı yapıldı) Roverandomla, Sigurd ile Gudrun efsanesinin seriyle alakası yok okuyacağın zaman sana kalmış, onları Tolkienin dilini öğrenmek için okuyabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 7 Nisan 2012; 12:15:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eXelanc3
@ Iron Maiden
Hobbitle başla bence sonra Silmarillion ve sonrada Hurinin çocukları. Tehlikeli diyardan öyküler de hikayeler tamamen doğru değil diye biliyorum çünkü Tolkien onu bitirmemiş taslak halinde bırakmıştı. ( Silmarillionda taslak halindeydi fakat hikayeler birdi sadece küük kısımlar ve zamana göre öyküleri yerlerine yerleştirme kısmı yapıldı) Roverandomla, Sigurd ile Gudrun efsanesinin seriyle alakası yok okuyacağın zaman sana kalmış, onları Tolkienin dilini öğrenmek için okuyabilirsin
Bende öyle düşünüyordum, teşekkürler. -
ekle hocam -
Şuan Yüzüklerin Efendisi tek cildi okuyorum. Başlarda biraz sıkıldım sanki. Benide ekleyebilirsin. -
Eklermisin 2 gün önce hobbit i aldım -
Beyler şuan tek cildin ortalarındayım ve diyorumki O YÜZÜK SARUMAN'IN OLACAK ! O YÜZÜK ISENGARD'IN OLACAK ! SARUMAN TÜM ORTA DÜNYA'YA HÜKMEDECEK ! GANDALF MANDALF HİKAYE. SARUMAN REİS <3 !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekle benide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekle lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: Nyu72
Beyler şuan tek cildin ortalarındayım ve diyorumki O YÜZÜK SARUMAN'IN OLACAK ! O YÜZÜK ISENGARD'IN OLACAK ! SARUMAN TÜM ORTA DÜNYA'YA HÜKMEDECEK ! GANDALF MANDALF HİKAYE. SARUMAN REİS <3 !
daha önce hikaye hakkında herhangi bir bilgi sahibi olmadığı için (film falan da izlememişsin) ne de güzel hayaller kurarsın şimdi. keşke ben de öyle okuyabilseydim nasıl sıkıyormu -
quote:
Orijinalden alıntı: **cyborg**
quote:
Orijinalden alıntı: Nyu72
daha önce hikaye hakkında herhangi bir bilgi sahibi olmadığı için (film falan da izlememişsin) ne de güzel hayaller kurarsın şimdi. keşke ben de öyle okuyabilseydim nasıl sıkıyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eklemeler yapıldı arkadaşlar . 3 kişi sonra 50 üyeye ulaşmış olacağız -
madem beni de ekle hocam.
hobbit-yüzükler 1-2-3-silmarillion-hurinin çocukları-roverandom-tehlikeli diyardan öyküler
üstteki kitapları okudum. yalnız son 2 kitapta çiftçi hamlı giles dışındaki hikayeler hiç sarmadı beni
@Nyu hadi bahalım:) -
kardeşim benide yaz tüm kitapları aldım ama sorularım var !!
1: Eärendil silmarili alıp yıldız oldu silmarillion'da ama yüzüklerin efendisinde galadriel frodo'ya Eärendil'in ışığını verip "bu bizim en kıymetli yıldızımızın ışığı..." diyor ;frodonun elindeki o şey nedir ??
2: Maedhros silmarille birlikte dünyanın içine atlıyodu sonra hobbit kitabındaki erebor'un altında bulunan dağın kalbi ,arkentaşı silmaril olabilir mi ? ikiside ışıkla alakalı şeyler yapıyo ya gerçi silmaril ağaçların ışını yayıyo arkentaşı ışığı alıp başka renklerde geri veriyor ama belki mutasyon geçirmiştir :P
bu ikisi cevaplanırsa çok sevinirim
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X