Şimdi Ara

jailbreak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jailbreak yapınca telefon yavaşlıyor diyorlar..jailbreak olmasa olmuyor mu?ve neye yarıyor
    yardımlarınızı bekliyorm teşekkürler

• Bence yavaslamiyor (winterboard sbsetting vb bazi programlar yavaslatiyor diyolar ama)

jailbreak hayattir iphoneu bastan yaratmaktir. Jb sayesinde bedava oyun program tema aklina gelebilcek herseyi yaparsin
  • jailbreak in 4.0.2. si cıkmadı diyorlar.muhtemelen benim alacağım iphone 4.0.2. olacak 4.0.1. i de yükleyemiyceğime göre beklemem mi gerekiyo yoksa halledilebilir mi?
    teşekkürler
  • daha cıkmadı ama her an cıkabilir :) sen aldıgında cıkmazsa istersen forumda anlatımı var 4.0.1e dönersin halledersin :)
  • yani bana gelen iphone 4.0.2. olsa bile rahatlıkla 4.0.1. yükleyebilirim:) doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenc7

yani bana gelen iphone 4.0.2. olsa bile rahatlıkla 4.0.1. yükleyebilirim:) doğru mudur?

evet pek rahat olmasada 15 dk de halledebilirsin tabi shsh kaydını alman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydin89 -- 20 Ağustos 2010; 10:40:31 >
  • iphone 4ün 4.0.2 icin suan jb yok. devteam in sitesinde de bu sekilde yazıyor. jb cıkartan hacker grubu 4.0.2 icin jb olmaycagını soyluyor. zaten apple sırf 4.0.1 deki jb acıgını kapatmak icin 4.0.2 cıkartmıs. 4.0.2 versiyondan 4.0.1 e geri gidilmiyor. anca 4.0.3 ayda 4.1.0 gibi bir versiyon cıkarsa belki 4.0.2 nin jb si cıkar. :(

sanırım bu danısıklı dovus seklinde gidecek , son versiyon cıktıgında bir alt versiyonun jb si cıkacak. benimde iphone 4 üm sanırım 4.0.2. gecen hafta aldım yarın elimde olacak ama almadan once 4.0.1 4.0.2 olayını bende bilmiyordum. yeni jb icin dua etmeye basladım bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.