Şimdi Ara

JAGUAR GÖREN MASUM PREMİUMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jaguarın uygun motorları olsa ülkemizde satar zira tasarımlarını çok seviyorum.
  • Jaguar ,HTC gibi bir duruşu OLDUĞUNU düşündüğüm markalar bu tarz rakipleri küçük görme,ezme çabaları güden reklamlarla imajlarını zedelemekten başka bir etki yaratamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Cagi , herkese hitap etmez , herkes tarafından alınmaz . Bilmiyorum bana göre nedense hep Almanlar'dan farklı bir premiumdur sanki o sınıfın Bentley i gibi ulaşılamaz bir nokta gibi geliyor .

Belki ülkemizdeki vergi dilimleri yuzunden .

Kalite ve mühendislik olarak bilemem ama pazardaki konum açısından diğer 3 almandan bir tık daha üstte bir marka.

Bu markanın araçlarının işletme giderlerine, yedek parça ve servis fiyatlarına felan bakıldığında bambaşka bir sınıfa ait olduğu, ve genel müşteri profilininde üst segment zümre olduğu anlaşılabilir.

Gerçi son yıllarda bazı alt seviye modellerle biraz halka inmeye çalıştılar ama halk ne yapsın ikinci eli zayıf olan, bütçesinde derin yaralar açacak kadar değer kaybeden, bi dikiz aynası 2.000 euro olan aracı vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 19 Nisan 2015; 20:09:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Yaratıcılık 0 jaguar hondadan reklam konusunda ders alsın

Katılıyorum dostum çok basit olmuş reklam
  • Marka algisi onemli.

Bazi insanlar sirf bu yuzden bu tur markalara yoneliyor. Ornegin Volvo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaguar mı kaldı
  • E segmentinde bence XF kraldır. Kim nederse desin?

A6'dan söz etmiyorum sınıfının yüz karası bence. 5 serisi malzeme kalitesi ile hayal kırıklığı yaratıyor. E serisi sınıfında kalite olarak

başı çekse de XF'nin ondan eksik kalan bir yanı yok.

Bu sınıfta E serisi ve XF her anlamda kapışır. 5 serisi de motoru ile gelir. A6 'ya gelirsek LEDleri başarılı gerisi fıs bir araç bana göre.

Ha bu yazdıklarım kişisel görüşümdür orası ayrı bir durum.
  • Millet Jaguardan inmiyor galiba yorumlara gel. Sürüş keyfini kalitesi yemiş yutmuş millet Jaguar'ın.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    XF'nin bu sinifta kral oldugu fikrine nasil ulastin anlamadim.

Bildigim kadariyla ehliyetin yok,A6 gibi bi arabaya "sinifinin yuz karasi" diyebilicek kadar tecrube sahibi oldugunu sanmiyorum.Ayni sey 5 serisi yorumun icinde gecerli.Internetten test videosu izlemekle olmuyor o isler.Once ehliyetini al,biraz tecrube kazan gel ondan sonra tartisalim.

Bende bir F30 3 serisi sahibi olarak soyliyim,bu siniftan M-paketli bir 525d xDrive alirim,arkama bile bakmam.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    +1

Bende 520i M Alır arkama bakmam 170.000 TL'ye bırakıyorlar üstelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Reklam güzel de gerçekte durum pek öyle değil. Üçlünün bir yere kaçtığı falan yok, tam tersi satışları gayet güzel.

Tipik Vosvosçu yorumu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Reklam güzel de gerçekte durum pek öyle değil. Üçlünün bir yere kaçtığı falan yok, tam tersi satışları gayet güzel.

Tipik Vosvosçu yorumu...

passat sahibiyiz diye tipik vosvoscu mu olduk şimdi? siz benim vw hakkında yazdıklarımı bilmiyorsunuz herhalde. jaguarın ya da konunun vw'le alakası ne bu arada? bu da sizi tipik antivosvoscu mu yapar şimdi?

• kartalus kullanıcısına yanıt
    5 serisini inceledim ve hayatımda tek kullandığın araç kendileri.Eylül ayında yapılan İstanbul buluşmasında da her iki videoda da 5 serisini test edilen araçlarlar karşılaştırdım. Ve bana 5 serisi konusunda çok destek geldi forumdan. A6 vasat demeye gelince bana göre vasat.En başta baz halde aracın önden çekiş olması bile vasatlığını belli ediyor bence sınıfına göre.Tabi her şey bana göre.Dediğim gibi bu 5 araca da binme fırsatım oldu.Kalite olarak e serisi ve XF diğerlerine fark atıyor çok açık ara.En kötü malzeme kalitesi 5 serisinde. A6 da ise sınıfına göre ne çok kötü ne çok iyi bir malzeme var.Hatta kullanılan plastik olarak A6 da plastik kalitesi iyi gerçekten bana göre.Motor gidişe gelince kullanmadım ama yoclu olarak bıraktığı intibalarda 5 serisi çok iyi.A6 bindiğim quattro idi o nedenle bir yorum yapmak istemiyorum ama önden çekişlisi videolarda çok vasat duruyor.Ben en başından beri bana göre dedim bakınca 5 serisi motor ve şanzıman, E serisi kalite , XF ise her şeyi ile önce çıkıyor.Ama A6 sadece LEDleri ile ön planda benim ün.O nedenl A6 almanın bir ayrıcalığı yok bve sınıfında ne hiç bir anlamda en üstte değil.Tabi ben en başından beri bana göre dediğim göre bu yazdıklarımında anlamı yok.Çünkü bana göre A6 vasat çünkü sahübine hiçbir şeyin en iyisini sunmuyor.Ortalama bir araç,ortalama isteyenlere göre.Ortalama olup sınıfının en kötüsü nasıl oluyor derseniz.Hiçbir artısı olmayan bir araç bana göre vasattır.Tabi yine bana göre ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 20 Nisan 2015; 0:38:10 >

• Biraz öne atılarak kükreseymiş daha güzel olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Ben boyle reklamlari basarili bulmuyorum fakat komik oluyorlar.

Burda da audinin yillar oncesinde ayni tarzdaki bir reklami var izlemeyen varsa:

http://youtu.be/auEdEYY3ao4

İlk defa izliyorum.Eminim ki hemen hiç kimse izlememiştir bu forumda.

İroni yaptık kimse anlamamış eksilemiş.Vay arkadaş.Otomobil reklamları arasında bundan daha bilineni yoktur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 20 Nisan 2015; 1:22:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedendir bilmiyorum ama Jaguar forumda bana kalırsa fazla abartılıyor. Sürüş, performans, kalite, konfor vs bu 3 Alman devine karşı hangi konularda üstünlük sağlıyor?

10 yıl öncesine kadar Mondeo şasisi kullanıyordu Jaguar. Mercedes, BMW ve Audi'den bir marka algısı üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum.

Elbette kötü demiyorum ama Bentley ile kıyaslayanları bile görünce şaşırıyorum. Öyle el yapımı, özel üretim araçlar yapan bir firma değil Jaguar. Mercedes, BMW, Audi ne ise Jaguar'da o benim görüşüm.

F Segmenti modeli XJ bile otomasyonla üretiliyor. Bentley, Rolls Royce gibi el yapımı değil.
  • gereksiz bunlar. şahsen hiç beğenmedim özellikle mercedesin tavuklu reklamına yaptıkları göndermeyi...
    adamlar birşey üretmiş yeni bir teknolojiyi tanıtıyorlar sen ne teknoloji ürettin de kedi refleksi daha iyi diyorsun.
    popüler olan beğenilmiş reklamları kullanarak prim yapma çalışmaları bunlar. jaguar gibi bir markaya yakışmamış

• Birde son dönemdeki tasarımcısı kimse arka tarafta rezil bir iş çıkartıyor söyleyeyim.

Şu yeni XE modelinin stopları resmen 2000'li yılların başındaki japon sedanları gibi.

JAGUAR GÖREN MASUM PREMİUMLAR
  • +1

Benim icin 5 serisi onceliklidir.Digerleri 2.planda

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Birde son dönemdeki tasarımcısı kimse arka tarafta rezil bir iş çıkartıyor söyleyeyim.

Şu yeni XE modelinin stopları resmen 2000'li yılların başındaki japon sedanları gibi.

JAGUAR GÖREN MASUM PREMİUMLAR

Birde derken?

Saat birde mi?

Yoksa bir de mi demek istediniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.