Şimdi Ara

Jailbreak Evasion Yeni Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/Evasi0nUnTethered/posts/970217719677191

adamlar yeni açıklama yaptı pazara düşermi dersiniz ?

• ne demişler ki :D ?
  • İncilizce şart, ancak anladığım kadarıyla yakın zamanda gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.4 gelsin çıkar

• Çıkacak diye hiçbirşey yazmıyor. Ben ümidi kestim 8.3ten de iOS 6da bu kadar beklemedik bu ne arkadaş bir minör 2 de Master Sürüm geçti ama jb çıkmadı cidden hayret. Tabi işin acı yani ne pangu ne de taigden en ufak açıklama yok. Resmen sessizliğe gömüldüler. Bu Çinliler mobil güvenlik Toplantısında sanırım jb ile ilgili radikal karar aldılar ve Kazanç sağlamadan jb çıkarmamaya karar verdiler. Bence açıklar kapatıldı mevzusu hikaye her sürümde neredeyse jb çıktı apple bunları kapatmadı da şimdi mi akıllarına geldi. Bence bu işin maskesi jb çıkarmak istedikleri kesin.

• _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    O toplantı zaten yeşillik olsun diye yapıldı ve dediğin gibi parayı veren düdüğü çalar kararj aldılar galiba

• Artık para verseler de yapacak durumları yok. Sen bulduğun açıkları hep ilan edersen apple de bir bir parmaklar isi....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beğeni & like için tuzak bunlar. Youtube'a da bir sürü gerizekalı video yüklemişlerdi toplanti haftasi.

Jb ciktiginda duymamaniza imkan yok, foruma, twittera her yere düser haberi.

• sahte bi facebook, sahte bir site
    http://www.evasi0njailbreak.com/
    nedir ya, ciddi ciddi bunlara inanıyor musunuz
  • fazla abartiyorsunuz. 8.3 cikdi direkt 8.1.2 den gecdiniz 8.3 e turkce siri icin ama sonra kucuk tweak cikdi 8.1.2 icin moresiri diye turkce siri direkt geldi 8.1.2 ye ,. ve simdide bekliyemiyorsunuz inani ios 5-6-7 de 5-6 ay jb bekledigimiz zamanlar oldu hatta ios 1.1.2 de unlock falan icin bile 1 yil beklenildi (soft unlock icin hw unlock denemek istenilmiyordu) yani sozumun kisasi bekleyin :)
  • Orijinali evasi0n.com'dur. Dışındaki yerlere güvenmenizi önermem.

• Betada sürümlerde jailbreak çıkartırlarsa açıklar kapanır bizde böyle aylarca heyacanlı heyacanlı nezaman çıkacak diye bekler dururuz hiç anlamamki neden Beta sürümlerde bunları çıkarırlar 😱😱😱

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElvedaTR

Betada sürümlerde jailbreak çıkartırlarsa açıklar kapanır bizde böyle aylarca heyacanlı heyacanlı nezaman çıkacak diye bekler dururuz hiç anlamamki neden Beta sürümlerde bunları çıkarırlar 😱😱😱

onu bende anlamamisdim ilk once ama arastirdim ve buldum durum soyle ios 8.1.2 de bulunan aciklar 8.2 betadada vardi yani apple kapatmamisdi o acigi yani acik ayni oldugu surece ve apple bir sey yapmadiysa devam ederdi 8.2 8.3 dede ama apple o acigi 8.2 de kapatdilar yani betadaki acik 8.1.2 ile ayniymis onun icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Betada sürümlerde jailbreak çıkartırlarsa açıklar kapanır bizde böyle aylarca heyacanlı heyacanlı nezaman çıkacak diye bekler dururuz hiç anlamamki neden Beta sürümlerde bunları çıkarırlar 😱😱😱

onu bende anlamamisdim ilk once ama arastirdim ve buldum durum soyle ios 8.1.2 de bulunan aciklar 8.2 betadada vardi yani apple kapatmamisdi o acigi yani acik ayni oldugu surece ve apple bir sey yapmadiysa devam ederdi 8.2 8.3 dede ama apple o acigi 8.2 de kapatdilar yani betadaki acik 8.1.2 ile ayniymis onun icin

Bilgin için teşekkür ederim 👏😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

8.2 beta3de zaten o açık kapandı. Bu sefer de 8.2 beta1 ve 2'ye çıkarıldı jb. Ortada kayıp olan birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.