Şimdi Ara

Jade Dynasty Private Serverleri . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

quote:

quote:

Ben de Jadeon'dayım. Tier3 görevinde 5 gold istediği için hala daha Tier2 itemları var üzerimde, lvl100 olduğum halde. Drop sıkıntısı halledilirse devam ederim herhalde.

Droplar düzeltildi 270 civarı goldum var :)

lvl100 olarak Wildlands'e gittim. Her bir yaratıktan 1 silver düşüyor. Level farkı çok olduğu için mi bu kadar düşük geliyor? Eğer öyleyse nerede toplayabilirim gereken altını?
    Bir sorum daha mevcut; lvl100 olduğum halde Tier2'yim şu an. Bu yüzden mi lvl75 yaratıkları bile çok zor kesiyorum?

Oyunda bul beni nick : Iconic şuan oyundayım gel veriyim tier için gerekn parayı .

Çok teşekkür ederim fakat ben şu an işyerindeyim. Akşamları giriyorum oyuna. Yine de teşekkürler. :)

Tamam . Bu arada inc.valley kunlun gibi yerlere gidersen 5-6 gold düşüyor 1 canavardan .

• @İconic
    Güzel de lvl75 yaratıkları çok zor alt edebilirken sanmıyorum ki ayağımı yere bastırsınlar. Yine de deneyelim bakalım. Teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 22 Haziran 2010; 15:28:57 >
  • quote:

@İconic
    Güzel de lvl75 yaratıkları çok zor alt edebilirken sanmıyorum ki ayağımı yere bastırsınlar. :)

Bu kadar çileye derde gireceğine keşke yeni bir char açsaydın zaten kasmak zor değil
  • evet yeni char acsaydin keske ben daha dun actım charı ve bugun simdi tier 5 görevini yapıyorum az kaldi bitecek =)
  • Güncelleme : Yeni 2 server eklendi .
  • 2 server yerine :D şu yeni ırkı falan ekleseler asdasd :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJforever

2 server yerine :D şu yeni ırkı falan ekleseler asdasd :D

O Biraz zor bunu bulduk şükredelim
  • Arkadaşlar Xtremede rateler yine bozuldu dün indirdim oynadım OttoManS clanındayım herkes ondan şikayetçi üstelik jadeon t3 gorevi için gerekli talismanlar hiçbiyerden düşmüyor. Bugün Devastation açılcak gece ona geççez siz de gelin. rateler: exp= x3000 !. drop= x100 (yanlış bilmiorsam drop boleydi ama yine de yüksekti). Ayrıca marketplace beleşmiş . Ama robb die bi adminleri var bunları o solemiş de, millet AFK olmasın die meditasyonu ve esperin bot özelliğini kaldırmış. Bence yine de güzel elle kassak da x3000 bi serverda 2-3 güne 150 lvl ve her yerimiz +20 oluruz . Sizi de bekliyorum. Ve dua edin marketplacede şu ejderha ve uçan binekler olsun . Bi de esper enerji itemleri lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: xAlchemistx

Arkadaşlar Xtremede rateler yine bozuldu dün indirdim oynadım OttoManS clanındayım herkes ondan şikayetçi üstelik jadeon t3 gorevi için gerekli talismanlar hiçbiyerden düşmüyor. Bugün Devastation açılcak gece ona geççez siz de gelin. rateler: exp= x3000 !. drop= x100 (yanlış bilmiorsam drop boleydi ama yine de yüksekti). Ayrıca marketplace beleşmiş . Ama robb die bi adminleri var bunları o solemiş de, millet AFK olmasın die meditasyonu ve esperin bot özelliğini kaldırmış. Bence yine de güzel elle kassak da x3000 bi serverda 2-3 güne 150 lvl ve her yerimiz +20 oluruz . Sizi de bekliyorum. Ve dua edin marketplacede şu ejderha ve uçan binekler olsun . Bi de esper enerji itemleri lazım

Tamam bende türkiye clanının başkanıyım kaplan a bildirin eğer geçiceksek orda tek bi clan olarak geçelim böyle düşman olarak kötü oluyor .

• tamam bi açılsa devastation.. meditasyon ve botun olmaması sizi bozmaz demi? ben her türlü o servera geççem de bikaç türk de olsa fena olmaz yani
  • Drama olarak full oraya geçiyoruz.Yeni alliance adı Heaven olacak Oyundaki ismim Kiwi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Drama olarak full oraya geçiyoruz.Yeni alliance adı Heaven olacak Oyundaki ismim Kiwi.

Biz türklükten yanayız kardeşim drama mrama anlamayız
  • quote:

quote:

Drama olarak full oraya geçiyoruz.Yeni alliance adı Heaven olacak Oyundaki ismim Kiwi.

Biz türklükten yanayız kardeşim drama mrama anlamayız

Görücez

• ben oraya gelirim asdasd :D asdasd :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 25 Haziran 2010; 18:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAlchemistx

tamam bi açılsa devastation.. meditasyon ve botun olmaması sizi bozmaz demi? ben her türlü o servera geççem de bikaç türk de olsa fena olmaz yani

Gelicez de hala açılmadı zaten 3000x meditasyonla botu ne yapıcaz 4-5 canavara 150 .
  • Beyler gece 10 gibi download verilecek. (Amerikan saatine göre 9PM)

Yarım gibi de açılır diye düşünüyorum. (00.00 yazıyor sitede)
  • quote:

Beyler gece 10 gibi download verilecek. (Amerikan saatine göre 9PM)

Bnde Geliorm bnide yazın listenize :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

Hele bi server devreye girsin herkeze kapımız açık liste yok çekiliş yok kura yok !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

Hele bi server devreye girsin herkeze kapımız açık liste yok çekiliş yok kura yok !

Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliorm :D Forumunda rateler hakkında bilgi verilmiş bu arada.

We will also provide extremely high rates for a full 1 realm PvP server:
    3000x EXP
    1000x Gold
    100x Drop
    (these rates have not been finalised and may change)

Dior admin abimiz :D Ayrıca cubi goldlar sınırsız olucakmış yani sınırsız marketplace :D Umarım ordaki "may change" ifadesi kalkarda rate ler bole olur...

• Download linki verilmiş sitenin forumundahttp://mmodevastation.com/download/Devastation%20Dynasty.exe
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.