< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2019 yılında çıkan modelin yenisini bulmak zor silikon değiştirerek 2. el kullanmanızı tavsiye ederim uzil nickli arkadaşın bahsettiği 50-65 hz aralığını çok iyi verebilen bir kulaklık. sub bass extension diye de geçiyor bu olay head-fi.org forumlarında kontrolsüz bass deselerde bu frekansı en iyi verebilen tws kulaklıklardan biri bence... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 11 Şubat 2025; 16:34:26 > |
Zaten Jabra kulakllık üretimini bırakmamış mıydı? Bi gün bozulursa yerine ne alırız, kaç paraya alırız bilmiyorum. |
yeni model üretmeyi bıraktı diye biliyorum en son elite 10 serisinin gen2 versiyonlarını çıkarmışlardı. Belki onlar üretime devam ediyordur. |
ürün burada mevcut elden kalmış ürün olabilir 75t nin sahteleri de mevcut ne kadar güvenilir o konuda garanti veremiyorum... Jabra Elite 75T TWS Kulak İçi Bluetooth Kulakl - PttAVM.com - 2025 https://www.pttavm.com/jabra-elite-75t-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-titanyum-p-1160569226?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.2.2 |