Şimdi Ara

Jack Kablo Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu hafta internet üzerinden gitar ve amfi aldım. Öncelikle ekipmanları söyleyeyim sizlere. Ibanez GRG170DX BKN elektro gitar, Ibanez Ibz 10G 10 Watt elektro gitar amfisi. Ekipmanlara da yorum yaparsanız memnun olurum. Arkadaşlar kablo internetten alımlarda gelmiyormuş. Ben de kablo alacağım ama almışken sağlam kablo almak istiyorum. 1 ay kullan at olsun istemiyorum, her şeyden önce beni gitardan soğutmasını da istemiyorum.. Araştırdığım kadarıyla ucunun altın kaplama olması sesi etkiliyormuş. Sağlamlık açısında kablonun etrafının kumaş ve ya iple kaplı olması etkili sanırım. Önerebileceğiniz kablo var mı? Şimdiden gelen cevaplara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chief Bromden

Merhaba arkadaşlar, bu hafta internet üzerinden gitar ve amfi aldım. Öncelikle ekipmanları söyleyeyim sizlere. Ibanez GRG170DX BKN elektro gitar, Ibanez Ibz 10G 10 Watt elektro gitar amfisi. Ekipmanlara da yorum yaparsanız memnun olurum. Arkadaşlar kablo internetten alımlarda gelmiyormuş. Ben de kablo alacağım ama almışken sağlam kablo almak istiyorum. 1 ay kullan at olsun istemiyorum, her şeyden önce beni gitardan soğutmasını da istemiyorum.. Araştırdığım kadarıyla ucunun altın kaplama olması sesi etkiliyormuş. Sağlamlık açısında kablonun etrafının kumaş ve ya iple kaplı olması etkili sanırım. Önerebileceğiniz kablo var mı? Şimdiden gelen cevaplara teşekkürler.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=735&gid=295

Bir buçuk senedir gerek ev çalışmalarında gerek sahnede gerek studyoda prosesor gitar arası kullanıyorum.hem dipsesi yok denecek kadar azaltıyor hem de dayanıklı.normal kablolardan daha kalın defalarca bastım uzerine oyle ortalıklarda normalde kabloların ezilip buzuleceği durumlardan geçti ve zerre bir şey olmadı çok memnunum.bozulsa yine aynısından alırım yani bu fiyata bu kalite şaşırttı beni bu arada başlangıç ve orta seviyenin başları için gitarınız gayet iyi fakat keşke amfi seçimini farklı yapsaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• recko kullanıcısına yanıt
    Amfi ne önerirsin. Henüz gelmedi iptal edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amfi ne önerirsin. Henüz gelmedi iptal edebilirim.

Bütçen nedir tam? ona göre bakalım başka bir model daha iyisi alınabilirse ibanez amfiyle uğraşma yani
    350 400 bütçe
  • quote:

350 400 bütçe

Her ne kadar çok tavsiye etmesem de o bütçede sıfır olarakhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=17226&gid=92 çok daha iyi ve kullanışlı olacaktır

ayrıca şu da düşünülebilir.orange kaliteli zira ama tonları biraz değişik diye duydum denemedim hiçhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15927&gid=3297

Hiç olmadı bir süre bununla idare edeceğim ki zaten aklımda da bu ihtimal vardı. Bir kaç ay sonra daha güzel bir şeyler alırım. Para biriktirmeye başlamam lazım. Babama çok yük oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo TV için yükseltici sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.