Bildirim
Jack Wolfskin Mont Kullananlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
jw den şu modeli beğeniyorumhttp://www.jack-wolfskin.com/apparel/men/all-jackets/11792-black-range-men.aspx
fakat bir monta o kadar para verecek olsam the northface seçerdim. -
jack wolfskinle noth face hemen hemen birbirine yakın hangisi hoşuna giderse
ben jackden yana kullanıtdım hakkımı -
Jack serisi oluşturmaya başladım. :) O kadar gezdim ettim, Jack beni hiç yarı yolda bırakmadı. Bu arada Almanların hepsinde Jack var, ve biliyorsunuz Almanlar kaliteden ödün vermezler. -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: Be Happy
Jack serisi oluşturmaya başladım. :) O kadar gezdim ettim, Jack beni hiç yarı yolda bırakmadı. Bu arada Almanların hepsinde Jack var, ve biliyorsunuz Almanlar kaliteden ödün vermezler.
Kullandınız mı hocam Jack Wolfskin?
The North Face de kalitesiz değil ama. -
Jack wolskin kullaniyorum evet, gayette memnunum. The North Face ve Columbia da iyi markalardır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Be Happy
Jack wolskin kullaniyorum evet, gayette memnunum. The North Face ve Columbia da iyi markalardır.
Columbia satan yer bulamadım. Bulduysam da 1-2 yerde buldum onların da fiyatları The North Face ile kapışır.
Dağcılıkla mı ilgileniyorsunuz hocam?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X