Şimdi Ara

JABRA ELİTE 65T 349₺ BİM (BÖLGESEL OLABİLİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
7.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kullaniyorum bunu bimden 499 a almistim ses seviyesi performansi cok guzel. Ses seviyesi dusuk diyen arkadaslari anlamadim acikcasi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asya da JABRA kulakliklarin nin sahteleri satiliyor. dikkat edin yinede.
  • Daha önce kullandığınız kulaklıklar nedir?
    Özellikke baslar çok iyi diyen arkadaşa selam olsun benim için telefon görüşmesi içün kullanacağım 50 liralık kulaklıktan öte geçmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla arıza yapıyormuş ürün şikayetler o yönde 350 ye denk gelirse alacaktım, vazgeçtim
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde millet 20 30 liralık kulaklıktan buna geçtiği için basslar falan güzel geliyor onlara. Benim arkadaş da almış bunu. Getir bi deniycem dedim. Kulaklıgin bassları leş atıyor resmen. Vokaller yine kabul edilebilir düzeyde, treblelarda çok parlıyor. Bunu dinleyin bir de airdotsu dinleyin airdots bundan iyidir :) Bu arada şuanda evdeki kulaklığım M50X, dışarıda kullandığım da Simgot EN700 Suzaku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne kadar saçma birşey. Ben de dün aldım Bim’den 500 TL’ye. Ucuz aldığımı düşünürken aslında pahalıya almışım. Olabilir elbette. Ama aynı işyeri bu şekilde başka başka fiyatlara satarsa ben de kendimi kazıklanmış hissederim.

Henüz kutuyu açmadım. İnternetten baktığımda bu kulaklığın oyunda ses gecikme performansı ve sol tarafın ses azalması gibi kronik probleminden bahsediliyor. Ayrıca servis konusunda da destek alınamıyormuş. Kullananlar yaşadı mı bu tür problemler acaba?
  • Geçen hafta Kocaeli tarafında 375 TL ye satıldı istanbul Sultanbeyli, kartal ve Maltepe bolgede 249tl ye satıldı hala tek tukte olsa bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Sıfır silikon 65t kılıfı satıyorum. Fiyat 50 TL dir. Siyah renk.

JABRA ELİTE 65T 349₺ BİM (BÖLGESEL OLABİLİR)
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Teufel öneririm,konudaki tatmin etmeyecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.