Şimdi Ara

Jailbreak Hızlandırıyor Mu Yavaşlatıyor Mu Beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki bu konu hakkında yüzlerce konu açılmış olabilir kusuruma bakmayın. Jailbreak için iPhone u hızlandırıyor diyen de var yavaşlatıyor diyende. JB siz birşeye yaramıyor gerçekten ama yavaş telefon kullanmaktan da iyidir diyorum. Sizce hangisi?

• Olayı hızlandırma yavaşlatma boyutunda değil ama sistem kararlılığı konusunda değerlendiriyorum ve evet sistem kararsızlıklarına sebep oluyor jb.

Kullanıma bağlı olarak hızlandırdığı da aşikar bir gerçek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kullanıldığına bağlı, bi ton tema yükler ve gereksiz tweaklerle uğraşırsan yavaşlatır ama sadece ihtiyaçlarına göre kullanır, önerileri dikkate alırsan hızlandırır.
  • Duruma göre değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaslatır ama fark edılır derecelerde deıl, JB iyidir gereklıdır iphone zevkıne zevk katar
  • tweak seçimine tema seçimine göre değişen bir durum deneyip en kararlı halini sen belirleyeceksin
  • arkadaşların dediği gibi olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru düzgün kullanırsan ve bazı ince ayarlar yaparsan jbsiz iphondan bile daha hızlı ve stabil kullanabilirsin. Ama çöplüğe çevirirsen telefonu yavaşlarda , teklerde , çökerde.

• Kuracağım 2-3 tweak anca hocam. Kesin olması gereken tweakler yani. Zeppelin, Activator, Zephyr gibi şeyler. Temayla filan zaten uğraşmam. Asıl amacım AppSync için kurmak istiyorum...
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Bazı ince ayarlar nedir hocam?
  • Ayarlar 1 saniyede değil de 2 saniyede açılır. Ama jb'de mesela activator'le kullandığın kısayollarla ayarlara bile ihtiyaç duymassın.

• jbsiz iosa ios demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Bazı ince ayarlar nedir hocam?

Telefondaki kullanmadığın dillerin hepsini silmek yani ing ve türkçe kalıcak şekilde hatta ing de silinebilir hangimiz telefonu ing yapıp kullanıyo ki. ispotlight aramasını kökten kapatmak , iclean pro ile uygulanaların kalıntılarını ve gereksiz dosyalarını silmek , aynı şekilde iclean ile tweakların artıklarını silmek. Üstüne bide accelarate yüklersen telefon şahlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Ayarlar 1 saniyede değil de 2 saniyede açılır. Ama jb'de mesela activator'le kullandığın kısayollarla ayarlara bile ihtiyaç duymassın.

Sen yukarda bahsettiğim ince ayarları yap bakalım jbli iphonda yarım sn de açılır ayarlar.

• Dilleri silmedim, spotlight kullanıyorum, icleaner ile sürekli temizlik yapıyorum, acceralate yükleyemiyorum cydia kayboldu. Yine de hızdan şikayetçi değilim, gecikmeden kasıt saliselik kasmalarsa arada oluyor ama o da normal.

• @cedric... Hocam gereksiz dil dosyaları ve klavyeleri nasıl silebiliriz? Netten bakındım ama her kafadan farklı ses çıkmış, siz nasıl yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

@cedric... Hocam gereksiz dil dosyaları ve klavyeleri nasıl silebiliriz? Netten bakındım ama her kafadan farklı ses çıkmış, siz nasıl yaptınız acaba?

Tweakın adını bulamadım kuzenimin telefonundan bakıyım bi görüştüğümüzde. İclean proda siliyodu yanlış hatırlamıyosam. Ben mecburiyetten jbsiz kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

@cedric... Hocam gereksiz dil dosyaları ve klavyeleri nasıl silebiliriz? Netten bakındım ama her kafadan farklı ses çıkmış, siz nasıl yaptınız acaba?

Tweakın adını bulamadım kuzenimin telefonundan bakıyım bi görüştüğümüzde. İclean proda siliyodu yanlış hatırlamıyosam. Ben mecburiyetten jbsiz kullanıyorum.

Tamam hocam hallettim iCleaner Pro'yla. Sağ olun.
  • şuan tema olarak ios 7 teması kullanıyorum sanki telefonda ios 7 yüklü gibi bütün ekranlar değişti. ama telefonun hızında hiçbir kayıp yok. kilit ekranı bile animasyonlu ona rağmen sıkıntı yok. tavsiye ederim.
  • Yükleyeceğin tweaklere bağlı.3-5 bilindik tweak kullanacaksan yavaşlama olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.