yaklasik 2 hafta once ben de buyuk bir hevesle bu urunu satin aldim. Set oldukca basarili. ozellikle hem BT, hem USB baglanti ile hem de adaptorden neredeyse tum aletlerle calisabilmesi buyuk guzellik. Ayrica ben de Vista kullaniciyim ama hem BT vasitasiyla hem de USB kablo ile bilgisayara baglayabildim. Bilmiyorum belki service pack ile alakalidir.
Cep telefonum samsung star. onunla da hicbir sorun yasatmadan calisiyor.
Benim asil derdim (ve buna bagli olarak sorum) sesin kalitesi ile ilgili : bazen dinlerken sanki muzigi eski walkman'imden dinliyormusum da pilim zayiflamis gibi hissediyorum. sesde ritm kaybi oluyor sanki. utanmasam metronom alip test edicem. muzigin sadece temposu degisiyor gibi geliyor ve sanki bir alt/ust perdeden dinlemeye geciyorum birden. data transferindeki dalgalanmadan mi kaynaklaniyor, yoksa yillardir kulak ici kulaklıklara alistigim icin cevresel herhangi bir etki (ses, basinc, ruzgar vs) sebebiyle mi oluyor , sars seviyesi yuzunden mi oluyor (ki denemelerim gösterdi ki sarjdan hemen sonraki kullanimlarimda bile bu sorun olustu) , dinledigim sarkilarin bitrate degeri ve kalitesi falan dusuk oldugundan mi oluyor? yoksa direk olarak aletin kalite sorunu mu var cidden tam olarak anlamis degilim.
baska kullanicilar da benzer ses farkini hissetti mi ? ve cozum icin oneriniz nedir?
tesekkurler.
not: urun 2.nci el değil. bir internet sitesi aracılığıyla 0 aldim.
benimde sorum şu samsung galaxy ace ile kullanıyorum. fm özelliği dışında telefonumda herşeyde çalışıyor. bu neden olabilir. bazı arkadaşların kulaklığın fm özelliği yoktur o yüzden olabilir diyorlar.
ikinci bir cihaza ayni anda baglamayi basaran??
fm ozelligini kullanabilmen icin kablolu bir kulakliga ihtiyacin var. anten gorevi gormesi gerekiyor..
baglantiyi sagladiktan sonra sag alt koseden ses cikisi olarak jabra yi sectiniz mi?
Hala taş gibi alet..
Beyler ben bu kulaklığı aldığıma hiç pişman değilim. Yıllar oldu ama hala sorunsuz çalışıyor. Sadece süngerler biraz yıprandı. Süngerlerin yenisini nerden edinebilirim bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: UmutxTR
Hala taş gibi alet..
Beyler ben bu kulaklığı aldığıma hiç pişman değilim. Yıllar oldu ama hala sorunsuz çalışıyor. Sadece süngerler biraz yıprandı. Süngerlerin yenisini nerden edinebilirim bilen var mı?