< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Jabra Elite 75T (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar durup dururken sağ kulaklıktan ses seviyesi %50 azaldı ne yapmamı tavsiye edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şeyi bir kaç defa ben de yaşadım. Hatta son seferinde Jabra'ya yazdım onlar da garanti sona erdiği içni bir şey yapamayacaklarını ilettiler. Bu sorunun kir ve terden dolayı kaynaklandığını öğrendim. Biraz araştırmayla temizlik yaparak bu sorunun çözülebielceğini öğrendim ve bende işe yaradı. Kulaklığın kulağa temas eden iç tarafında küçük bir delik var. Orayı içine çok bastırmadan kürdan ve kolonyalı mendil yardımıyla temizledim. Aynı işlemi kulaklığın içerisine de yaptım. Aynı temizliği kulak pamuğunun ucuna kolonya dökerek şarj diyotlarına da yaptım. Kulaklığın kabının içini de temizledim. Kısacası kulak sıvısının ve terin girebileceği tüm deliklere bu temizliği uyguladım. Sorunum çözüldü.
Ancak bu işlemi yaparken gereksiz baskı uygulamaktan ve kulaklığa zarar vermekten kaçınmanızı öneririm. Umarım sizlerde de işe yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 29 Temmuz 2024; 17:11:41 > -
Ben de benzer işlemi yaptım sorun çözüldü hocam teşekkürler
arkadaşlar kullanmadığınız büyük boy (L) silikon kukaklık ucu olan yok mu..? diğer boyları kullananlar ile takas edebilirim..ben L harici takamıyorum.. L bana büyük geliyor diyen varsa takas edebiliriz..
benim L den bir tanesi yırtıldı, diğer boyu kullanana yedek olur hem takas edersek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 3 Ağustos 2024; 13:58:30 > -
Eve geçince bakayım da hangi şehirdesiniz
İstanbul hocam
-
Üstünde takılı gelenler L değilse veriyim ben.
-
çok mutlu olurum
üstünde M takılı geliyor diye hatırlıyorum..
-
Yarın haber vermeye çalışacağım evde değilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim, haberinizi bekliyorum
-
Bende M uç arıyorum. Bendeki S yada L leri verebilirim M lere karşılık olarak. Antalyadayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam. Cihazı 3 sene kullanıp sağ tekini kaybeden bi kardeşiniz olarak 1400 tlye teşhir ürünü satın aldım yeniden çünkü kulaklıktan çok memnundum. Yeni kulaklığın sağ teki eski kulaklığın sol teki ile eşleşti. Ancak her türlü hard reset ve yeniden eşleştirme yapmama rağmen yeni sol tek yeni sağ tek ile eşleşmiyor. Eski sol tek ile aralarına yaklaşık 20-30 metre mesafe koymama rağmen yeni sol teki kullanamıyorum. Işık ve fonksiyonlarda problem yok ancak Jabra Sound+tan da eşleşmediklerini gördüm aplikasyon sadece sağ teki görüyor. Yeni sol teki asla okutamıyorum. Bu konu hakkında fikri ya da bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Arkadaşlar 75t yi kaybettim. Aynı kalitede ses ve bass alabileceğim bir kulaklık önerin lütfen 2.el almak istemiyorum
jabra 75t nin yanına denemek ve kıyaslamak için jabra elite 10(1. nesil) , Sony WF-1000XM5, sennheiser momentum tws 4, samsung buds 2 pro aldım. Hiçbirinde 75t deki bass olayı yok maalesef rumble bass diye tabir ettikleri sürücünün bass'ı uzatarak verme hissi en iyi jabra elite 75t de oluyor. 75t ye ses kalitesi olarak en yakın ürün Sony WF-1000XM5 diyebilirim. Bassları fena değil noise cancelling i ise tüm saydığım ürünler içinde en iyisi diyebilirim. Jabra 75t nin sol kulaklığı bozuldu. Sahibindenden sol kulaklık satan bir arkadaştan satın aldım bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. 2. elde silikonları değiştirip kullanın derim hala en iyisi 75t...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 4 Şubat 2025; 10:55:31 > -
Cevap için teşekkür ederim. Bende Bassları çok iyi dedikleri Anker liberty 4NC almıştım 2 hafta önce 4000 TL verip ama 75t deki o bass tokluğunu kesinlikle alamadım. Evet öne çıktığı durumlar var ( ANC gibi) ama dediğim gibi benim için önemli olan o bass tokluğu hissi, ayrıca kulaklarımda ağrı yaptı.. Öz abim de 75t vardı ona da aldırmıştim vakti zamanında... Bir şekilde ikna edip elindeki jabra yi kaptım.. 🙂 Liberty 4nc den sonra 75t nin ses seviyesi bir tık düşük gelince de Google playden max boost diye bir uygulama indirip ses seviyesini yüzde 10 yükselttim. Yüzde 20 sonrası ses kaybına yol açan bir uygulama ama yüzde 10 da resmen çağ atladı kulaklık. Ses az geliyorsa tavsiye ederim. Bir çok uygulama var markett de.. Dediğim uygulamanın iconunda beyaz airpods var 2 tane...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 4 Şubat 2025; 12:45:20 >
ben android de 2011 den beri poweramp kullanıyorum bi kaç farklı uygulama denedim ama en iyisi bu diyebilirim sony nin ldac codec i ile flac ve dsd dinliyorum atlama takılma olmuyor pek aslında ldac codec kaynaklı sol kulakta kesilme olabiliyor. redditdeki yorumlar bu yönde en azından. telefonum s23 ultra bu arada ldac ve aptx desteği sorunsuz ama aptx hd desteği yok o yüzden sennheiser momentum tws 4 ün kalite farkını anlayamıyoruz. s24u ve s25u da aptx hd desteği de var telefonu değiştirdiğimde artık farkına varacağız :) bass anlamında jabra ya en yakın sony ama anker liberty 4nc de 11mm dinamik sürücü varmış ama sürücü çapı jabra elite 10 da 10mm olmasına rağmen 6mm'lik 75t bassları daha iyi veriyor bende bunu anlamıyorum:) anker ve airpods u deneyebilirim ileride... tavsiyeleriniz için teşekkürler tekrardan..
-
75t yi özel kılan bas frekansının en altı olan sub-bass ları çok yüksek vermesi..araştırmamada bu frekansı yüksek veren bi kulaklık bulamadım..bu yüzden onu özel kılan olayı bu..özellikle 50-65 hz arası sevdiğimiz o hissi verdiği için bu kulaklık bunu çok iyi başarıyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X