Şimdi Ara

JAECOO | ANA KONU | CHERY GRUP | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
13
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jaecoo alın kesinlikle . Alt takımları falan çok daha kaliteliymis. Yani aracın görünmeyen yerleri Chery den çok daha iyi seviye de. İç/dış dizaynını da çok beğeniyorum . Hatta 7 için test sürüşü yapmayı planlıyorum ilgimi çekti baya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    J7 gördüm hatta içine bindim tam off road aracı yapmışlar konfor odaklı ama bana hitap etmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Jaecoo alın kesinlikle . Alt takımları falan çok daha kaliteliymis. Yani aracın görünmeyen yerleri Chery den çok daha iyi seviye de. İç/dış dizaynını da çok beğeniyorum . Hatta 7 için test sürüşü yapmayı planlıyorum ilgimi çekti baya .

Şehir içi ne yakıyor acaba? Fazla yakıyor diye duymuştum. Hibrit olsaymış keşke

• Ulak76 kullanıcısına yanıt
    Tiggo 8 en son makyajlı kasa ile aynı motor kullanılıyor ağırlık aynımı bilemedim ama tiggo 9 civarı yaksa şehir içi jaecoo 7 nin de farkı 4 çeker 0.5 tl ortalama fazla yakar kaba bir hesap ile tahminim böyle , aramızda alıp kullanan varsa eğer yorumlarını alabiliriz..

• Bu arada jaecoo 8 Aralık 2023 ten beri ülkemizde özelliklede İstanbul’da vızır vızır dolaşıyor test aracı , bazı arkadaşlar denk gelmiş foto çekmiş. Bu aracı yakından görebilme imkanımız varmı acaba ? Tahminim jaecoo merkez binasında duruyor. Bu konuda bilgi fikir sahibi arkadaşlar varmı aramızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Ağustos ta 621 adet satmış. Fena değil bence. Daha iyi değerlendirmek için eylül ü de görmek lazım.
    Bu ayda 715 adet satmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Çok iyi rakam. Ekstra vergi olmasa piyasayı tamamen domine ederler bu çinliler

• Bugün akan trafikte gördüm güzel bir araç

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Birkaç aydır ülkede olan bir marka için güzel rakamlar.

Dediğiniz gibi ekstra vergi olmasa piyasayı tamamen domine edecekler.

• 12 saniye 0-100 hizlanmasini gorunce malesef vazgectim.. tipi vs yerinde ama 12 saniye 0-100 nedir arabayi essek etmisler resmen..

• J5 dünya lansmanı yapıldı. Sizce bu model Türkiye’de satılır mı?

Genişlik: 1800mm

Yükseklik: 1650mm

Uzunluk: 4380mm

Bagaj hacmi: 480L

JAECOO | ANA KONU | CHERY GRUP |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Ekim 2024; 9:47:46 >

• JAECOO | ANA KONU | CHERY GRUP |Falando de Carroyoutube
    Neste vídeo do Falando de Carro vamos mostrar um pouco sobre o novo JAECOO 5, o carro que promete acabar com as vendas do Tiggo 5X. Jaecoo 5, jaecoo 5 Brasil, jaecoo 5 preço, jaecoo 5 lançamento, jaecoo j5, jaecoo j5 Brasil, jaecoo 5 motor, chery Tiggo 5X, jaecoo 5 Preço Brasil e muito mais. SE GOSTOU DO VÍDEO COMENTE - ACABOU PARA O TIGGO 5X. #jaecooj5
    https://www.youtube.com/watch?v=jnXBJJdePIw
  • Jaecoo 8 Aralık ortası…

• 4*4 unu aldım biniyoruz gayet güzel hee araçta bir ikisi saçma sapan Can sıkan yönler olur ama genel manada araç rahat konforlu güçlü gösterisi bambaşka

ortapama yakıt tüketimi şehir içi 7.5lt ki mokkamda da aynı yakiyordum

• uzunnn kullanıcısına yanıt

güle güle kullanın

Hayırlı olsun ve güle güle kullanın, bende özellikle jaecoo 8 modelini bekliyorum , yakından inceleyip ona göre karar vereceğim , umarım phev modeli gelir 4x4 özelliği ile beraber , bizimkisi şimdilik beklenti..

• Teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizin olsun

Mokkadan sonra çag atlamışsınızdır. Güle güle binin çok güzel ve lüks bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 4 Kasım 2024; 14:31:13 >
  • Aracın tek kusuru bagajın ufak olması yoksa alıyordum aracı.

• Uzun yolda yakıt tüketimi nedir ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.