Şimdi Ara

Hoparlör Kablosu Tavsiyesi ve Dac Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle, sistemimi uzun yıllardır kullanıyorum ve hoparlörün yanında verilen markasını bilmediğim bir kablo (bir süre sonra değiştirmem önerilmişti) ile kullanıyorum. Bütçe zorlamadan alabileceğim bir hoparlör kablosu bakıyorum ve bu kablo şuan kullandığım kablodan iyi olmalı.

İkinci olarak, dijital bir kaynaktan müzik dinlerken, biri ucu aux olan bir kablo ile macbook pro'dan müzik dinliyorum, sorum şu, Cambridge Audio Magic Dac 200 gibi ya da başka bir öneriniz varsa o da olabilir, böyle bir dac alsam, ses kalitesi yüksek çözünürlüklü dosyalarda belirgin bir şekilde hissedilecek kadar artar mı?

Dinlediğim müzikler: genellikle enstrümental jazz. Bunun dışında saykodelik, rock ve türevleri.

Sistemim

Rega Mira 3 Stereoamfi

Pro-ject debut carbon 3, 2m + phoneamp (opsiyonel, amfide phone amp mevcut)

Paradigm monitor se atom

• Detaylıca yazıp durumu anlatmış ve bütçemi fazla zorlamayan bir kablo diye öneri istemişsiniz ama bütçe yazmamışsınız :)

Harici dac konusuna gelirsek elbette Cambridge Audio DacMagic 200m vb bir cihaz Mac ten çok daha iyi olur. İki adet ESS ES9028Q2M bulunur DacMagic 200 ün kalbinde dolayısıyla bütçe yetiyorsa DM200 iyi seçim. Kablo için de bütçe belirtirseniz önerilerde bulunmak kolaylaşır.

• Ses kablosu olarak Oehl Bach 2.5mm gümüş kaplama ofc bakır kablo öneririm. Almanyadan gelen gideniniz varsa Amazon de.de 10metresi 50€
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.