Şimdi Ara

jack -jones nasıl bir marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
15.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler jack jones markası dikkatimi çekiyor çok iyi ürünleri var ama daha ömce hiç alışveriş yapmadım kalitelimidir ürünleri pantolonların rengi felan atıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

JACK & JONES: Kaliteli ve Şık Erkek Giyim Markası

JACK & JONES, 1990 yılında Danimarka'da kurulan uluslararası bir erkek giyim markasıdır. Yüksek kaliteli, şık ve uygun fiyatlı giyim ürünleriyle tanınır. Markanın ürünleri arasında tişörtler, gömlekler, pantolonlar, ceketler, kazaklar ve aksesuarlar bulunur.

JACK & JONES, geniş ürün yelpazesi ile her yaştan ve tarzdan erkeğe hitap eder. Markanın tasarımları modern, sofistike ve zamansızdır. Ürünler, dayanıklılık ve konfor sağlayan yüksek kaliteli malzemelerle üretilir.

JACK & JONES'un Kalitesi

JACK & JONES, ürünlerinin kalitesine önem veren bir markadır. Markanın tüm ürünleri, dayanıklılık ve uzun ömürlülük sağlamak için özenle tasarlanır ve üretilir. Ürünler ayrıca konforlu ve giyilmesi keyifli olacak şekilde üretilir.

JACK & JONES'un kalitesi, müşteri yorumlarında da yansıtılmaktadır. Pek çok müşteri, markanın ürünlerinin dayanıklılığını, şıklığını ve rahatlığını övmüştür.

JACK & JONES'un Fiyatı

JACK & JONES, ürünlerini uygun fiyatlarla sunan bir markadır. Markanın hedef kitlesi, orta ve üst gelirli erkeklerdir. JACK & JONES ürünleri, lüks markaların ürünlerine göre daha uygun fiyatlıdır ancak yine de yüksek kalitelidir.

JACK & JONES'un Yorumları

JACK & JONES, müşterilerinden genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Müşteriler, markanın ürünlerinin kalitesinden, şıklığından, uygun fiyatlarından ve müşteri hizmetlerinden memnun kalmaktadır.

Genel olarak JACK & JONES, kaliteli, şık ve uygun fiyatlı erkek giyim ürünleri arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Markanın ürünleri, dayanıklı, konforlu ve zamansızdır. JACK & JONES yorumları da markanın itibarını desteklemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Urunleri kalitelidir ancak haddinden fazla para istiyor.Ama değer

Zara,Puma,Jack and Jones,Bershka candir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 15 Mart 2015; 11:25:44 >
  • kotları ve tişörtleri güzel lakin pahalı,kotlar 160-200 arası sezon sonu indirime giren kotlarını 130 altına falan bulabilirsin
  • Gömlekleri felan nasıl hocam

• güzel ama pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Gömlekleri felan nasıl hocam

bütün gömlekleri buradan aldım valla çok memnunum hepsi birbirinden güzel ama pahalı işte 90 lira verip bir gömlek alıyorum o parayla başka mağazalardan 2-3 tane alıp değişik değişik giymek var ama ben kesimlerini ve modellerini çok beğendiğim için alıyorum geçen ay defacto da 25 liraya bi gömlek aldım mesela çok beğendim
  • Bende öyleyimdir marka takındım yoktur defacto dan alırım lacost tanda üstüme hangisi yakışırsa bi denemeyi düşünüyorum jack and jones ı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hammer jack ünlü bir markamı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende koleksiyon var .zenginim ya hanny

• Bende 2 gomlegi var gayet kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

Urunleri kalitelidir ancak haddinden fazla para istiyor.Ama değer

Puma hariç katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuriyama Mirai

quote:

Puma hariç katılıyorum

Hocam Puma cok kaliteli yapiyor urunlerini bence spor ile ilgili herseyde Puma urunlerini kullanirim neden boyle dedin ki ?

• Güzel ama ingiliçce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuriyama Mirai

quote:

Puma hariç katılıyorum

Hocam Puma cok kaliteli yapiyor urunlerini bence spor ile ilgili herseyde Puma urunlerini kullanirim neden boyle dedin ki ?

Modelleri hoşuma gitmiyor genelde ama sağlamdır sonuçta adidas çıkışlı bir mağaza

• Jack Jones özellikle tişört modelleriyle öne çıkan bir marka. Takip ettiğim kadarıyla her yeni sezon diğer markalardan daha fazla tasarım çıkarmaları sevdiğim yönü. Fiyatları da çok uçuk sayılmaz.

En son şurada 3 al 2 öde kampanyası vardı, ilginenler için;

https://www.mizu.com/jack-jones
  • kot pantolonu var isteyene satarım slim gri renk 0 kullanılmamış
  • Herkes söylemiş zaten. Güzel ama pahalı. Ben almıyorum aynı kalitede daha ucuz ürünler var piyasada. Ha diyorsan illa üstünde jack jones yazan kıyafet alayım al yani yazıdan başka farkı yok bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.