BPT (@bpthaber) on Xtwitter Jahrein, Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaptı. https://x.com/bpthaber/status/1841860633874284601 |
Jahrein İnstagram Üzerinden Tutukluluğuna ilişkin Paylaşım Yaptı
-
-
İyi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede adalet yok. Çıkarsın ama biraz yatarsın. Katil, tecavüzcü, uyuşturucu bağımlısı 70 suç kaydı olan bir yaratık olsaydın hemen çıkardın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Ekim 2024; 1:45:37 >
"Akıllı adam her düşündüğünüz söylemez ama her söylediğini düşünür."
Aristoteles
-
O yaratıklar sıradan vatandaşa zarar verdikleri için disarda dolasmalarini kimse umursamıyor. Ama çıkıp siyaset konuşursan, halkı uyandırmaya kalkarsan o hapis duvarları aşılmaz oluyor.
Bu herifin bir suçu olmadığını, sıradan bir youtuber olduğunu, nette küfür edip oyun oynayan fakat ülkesini seven biri olduğunu biliyoruz.
Siyasi konuşmaları birilerine dokunduğu için gecmusinin taranip uydurma bir suçlamalar ile iceri atıldığını da biliyoruz. Ve ne yazık ki bazı muhalif arkadaşların da o elestirdikketi akplikerden hiçbir farkının olmadığını şu olaya verdikleri tepkilerden de goruyuryz ki ben onlara kilicdar destekçileri diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Ekim 2024; 2:4:12 >
Aynen öyle. Bu herife küfür edenler seversiniz sevmezsiniz ama herif hakikaten de bir suç bahane edilerek içerde tutuluyor. Hani herif küfürlü konuşmuş filan eyvallah da bu adamın içeri girmesine sevinenler sanırsın suçun sıfır olduğu, her şeyin tertemiz olduğu en büyük suçun ve günahın küfretmek olduğu ülkede yaşıyoruz sanır. Halbuki tecavüzcüsü, hırlısız, soysuzu, gapsçısı, eşkıyası, teröristi, suç makineleri şeylerini sallaya sallaya sallaya toplum içinde geziyorlar. Sırf kanunlar uygulanıyor-muş gibi yapılan aslen muhalif olup hem iktidara hem de ana muhalefete laf çaktığı için kasıtlı olarak yapılıyor. Bu herif sadece iktidar yalakası olsaydı mesela en fazla ifade verir çıkardı.
Ha söylediği şeyleri desteklemem, söylediği şeyler iğrenç, yaptığı şey akılsızca. Şimdi yoldaki uğursuzla bunun ne lakaası var ikisi de cezasını çeksin diyecekler olacaktır. Şöyle ki bu suç makineleri güya yeterince cezaevi yok diye en az cezaya çarptırılıp salınıyormuş. Bahane bu yani. E hal böyle olunca insan ister istemez suçlar ve suçlular arasındaki inanılmaz uçurumu kıyaslıyor. Diyorsun toplum için tehdit olan bir aşağılık yaratık dışarda ama küfür eden adam içerde ne iş? Jahrein'in varlığı bana tehdit değil. Çünkü bu adamın pis ağzına rağmen niyetini az çok biliyorum. Ama o 70 suç kaydı olan ve her an 71.sini işleyecek olan o 2 ayaklı zararlı benim için de senin için de toplum içinde büyük tehdit ve bu organizmalar tek değil. Bir gün motokuryeyi bıçaklar, bir gün yoldan geçen birini. Bir gün bankta otururken seni veya beni bıçaklar hiçbir sebep yokken. Yani Jahrein böyle pislikler yanında kanatsız bir melek kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ülkede adalet yok. Çıkarsın ama biraz yatarsın. Katil, tecavüzcü, uyuşturucu bağımlısı 70 suç kaydı olan bir yaratık olsaydın hemen çıkardın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X