Şimdi Ara

Jahoviç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk incelenmeli soruşturma açılmalı adam resmen göz göre Beşiktaşa transferim var maazallah bir gol atarım yatar transferim diye takımı sattı. Sende adamsan Mehmet sepil bunu süründürürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Burak ve Rodellega paket olup Galatasaraya transfer olacaklarmış o yüzden hem sakatlar hem kart gördüler + Ndyode promosyon olarak verilecekmiş sakatlanmış bu yüzden. Yusuf'da kırmızı gördü ama onun transferi son anda iptal oldu. Bu arada Mas transferi de hayırlı olsun sol bek mevkisine iyi bi adam buldunuz.

Son zamanlarda gördüğüm en saçma mesaj. Bir kere olayın Yusuf’la ne alakası var? Haftaiçi Türkiye kupası maçı vardı. Yusuf kırmızı kart görerek Çorum Belediyeye’mi kıyak geçti demek istiyorsun?

Bir oyuncu isteyerek sakatlanmaz. Jahoviç’in bilerek sarı kart görmesi ile sakatlığı nasıl aynı kefeye koyuyorsun? Kendince komiklik yapıyorsun ama gülünecek birşey yok bu saçma mesajında.

sizin her haliniz komik. Pozisyonu izlemeden yorum yapmışsın adam fazla bi itiraz etmedi niye uzatmadan bitirdin gibi şey dedi 2 kelime o kadar. Pozisyonu izlemeden algı yapmayı senelerdir iyi bilirsiniz.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Sen pozisyonu izlediğin zaman konuşmaları da anlayabiliyorsun sanırım. Büyük yetenek gerçekten. Jahoviç’in ne söylediğini nerden biliyorsun? Belki ağzından argo bir laf çıktı ya da sarı kartı gerektirecek bir söz söyledi. İlla el hareketi mi yapması lazım?

Onu da geçtim bu durumun Yusuf Yazıcıyla yada Burak’la ne alakası var? Yusuf’un kupa maçında oynamamak için kırmızı kart gördüğünü ima ediyorsun. Bize neyse Çorum Belediye maçından! Burak’ta kendini bilerek 2-3 haftalığına sakatladı diyorsun. Saçmalıyorsun desem saçmalamanın da bir sınırı var. Hangi kafayla bunları yazıyorsun anlamadım.

• Biraz kafayı kullanın macı BJK ye vermek isteyen futbolcu sizce o macta oynamamayımı tercih eder yoksa oynayıp performans göstermemeyimi ?
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    11 golle şu anda ligin gol kralı konumunda bulunan futbolcu sahada hiçbir şey yapmadan gezecek, 75 milyon insanda keriz olduğu için bunu hiç anlamayacak değil mi!?

Oynarsa o da biliyor kendisinden nasıl bir beklenti içinde olunacağını ve gol atması gerektiğini. Bu durumda hiç oynamayıp rol yapmak zorunda kalmamak en kestirme çözüm.

Senin kafana da hayran kaldım doğrusu. Müthiş kullanıyorsun. Böyle birşeyi kimsenin anlamayacağını düşünmen çok dahice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 28 Ekim 2017; 17:51:55 >
  • quote:

11 golle şu anda ligin gol kralı konumunda bulunan futbolcu sahada hiçbir şey yapmadan gezecek, 75 milyon insanda keriz olduğu için bunu hiç anlamayacak değil mi!?

Oynarsa o da biliyor kendisinden nasıl bir beklenti içinde olunacağını ve gol atması gerektiğini. Bu durumda hiç oynamayıp rol yapmak zorunda kalmamak en kestirme çözüm.

Senin kafana da hayran kaldım doğrusu. Müthiş kullanıyorsun. Böyle birşeyi kimsenin anlamayacağını düşünmen çok dahice.

O zaman senin mantıgınla porto ya leipzig e monaco ya karsı esip gürleyen Cenk genclerbirligi , karabük , kasımpasa maclarında sahada yoktu demek ki BJK nin şampiyon olmasını istemiyor.

Bir futbolcu her mac aynı seviyede oynayacak diye birsey yok gecen sene 45 ten catala vuran talisca bu sene 1 metre yanına pas atamıyor macımı satıyor ?

Bir futbolcu macı satacaksa o macta oynamak ister bu kadar basit niye yerine baskasını oynattırıp macı riske atsın , bir tek jahovice takılıp ,Antalya macında mactan önceki ve sonraki antrenmanlara cıkmasına ragmen GS macında oynamayan Nasri , Menez den yada Burak - Rodellaga ve Mas tan bahset ama bunları es gecmen zaten hangi niyette yazdıgını gösteriyor , daha fazla alıntılama istersen keza bosa harcayacak vaktim yok.

Yada blokluyorum kendi kendine yaz dur eglendir kendini.

• Şu konuya yazan Beşiktaşlılar var hala yazık ki ne yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    Ha ha ha blokluyormuş. Lütfen blokla ya. Senin gibi bir insanla hiç konuşmamış olayım.

• Turk futbolunun katili bjk !!!!
  • Bence iyi oldu Ömer şişmanoğlu varını yoğunu ortaya koyar eski takımına kininden dolayı.
  • quote:

Sen pozisyonu izlediğin zaman konuşmaları da anlayabiliyorsun sanırım. Büyük yetenek gerçekten. Jahoviç’in ne söylediğini nerden biliyorsun? Belki ağzından argo bir laf çıktı ya da sarı kartı gerektirecek bir söz söyledi. İlla el hareketi mi yapması lazım?

Onu da geçtim bu durumun Yusuf Yazıcıyla yada Burak’la ne alakası var? Yusuf’un kupa maçında oynamamak için kırmızı kart gördüğünü ima ediyorsun. Bize neyse Çorum Belediye maçından! Burak’ta kendini bilerek 2-3 haftalığına sakatladı diyorsun. Saçmalıyorsun desem saçmalamanın da bir sınırı var. Hangi kafayla bunları yazıyorsun anlamadım.

Jahovic neye göre Beşiktaş'a transfer olacak sen bu dediklerine inanıyor musun veya adam niye maçı satsın. Şaka mısınız nesiniz anlamıyorum arkadaş sizle mi uğraşacam bide.

• Sevinmeniz gereken yerde üzülüyorsunuz ve sevgili Besiktas gibi birtakimi asilsiz idda larla sucluyorsunuz.

Arkadaş bizim suan ligte cekistigimiz takim kim bize en yakın Göztepe ee iyi ya iste en önemli oyuncuları yok ve puan farkini daha fazla acariz. Ben bugün Beşiktaşın puan kaybedecegine inanıyorum o yuzden bu konuyu avantaj olarak görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUSCUM4283 -- 28 Ekim 2017; 20:29:23 >
  • olay görüntüsü var mı belki jaho normal itiraz etmiştir de hakem işi ayarlamıştır.
    sonuçta maç içi bir pozisyonda da sarı görebilirdi.
  • Resmen şike yaptı jahoviç

• Hiç kıvırmayın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.