Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda Jade Dynasty Rehberini Hazırlamaya karar verdik

Sitesi:
    http://jd.perfectworld.com/

Download adresi:http://jd.perfectworld.com/download

Kayıt adresi:https://register.perfectworld.com/register

Classları tanıtalım.....

The Vim

Oyunda Tank Görevi gören karakter Genellikle Solo Class olarak adlandırılır Çift kenarlı büyük bir kılıç kullanır
    15 lvl den sonra seçilir....
    Forumlarda Gözüme takılan en iyi Skill Buildi Sanırım bu...
    Silahlar..
    http://i224.photobucket.com/albums/dd289/angelcross445/78a03d99.gif
    Armorlar..
    http://i38.photobucket.com/albums/e145/dj_joe/48888973sw8.gif

The Lupin

Oyundaki Ninja karakteri Diyebilirz nedeni ise elinde O cizgi filmlerde falan gördügümüz yada Naruto dan alışık oldugumuz yıldız bıcaklardan kullanıor ama büyük olanından ve tek birtane kullanıor kısacası kılıcı o yıldız şeklinde olan kılıç xD...defans ı The Vim den sonra gelir...
    Silahlar..
    http://i224.photobucket.com/albums/dd289/angelcross445/383ac539.gif
    Armorlar..
    http://i38.photobucket.com/albums/e145/dj_joe/10590046tr9.gif
    Forumlarda Gördügüm 2 tane build şekli var
    PVE Buildi

PVP Buildi

The Jadeon

Oyundaki Magedir kendisi Defans Düşük Atack Mükemmeldir...Buz ve Yıldırım Skilleriyle dikkat çeker...Party Karakteridir Aoe Skilleri Mevcuttur..
    Silahlar..
    http://i224.photobucket.com/albums/dd289/angelcross445/7a4853c7.gif
    Armorlar..
    http://i38.photobucket.com/albums/e145/dj_joe/13866641dy9.gif

arkadaşlar build degişikligi yaptım bunun daha iyi olacagı kanaatindeyim kusra bakmayın^^

The SkySong

Oyundaki Priest(Cleric)tir..Partylerin aranan karakteridir..bufflarla Heallarla bizi etkilemekten hiç çekinmemektedir
    Silahlar..
    http://i224.photobucket.com/albums/dd289/angelcross445/1b92d5db.gif
    Armorlar..
    http://i38.photobucket.com/albums/e145/dj_joe/37315073fu7.gif
    Genel Olarak Tercih Edilen Build....
    PvP buildi

The Modo

Oyundaki En ilginç Class...tek elinde pençe kullanır mage ye benzer defans aynıdır fakat suikastci tipide vardır ilerki skillerde yaratıklara dönüşür ilginç birşeydir kesinlikle buildlerle gitmeniz önerilir...Ayrıca Oyunun Warlock udur bana göre
    http://jd-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=23871..buradan bakabilirsiniz biraz karısık buraya getirmek zor oldugundan direk link i verdim^^
    PVE build
    Silahlar..
    http://i224.photobucket.com/albums/dd289/angelcross445/985d3b4a.gif
    Armorlar..
    http://i38.photobucket.com/albums/e145/dj_joe/48416154ba0.gif
    İtemlere + basma Falan Filan
    LvL 30 a kadar itemlere + basmamanız önerilir....

evet ilk önce gereken itemler...
    1.Refinery Talisman...
    2.+ basılacak olan item
    Gidilecek Npc:
    Enchanter Yun yada Enchanter Bilmem ne fark etmez Enchanter olması yeterli
    npc ye ulaştıgımızda
    Refine/Imbue secenegine tıklayarak itemleri koyuyoruz...
    bukadar....
    + basma oranları hakkında bir bilgim yok her + basıldıgında item ışıklanmaya başlar xD

Pet Bölümü

Pet Nedir?

Jade Dynasty’nin sizin için tasarladığı NPC’lerden alabileceğiniz/yapabileceğiniz evcil hayvanınızdır.Onlar sizinle konuşurlar,sizi güldürürler belki de deli ederler J.Onlarla birlikte savaşabilirsiniz.Onlara evrim geçirtebilirsiniz…

Nasıl Petler Var?

Pet questini yaptığınızda size rastgele aşağıdaki petlerden birini verilecektir bunlar :
    1. Woody Pig : Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    2. Dryadling:  Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)

Pet questi:
    1. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    2. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    3. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    4. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    5. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    6. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    7. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    burada cıkan peti arkasında ayı olan pet e tıklayıp tame pet diyip tameletin
    8. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    Yeni pet Nasıl Alırım?
    lv 45 olduğunuzda karakurbağası,kurt gibi petler alabileceksiniz.Bedava yemek de alabileceksiniz.Cash itemler “J” pet bölümünde bulunmaktadır.

Petler İçin Hp,Sp,Yemek ihtiyaclarının Satıldıgı yer..

1. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    2. Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)

Oyundaki Bot SİSTEMİ
    Oyunun Büyük bir + sı olan bu sistem Tamamiyle her kullanıcıda vardır ve her kullanıcıda eşittir...paralıda degildir..
    Oyunda Esper adı verilen bir itemle zaten görevde vericek size etrafınızda dolasan bir nesne..
    alttaki resimde kullanımı biraz acıklamaya calıstım
    orada söylemeyi unutmusum ama o kırmızı barı mob keserekte doldurabilirsiniz

Oyundaki Gerekli Olan NPC'ler(Bulamayanlar İçin)
    Oyunun ilk 17 lvl e kadar olan bölümündeki NPC leri Tanıtıorum zaten diger npc lerin ilk ismi aynı 2. ismi farklıdır yani Tailor Rem..Tailor Pem gibi...

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyundaki Kıyafetler Satan Npc Dir...

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyundaki Silah Satan Npc dir...

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyunda Pot Satan Npc dir...

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyundaki + basan NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyunda Bot olarak adlandırdıgımız itemin upgradesini yapan NPCdir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyundaki Bankacı Görevini Gören NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyundaki Teleportçudur

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Petler İçin Yemek,Pot vb şeyleri satan NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Petler İçin lvl 60 tan sonra Kullana bilecegi skilleri satar NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Petleri Tame Etmek vb işler yapan NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Clan(Guild)İşleriyle Ugraşan NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Craft İçin Gerekli İtemleri Satan NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Sınırsız Görev Veren ama içinden birkaç görevin gerekli oldugu NPC dir

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) Oyunda 30 lvl e kadar Belirli Aralıkla 2x Exp ve Önemli Olan Atack ve Defans Buff ı veren NPC dir

Oyunda YAPILMASI GEREKEN İŞE YARAR QUESTLER VE İŞE YAPMASI ZORUNLU DEGİL BOŞ QUESTLER...

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) İşinizi Görür Umarım

Oyunda..Class Secimine Kadar Olan Mandatory Quest lerin isimleri
    1.Situation-Visit Shatra
    2.Situation-Visit Swaha
    3.Situation-Visit Swarga
    4.Situation-Visit Tamasi
    5.Situation-Visit Taja
    6.Conversation-Esper Mystic
    7.Conversation-Visit Nere
    8.Conversation-Tanis Ka
    9.Conversation-Mountain Boars
    10.New Disaster-Good or Evil
    11.Advice-Choice
    12.Instruction I-Kill Wild Wolves
    13.Instruction II-Brigand Bumkins
    Ayrıca bu lvl de pet görevi de gelior
    14.Instruction III-To Wuhu Post
    15.Instruction IV-Fallen Petals
    16.Instruction V-Vague Idea
    17.GrassTemple Village-Look for Kouros--9 lvl olmanız gerekmekte
    18.GrassTemple Village-Kill Harpies
    19.Wandering Wraith-Kill Wraiths
    20.Wandering Wraith-Faji ----Bu sırada Craft görevi acılıor ister yapın ister yapmayın
    21.Wandering Wraith-Harsh Reality
    22.Surplus Thing-Tanis Ka Reque
    23.Beyond Sunstream-Question Tonni
    24.Beyond Sunstream-Immortant Matter
    25.Beyond Sunstream-Leaving-Sıradaki göreve geçiş için lvl 15 yada daha üstü olmanız gerekior--Ayrıca lvl 15 te yeni bir Quest gelior
    26.Yeni gelen Questte Class sececez----Join a Faction--Spiritual Growth
    27.Join a Faction--Spiritual Growth--tekrar bu sefer chi beast kesin dicek yeşil isme tıkladıgınızda oto gidecek olan yer de büyük adamı takip edin yanında yaratıklar cıkınca yaratıklara saldırın
    28.Veee sonraki görevde Classınızı seciorsunuz işte bu kadar......

quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

Yeni arkadaşlar ve bilmeyenler için autorouting sistemi ve görevler için kolaylık

daha sonrada görevlerde sizi npcye yönlerdirmenin kolaylığı ve sonraki görevi ögrenme

meditasyon özelliği siz oyunda değilken town içinde exp kasabilirsiniz resimdekileri yapın yeter

dtsman e teşekkürler^^
    PVP(Baba_Trol'ün katkılarıyla)
    Oyunun yapımcıları Zayıf PvP sistemini güçlendirmek için çok yoğun çalışmalar içine girmişler.
    Oyunda var olan PvP serverlarda 30 Lvl Üstü karakterler basit bir kombinasyon Olan CTRL tuşu ile diğer oyunculara saldırabilmektedirler.
    Oyuncu Öldürünce infamy Points denen bir puan geliyor.1 infamy Points,Bir oyuncuya eşit oluyor.
    Bu puan arttıkça Şehir Muhafızları size Saldırıyor.Bu puanı düşürmek için,Oyunun PvP Serverlarında beklemeniz gerekmektedir.
    PvP Serverlarında Ölen kişilerden Çok küçük bir şansla İtem Düşmesi veya Kırılması söz konusu.
    Puppet Procector adı verilen bir İtem,PvP SIRASINDA İtem düşme/kırılma şansını ortadan kaldırıyor.

Diğer Bir PVP alanı ise Battlegrounds.PvP'deki yeteneklerinizi Grupça sergileyebileceğiniz bir alan.
    Battegrounds'lar Deathmatch arenaları değildir,Karıştırmayınız.Batteground alanlarında ölünce asla İtem kaybetmezsiniz.
    Battlegroundlar Kırmızı vs. Mavi olarak ayrılmış.Yani 2 grup var.
    Batteground'u kazanan takım Regular İtem, yani birtakım özel İtem'lara sahip olabiliyorlar,ve bunun yanı sıra GAYET GÜZEL miktarda Deneyim(Experience) Puanı kazanabiliyorlar.

Savaş Alanından birkaç görüntü :
    bu pvp konusundaki yardım için baba_trol e teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: byalfa
    JD Online Msn grubumuz : group279583@groupsim.com
    Msn'nize eklemeniz yeterlidir.Pencereyi titretip Ayarlardan İsminizi değiştirebilirsiniz.

Haritalar
    1.Dünya haritası Genel olarak Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    2.Sunstream=0 İle 15 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    3.Jadeon= 15 İle 30 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    4.Skysong=30 İle 45 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    5.Billows=45 ile 60 arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    6.Doom Bog=60 İle 75 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    7.Wild Lands=75 İle 90 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    8.Incense Valley=90 İle 105 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    9.Southern Border=105 İle 120 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    10.Kunlun Mountains=120 İle 135 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    11.Shura=135 İle 150 Level Arası Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)
    Bütün Classlar İçin +45 itemlerinin Nerede Satıldıgı..
    İsterseniz günlük olarak Tanis Ka dan bedavaya alırsınız isterseniz Direk bu aşşadaki npclerden satın alırsınız

30 lvlden itibaren alınan hazine kutusu görevleri...
    evet arkadaşlar oyunun yine bir mükemmelligini anlatıcam
    30 lvlden itibaren aktif edilen bir sistem var bi nevi event gibi u quest te gorevi aldıgınızda sizden 30 tane mob kestirior ardından
    hazinenin bulundugu bölgesi söylüor kolaylık olsun die bu hazinelerin yerini koyacagım ayrıca npc leride koyacagım bu hazinelerden her şey cıkabilir....

30 lvlden 45 lvl e kadar Görevi aldıgınız Npc ;Skysong Taki Metaphysician Ami (-101, -44)
    Ve Haritada rasgele bulmanızı istedigi hazinelerin yerleri
    45 lvlden 60 lvl e kadar Görevi aldıgınız Npc;Billows taki Metaphysician Goro (-216, 228)
    60 lvl den 75 lvl e kadar Görevi aldıgınız Npc;Doom Bot taki Metaphysician Sada (79, -171)

Oyun içinde Nick im ;YunalesSca
    classların resimleri dışında bütün hepsi benim emegimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 26 Temmuz 2009; 14:44:02 >

• eline saglık güzel olmus.

• Herkesi oyuna bekliyoruz.
  • Güzel rehberEğer oyuna başlarsam pençeliyi seçerim güzele benziyor
  • Güzel olmuş eline sağlık Dostum Oynamayı düşünenlere Ayrıntılı bir Rehber olmuş
  • yorumlar için teşekkürler oyuna gelecek olanlar biran önce kararlarını versinler guild planlarımız var en az 10 kişi olsak yeter...
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RéaLLiFé -- 16 Ağustos 2009; 14:30:11 >
  • hehehehe xD
  • Mesaj kasma lem xD

• quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

Mesaj kasma lem xD

Sen napıyosun

Bu arada oyun hakkında, ben indirdim girdim felan ilk başta güzelde 5 level oldum bi baktım 1000+ Quest var. Bir süre sonra sıkıldım ve Alt+F4
  • Ya aslında bende ilk başta öyle dedim şimndi quest arıyorum + o yan questleri de almışsın sen anlaşılan.İlk başta Tanis Ka sana görevi verdikten sonra o hangi Npc ye yönlendirirse oraya git.Bunlar ana quest oluyor.Diğerleri kariyer questleri gibi birşey craft questi var mesela 5 copper block istior. :) Adım adım yaparsan questleri hiçde zor deil....
  • aynen öyle arkadaşım zaten nekadar oynamışsında sıkılıorsun benim anlamadıgım bu ya....
  • Oyunu window mod da oynamanı bir you varmı? alt+tab ile masaüstüne döndükten sonra geri oyuna dönünce fareyi kullanamıyorum

bu arada siz hangi realm'de oynuyorsunuz?
  • ben 14 teyim aksiyon oldun diye pvp daha gang göremedim xD
  • Özgün Can oyun içinde ayarlar var full window die ordan ayarla
    realm ler belli olmuor
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlubu

aynen öyle arkadaşım zaten nekadar oynamışsında sıkılıorsun benim anlamadıgım bu ya....

Bu benim düşüncem ister 5 dk oynarım ister 30 dk oynarım bunu yorumlamak sana düşmez.
  • Arkadaşlar gamershell den indirdim mmosite den indirdim hep kırıldı diye mesaj alıyorum yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

aynen öyle arkadaşım zaten nekadar oynamışsında sıkılıorsun benim anlamadıgım bu ya....

Bu benim düşüncem ister 5 dk oynarım ister 30 dk oynarım bunu yorumlamak sana düşmez.

istedigim gibi yorumlarım benim neye yorum yapıp yapmayacagım sana düşmez ^^
    ayrıca senin düşüncene birşey söylemedim sadece anlamadıgımı söyledim dikkatli oku^^
    @Ghos[TR]dr
    bilemiorum arkadaşım kırıldı derken sanırım download yarıda kesilior falan neyse diger siteleri falan dene yani bilmiorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

istedigim gibi yorumlarım benim neye yorum yapıp yapmayacagım sana düşmez ^^
    ayrıca senin düşüncene birşey söylemedim sadece anlamadıgımı söyledim dikkatli oku^^
    @Ghos[TR]dr
    bilemiorum arkadaşım kırıldı derken sanırım download yarıda kesilior falan neyse diger siteleri falan dene yani bilmiorum

İlginden dolayı sağol

• Torrent En Sağlamı..
    2 Oyunuda Kısa Sürede İndirdi..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.