Selam millet. Aliexpress'ten alta bulunan linkten bu montu almayı düşünüyorum. Daha önce bu ya da başka bir satıcıdan ya da başka bir siteden Jack Wolfskin mont alan oldu mu? Oldu ise buradan link paylaşabilirse sevinirim. Alttaki link ile ilgili yorumlarınızıda bekliyorum.
takipp uzun süredir araştırdığım durum gzel konu olmuş bende almayı düşünordum
quote:
Orijinalden alıntı: KAYAMX
takipp uzun süredir araştırdığım durum gzel konu olmuş bende almayı düşünordum
Geçen arkadaşın biri almış ama çok dandik bir ürün geldi eline. En son para iadesi istiyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I I
Geçen arkadaşın biri almış ama çok dandik bir ürün geldi eline. En son para iadesi istiyordu.
Alıntıları Göster
ben bu üründen değil de kaz tüyü olanlarından aldım.1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yok.İnsanlar gerçek sanıyor ben söylüyorum çinden aldığımı.Kendi aldığım mont için söyleceğim : + sıcak tutuyor sahte olduğu belli olmuyor(benim için + değil ama yine de yazıyorum.) Ucuz.Türkiyede 75liraya kaz tüyü ve bu kadar dolgulu bir mont bulamazsınız.
- Dikişleri çabuk sökülüyor.Evet tek sorun bu .Şu ana kadar 1 yeri söküldü( iç ceb tarafı).
ben bu üründen değil de kaz tüyü olanlarından aldım.1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yok.İnsanlar gerçek sanıyor ben söylüyorum çinden aldığımı.Kendi aldığım mont için söyleceğim : + sıcak tutuyor sahte olduğu belli olmuyor(benim için + değil ama yine de yazıyorum.) Ucuz.Türkiyede 75liraya kaz tüyü ve bu kadar dolgulu bir mont bulamazsınız.
- Dikişleri çabuk sökülüyor.Evet tek sorun bu .Şu ana kadar 1 yeri söküldü( iç ceb tarafı).
özellikle Jack Wolfskin mont almak istiyorumm ama güvenemiyorum kıyafet konusunda aliexpress e varsa başka alan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorumm
Bu montun aynısından dün bana geldi yarın resimlerini çeker paylaşırım sizlerle
ITTF
kullanıcısına yanıt
83$ dolar hocam pahalı değil mi?
Tugayy
kullanıcısına yanıt
bekliyoruz hocamm
quote:
Orijinalden alıntı: ITTF
83 USD görünüyor ki o da yaklaşık 250 TL ediyor. Çakma bir mont için değmez.
Tugayy
kullanıcısına yanıt
Ayrıntılı olarak burada (ayrıntılı derken küçük dokunuşlar, ufak ama bir o kadar da önemli ayrıntılar :D) fotoğrafları paylaşırsanız hem benim için hemde almayı düşünen arkadaşlar için bir fikir olur hocam. Birde aldığınız link aktif ise paylaşırsanız sevinirim.
tektonik1907
kullanıcısına yanıt
Dostum yılbaşından önce benim kardeşim almıştı bugün geldi kargo, ürünün kalitesi benim hoşuma gitti aynı satıcıdan bende bir tane aldım bugün, satıcı yeni ilan açmış, o yüzden yorum yok gözüküyor ama isterseniz resim yüklerim bu gece.
25$ fiyat iyi ama ürünün kalitesini görmemiz gerekli. Satıcının feedback'i yok. Resim paylaşırsan ayrıntılı çok iyi olur.
Gozlukcumuz var birde montcumuz olsa aslinda kalitesine guvenebilecegimiz.
quote:
Orijinalden alıntı: |YipMan|
Gozlukcumuz var birde montcumuz olsa aslinda kalitesine guvenebilecegimiz.
89 dolar cok fazla bence 25 dolar uygun ama ben benzer montun orjinal colombia sını italyadan 35 dolara almıştım yani tatil amaçlı gidip oralardan almak da faydalı aslında böylece tatil bedavaya bile gelebiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Devilsbutcher
89 dolar cok fazla bence 25 dolar uygun ama ben benzer montun orjinal colombia sını italyadan 35 dolara almıştım yani tatil amaçlı gidip oralardan almak da faydalı aslında böylece tatil bedavaya bile gelebiliyor
Alıntıları Göster
Ben 90 dolara jack wolfksin mont almıştım aliexpressten tek kelimeyle çöp
quote:
Orijinalden alıntı: Eazy-E
Ben 90 dolara jack wolfksin mont almıştım aliexpressten tek kelimeyle çöp
Alıntıları Göster
mont iyi gibi aslında alıp kullanan deneyen varsa yorumları alalım
tektonik1907
kullanıcısına yanıt
Dostum, satıcı ilanı yeni açmış galiba o yüzden feedback yok, daha önce benim kardeşim alırken ilan başkaydı ve bir sürü feedback vardı, öncelikle belirteyim ürün arkadaşın paylaştığı kaz tüyü montlardan değil, daha ince, son bahar ve çok soğuk olmayan havalarda giyilecek türden bence. Resim 1 Resim 2
Kusura bakmayın gece fazla resim alamadım isterseniz yarın daha detaylı fotolar çekip yüklerim. Bahsetmek istediğim bir diğer nokta, beden ölçülerine alırken dikkat edin, kardeşim 185 cm boyunda 85 kilo ona xxxl beden tam geldi. Umarım bir yardımım dokunur, sormak istediğiniz başka şeyler varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Aynı ürünün gri renginden bugün bende aldım geldiğinde onunda resimlerini burada paylaşırım...
aytug25
kullanıcısına yanıt
Resimler için teşekkürler. Beden noktasındaki paylaşımınızda somut bir bilgi oldu sağolun. Sitede çok satıcı var. Bir kaç alan arkadaşta aldığı linki paylaşırsa bizim için yol gösterici olur. XXXL 85 kiloya tam oldu iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: tektonik1907
Resimler için teşekkürler. Beden noktasındaki paylaşımınızda somut bir bilgi oldu sağolun. Sitede çok satıcı var. Bir kaç alan arkadaşta aldığı linki paylaşırsa bizim için yol gösterici olur. XXXL 85 kiloya tam oldu iyiydi.