Şimdi Ara

Jade Dynasty Private Serverleri . (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun acıldı sanırım site On. Register sayfası gelior direk. İndirdim suanda yukluorm bakalm.

Açılmamış Daha...

Oyun bi kaç saat once acıldı fakat marketplace ve rate ler duzenlenmemis. GM Yarın duzenlenmiş olucak dedi bakalm nolucak .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 26 Haziran 2010; 5:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Download linki verilmiş sitenin forumundahttp://mmodevastation.com/download/Devastation%20Dynasty.exe

Nasıl kurucaz anlayamadım .
    Edit : Kahretsin bana 115mb olarak inmiş bende patch sandım şimdi doğru olarak iniyor 1.5gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 26 Haziran 2010; 13:13:08 >
  • evet bende indiriyorum kayıtta oldum mutluyum huzurluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJforever

evet bende indiriyorum kayıtta oldum mutluyum huzurluyum.

Sanırım devastationun rateleri düzenleniyor şuan .
  • Slm bende Jade-Xtreme başladım oynamaya.devastation download ettim ama rar'dan çıkarırken patcher diye bi hata veriyor anlamadım.

Herneyse oyunda hızlı lvl atlıyoruz iyi güzelde para ve item eksik kalıyor. Birde görevleri rehberden baktım ama anlayamadım, hızlı lvl aldığımdan hangi görevler yeni hangileri eski anlaşılmıyor.
  • deva nın rateler yerlerde, evet hızlı lvl alınıyor ancak, halen cepte 5 gümüş para var

zaten ragezone de bu oyunun emulatörü çıktığında "rateler konusunda problem yaşıyoruz" falan diyorlardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

deva nın rateler yerlerde, evet hızlı lvl alınıyor ancak, halen cepte 5 gümüş para var

zaten ragezone de bu oyunun emulatörü çıktığında "rateler konusunda problem yaşıyoruz" falan diyorlardı...

Şuan en iyi jade elong ve xtreme gibi gözüküyor . Ben şimdilik mola verdim arada elonga giriyorum okadar .
  • daha oyunu çözemeden private serverda başlarsam böyle olur işte.62 lvl oldu karakter ama hiçbişey anlamıyorum görevlerden

Devastationu yüklerken neden patcher'da sorun veriyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 29 Haziran 2010; 13:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

daha oyunu çözemeden private serverda başlarsam böyle olur işte.62 lvl oldu karakter ama hiçbişey anlamıyorum görevlerden

Devastationu yüklerken neden patcher'da sorun veriyor bilen var mı?

Herkezde oluyor o sana özel birşey değil element klasöründen elementclient.exe ile giriceksin oyuna .
  • Ben 1,3 gb indirdim..Şimdi ise tıklıyorum setup geliyor,her dosya için yok diyor tekrar deneyin diyor

deniyorum aynı şey kafayı yiyeceğim ne yapıcam hataya örnek vereyim:

C:\Porgram Files\Xtreme Jade\element\immwrapper.dll

An error occured while trying to read the source file:

The source file is corrupted.

Click ready to try again,Ignore to skip this file(not recommended), or Abort to installation.

Lütfen yardım
  • tekrar indirmeyi deneyebilirsin. bende bi sorun çıkmadı

Not:Elong'da başladım oynamaya içlerinden en iyisi o, yeni başlayanlar onu oynasın tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 29 Haziran 2010; 18:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

tekrar indirmeyi deneyebilirsin. bende bi sorun çıkmadı

Not:Elong'da başladım oynamaya içlerinden en iyisi o, yeni başlayanlar onu oynasın tavsiye ediyorum

En iyisi ve en zoru
  • Devastation da jaden bedava ama kullanılmıyo operation failed diyo hiç bişey alınmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErlooD -- 19 Temmuz 2010; 20:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErlooD

Devastation da jaden bedava ama kullanılmıyo operation failed diyo hiç bişey alınmıyo

kendi cash shop u var sitesinde bulabilirsin onu indiriorsıun sonra istediğini alıyorsun şahsen ben aldım kullandım mutluyum bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJforever

quote:

Orijinalden alıntı: ErlooD

Devastation da jaden bedava ama kullanılmıyo operation failed diyo hiç bişey alınmıyo

kendi cash shop u var sitesinde bulabilirsin onu indiriorsıun sonra istediğini alıyorsun şahsen ben aldım kullandım mutluyum bıraktım.

Benimde jade merakım bitti bi aralar jade 2 çıkıcak diyolardı artık onu bekleyelim
  • zaten suan jade 2 de yani yeni ırkla 2 gelmiş oldu bizede kakalamış oldular ben şahsen gelecek olan 2 yeni classı merak ediorum.
  • Arkadaşlar extreme jade oynadım üç dört hafta. Kasılmanın kolay yolu:
    -Tanis ka dediğimiz arkadaşdan God's Gift questini alıyoruz.
    -Görev bize bir saatliğine iki kat exp veriyor.Görevden gelen itemleri (Tigeren Crystal ve Turtoil Crystal)giyiyoruz.
    -Sonra Skysong ya da Jadeon mapine gidip kasılıyoruz.Level atladıkça Billows,Doom Bog ilerliyebilirsiniz.
    -85 ya da 90 level de oyunun başında sahip olduğunuz sandıktan Universal Coin diye 50 tane item çıkıyor.Jadeon mapindeki Stahkeeper'dan Mysterious Pills görevini alıp oldukça fazla level atlayabilirsiniz. (Universal Coin karşılığında)
    -20 level sandıktan Clan Badge,60 level Alliance Badge çıkıyor.Sunstreamdaki Alliance ve Clan Masterdan farklı renkteki görevi bulup seçin.Bayağı bir level atlarsınız.(Görev sadece çantanızda Aliance Badge ve Clan Badge varsa ve bir Clan ve Alliance'a girdiğinizde yapılabilir.)

Ben bunları uygulayarak 2 saatte 141 level oldum :))

Ben oyunu bıraktım 149 Level Ascended Dagos Jadeon'um var.İsteyenler bana mesa atsın. (Forumdan-Bedava) Oyunu sildim göreve yardım edemiyeceğim kusura kalmayın ;).Tamamen benim paylaşımımdır.

• sa yazımı görüryorsanız xtreme jade hakkında bir sorunum var
  • herkez ölmüşmü ya :S
  • Arkadaşlar boşuna beklemeyin devastationu size 2012 yılından yazıyorum ve server açık değil ben xtreme indiriyorum şuan oyuna başlıycam büyük ihtimalle ismim Adashylen olur Modo olucam herkes bi nickini yazsa cidden veya bana pm olarak atsa ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.