< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
JAECOO | ANA KONU | CHERY GRUP | (3. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Jaecoo J7 modeli için aşağıda görülen yorumlar olmuş :
'' Ağustos ta 621 adet satmış. Fena değil bence. Daha iyi değerlendirmek için eylül ü de görmek lazım. ''
'' İzmit'te kocaman bir bayii açıyorlar. Kocaelideki en büyük bayii olabilir. Adamların hedefi büyük demek ki. Ek vergi bile vazgeçirmemiş ''
'' Premium sınıfta formentordan sonra en çok satan 2. Araç olmuş j7. Eğer bu ölü haliyse teşvik geldiğinde piyasayı silip süpürür. ''
Öncelikle Jaecoo markasının ülkemize girişi ile ilgili altyapı çalışmaları, çılgın atan Chery markası rüzgarının etkisiyle ve henüz Çin menşeili otomobillere koyulan ek veri ortaya çıkmadan belirlenmişti. Bu sayede Chery Automobile Co. Ltd. Türkiye'de binlerce satacak bir marka da daha yaratmayı planlamıştı. Ancak gelen ek gümrük vergileri sebebiyle ortaya çıkan bu absürt fiyatlarla ölü doğmuş oldu.
Ağustos ayında satılan 621 aracın bir kısmı yetkili satıcılara sunulan/dayatılan araçlar olsa gerek. Malum yeni bir marka örgütleniyor ve web sitelerinde görüleceği üzere 22 yetkili satıcısı var. 621 aracın büyük çoğunluğunu ise '' Piyasaya yeni giren araç, lansman fiyatları ile alalım, zam gelir, üstüne koyar satıp yolumuzu buluruz diyen asalak tayfası. Malum ilan sitesinde 09.09.2024 itibari ile 7 adet yer almakta, üstelik şu anda 2.190.000 TL liste fiyatlı ve 300.000 TL 12 ay 0 faiz imkanı varken bu asalaklar daha yüksek bedelle araç. satmayı umuyor.
Kocaeli'de açılan yetkili satıcı aynı zamanda Toyota, Chery temsilcisi ve tüm markaları bu büyük plazada toplayacak gibi görünüyor. Dolayısı ile bu kocaman bina sadece bu markaya ait değil ve bu da bir. gösterge değil.
Özetle Jaecoo J7 modelini ticaret konusu eder sakalımızı buluruz sananların elinde patlamış yeni bir model, hele ki teşvik v.s. olur da ek gümrük vergisi muafiyeti gelirse bu 621 kişi bön bön sağa sola bakarlar.
-
Tiggo 4 gibi olmasında geldi gelecek dediler ortada bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pejo satış düştü mü yoksa?
Yazdıklarınızın hepsi çöp. Kocaelideki bayii koskoca Jaecoo bayii.
Fiyatları hala avantajlı. Yeni 3008 2550bin iken bu araç 4*4 ve daha büyük bir araç olduğu halde 2.190bin.
Teşvik belgesi vs alıp da 1500-1600lere satınca o zaman pejo satış diye troller de kalmayacak.
-
Ben o elemanın nikini görünce cevap vermeye bile tenezzül etmedim
-
Hocam sıkıntı tam orası. Teşvik belgesi alınmadan ya da AB üretimi başlamadan bu aracı almak ciddi risk.
Çok da risk değil bence. Tamamen liste fiyatına yansımaz o tutar. Hadi 200bin düşsün, ne olacak? Binici için dert edilmez bence. Öyle bir durumda Avrupalı markalar da tıpış tıpış fiyatları aşağı çekecek.
E öylede niye vereyim ekstra 200k çok aşık olmadıysam araca,
Kesin bir durum yok. Alternatifler daha uygun değil.
Her yerde premium diye lanse ediliyor bu araç. Bugün bir iki videosunu izledim. Araç gayet güzel görünüyor. Şu satılan fiyata bile güzel. Tiggo 7 nin premium versiyonu olmuş. Tucson, tiguan dan eksiği yok bence.
Fiyatı 200bin düşebilir ama başka marka model alsan da düşebilir. Tiguan aldın ve bu markalar yatırım teşviği aldı. Tiguan aynı paraya satabilecek mi yoksa o da 200bin düşecek mi? Jaecoo, seal-u, tiggo 8 vs 1800lere düşerse bir anda talep bunlara kayar.
Seatdan bozma cupra formentorun bile 2.200 olduğu yerde Chery'nun ultra lüks premium markasının modeli olan bu aracın fiyatı gayet uygun bence. Premium olmayan Tiguan 2.700 düşünün yani
Çekik gözlü range rover
Aynı platformdan...
teşvik belgesini hiç bahseden yok bu grupta konuşuluyor ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi bu Çin otomobilleri iyi hoş vede uygun fiyatlara satılıyor ama bir kaç sene sonra bayii ve servis ağlarını kurdukları zaman bunlarında bi tarafları kalkar.
Avrupalı vede Amerikalı Otomobiller gibi fiyatları rekabetçi olmaktan çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 12 Eylül 2024; 1:16:2 > -
Jaecoo 8 için aralık sonu ocak başı gelebilme ihtimali var deniliyor ama hangi motorla geleceği net değil umarım phev ile girer..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım omoda jaecoo markası altında satılacak , ve ev dahil yeni modelleri yolda olabilir sürprizlere açık bir kaç ay bizi bekliyor diyebilirmiyiz.,
Bu arada tiggolar 5 sene kasa değiştirmeyecekmiş en güncel hali son hali olacakmış bakalım..
Jaecoo 8 bekleyeni çok benim gibi ama ne kadar geç gelirse o kadar da bekleyen müşterisini yorar , bence yatırım teşvik belgesi haberiyle piyasaya çıkıp çok mantıklı fiyat ile satışa başlasalar sene bitmeden ne güzel olur ..
J8 phev yada 1.6 - 200 bg 4x4 benzinli modeli ile gelirse piyasada d suv savaşı başlar😁
""Bu arada tiggolar 5 sene kasa değiştirmeyecekmiş en güncel hali son hali olacakmış bakalım..""
5 sene ciddi bir süre sanmiyorim ya neyse. Ama sanırım her yıl makyaj yapmaya devam edecekler . Çinli markaların sıkıntısı bu sanırım . Araçlarını çok sık makyajlıyıp degiştiriyorlar.
Makyaj konusunda size katılıyorum hatta tiggo yeni ön panjur ve far makyajlanmıştı Çin’de yeni çıkan modelde ama bu bilgiyi cherry deki st arkadaş vermişti paylaşmak istedim demek ki onlardan böyle bilgi geldi ..
Onu bırakın adamlar yeni donanım seviyesi adı altında aracin içini dışını degiştirdiler. Adı avantgarte donanım olması lazım .
Ben t8 Pro max test sürüşü yapmıştım pekde beğendim aracı ve konforunu ama jaecoo 8 e kitlendim , kasa büyüklüğü belki aynı veya az büyük olabilir ama daha konforlu ve malzeme kalitesi daha iyi olan modelmiş nette yazılanlara göre . Bunu yazmamın sebebi almayı planladığım aracın t8 den ne kadar kaliteli olacağıydı ki bu test aracı beni memnun etti j8 de ki beklentimi üst seviyelere çıkarttı hatta airmatic bile beklerim o derece 😁
St çok iyi ve ilgiliydi artık yeni model gelir bilemem ama mevcut modellerin Avrupa araçları gibi 5 senede bir kada değiştireceğini belirtti.
Bu arada avangard dediğiniz son makyajlı hali ise onu test ettim cidden çok iyi bşrşey ortaya çıkartmışlar ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X