Ya oyun çok,nasıl desem çocukça yaş aralığı: 8=13 inanmayanlar bi girip baksınlar oyuna metin2 den beter o değil yönetim daha çok çocuklar için yapmış gibi,jaddenin bi reklamı vardı onu görünce kafamı masaya vurmak istedim
Level dergisi aldım içinden 5TL değerinde promosyon kodu çıktı, kullanmak isteyen alsın buraya yazıyorum:
zpo3gh7dio62ryzh
Oyunu övenlerde full yeni üyelerden
Merhaba... Yurt da kullanmak için bir netbook aldım 1024x600 çözünürlüklü... Fakat jadde bu özelliği desteklemiyor. Çözünürlüğü 800x600 yapıyorum ama bu seferde this graphic card cannot support 1024x768 falan birşeyler yazıyor. Acaba jaddeyi netbookumda oynamanın bir yolu var mıdır?
Kız bulmak için güzel oyun
Oyunda çok kız varmış eğer oyuna para harcarsak veriyolarmış. (msnlerini)
bir arkadaşım paraya dayalı bir oyun dedi başlamayı düşünüyorum o kadar para götürür mü ?
Eger arayuzdekı grafik uyumsuzlugu duzeldıyse bende baslarım zaten acc vardı bayagı bı oynamıstım ılk zamanlar :)
Nickim AyLn k2de takılıyorum madloverdayım
quote:
Orijinalden alıntı: LastCroN
garı var dediler geldik
quote:
Orijinalden alıntı: LastCroN
Yıkarlar burayı. Yıkarlar.
bittim olayı çözmuşsunuz
şaka bi yana oyunu övenler hep msj sayıları 1-2-3 10 gibi
artık kapalı us sv ıle bırlestirdiler :D :D bırazda orda takılalım dedık ama eskı tadı yok :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme