Şimdi Ara

Jaguar xe 2.0d &Mercedes C200d karşılaştırma… (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Bir jaguar, sanayide rast gele bulunan bir ustaya emanet edilmez, yaşadığınız şehirlerin kalburüstü muhitlerinde sadece mercedes,bmw, land rover bakan özel servisler vardır,motor,mekanik,elektrik-elektronik kaporta boya şeklinde full servisler, buralara gidilebilir, mesela ben Avcılarda oturuyorum, önceki Mercedesimi de jaguarımı da, garantisi bitince 3008 ide ve şimdiki Mercedesimi de eşimin dostumun tüm araçlarını oraya gönderirim, yakın olan varsa Fulmer servis tavsiye ederim…

lafım size değil, lafım daha çok ingiliz araçlarının 2. sahipleri ve sonraki sahiplerine. çünkü ilk sahibinin gücü arabayı iyi bakmaya yetiyor, zaman geçip de diğer sahipler aynı gelir durumunda olmadığı için kendi gelir durumlarına uygun yada kendi tıynetlerine uygun yerlerde aracı bakıma sokuyor sonra ingilizler sorunlu oluyor.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    İki ay önce bulurdu o fiyatlara 2020 modelleri, bu arkadaş orada kalmış zaten.
    Her zaman söylerim, bekara karı boşamak kolay gelirmiş…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Jaguar daha sportif zaten, ondaki haz Mercedeste yok. Mercedes daha stabil ve güvenli hissttiriyor ama eğlendirmiyor. Jag da kavşak dönüşleri bile çok güzel.
    Süspansiyona değinmemişim doğru, mercedesin gürültülü ve zıplatarak geçtiği yerleri jag adeta ütüleyerek geçiyor.
    Jag da kontra vererek döndüğünüz yerleri Mercedes tek parmak tutuşuyla dönüyor…
    Mesajı okurken tüm hayal gücümü ve hissiyatınızı anlamaya çalışmak çok öte bişey. Heleki ikisinin koltuğuna oturup aynı yolda deneyimlemek süper olurdu.

Benim b8.5 190 lık 2.0 audiyle sizin jaguarı bi kıyaslasamıydık acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Hiç nasip olmadı, hiç binmedim Audiye, quatro yu öve öve bitiremiyorlar.
    Hakikaten fırsat olsaydı bi change yapsaydık arabaları değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hiç nasip olmadı, hiç binmedim Audiye, quatro yu öve öve bitiremiyorlar.
    Hakikaten fırsat olsaydı bi change yapsaydık arabaları değil mi?
    Quattro değil benimki malesef. Ama ihtiyacımda değil hep şehir içi kullanıyorum burda karda az tutuyor. Yeterli yol tutuşunu fazlasıyla veriyor.

Mercedesle süspansiyon konfor olarak karşılaştırabilirdik. Ama performans olarak olmazdı.

Sürüş dinamiği olarak ve performans olarak jaguarla mükemmel kapışılırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.