Şimdi Ara

jailbreak nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani açılan konu jailbreak ile ilgili yaşanan bir sorun olsa anlarım konu açmayı ama jailbreak nedir diye konu açmak çok saçma ve çocukça :))

Neyse Siz boş konu açanların arkadaında durarak hatanızı yapın sorun değil. Ben bu forumda bir üye olarak üzerime düşeni yaptım, yaparım.

Allah sizi myfranco' nun gazabından korusun :)
  • Candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak Apple Faşizmine karşı devrimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Candır.

Canandır.
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: alfonsob13

arkadaşlar hala cevap alamadım jailbreak ile otg olayını gerçekleştirebilirmiyiz benim için en önemlisi bu

http://forum.donanimhaber.com/m_85520331/tm.htm

Bak konu var ve sorunun cevabı da var. Öyle 5 sayfa bakmaya gerek yok, İlk sayfada duruyor.
  • Bi bitmediniz lan!!!

Bunu yazmak için girdim
  • ya arkadaşlar uzatmaya gerek yok ben aradım bulamadım sonuç olarak bulamamışım ve yardım istemişim değil mi ? yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • Buraya yazılan cevaplar sadece sana yazılmıyor ki.Aradım bulamadım diyosun ama ben şimdi aradım baktım 2. arama sayfasında (1. sayfa en son bu konuyla dolmuş son konu olduğu için) jb nedir diye konu açılmış buyur buda açılmış olan konunun linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_62728150/f_/key_jailbreak%252Bnedir//tm.htm#62730206 ordaki yorumlara da bak anlarsın neden bu kadar tepki gösteriliyor.Ayrıca bu konuyu tesadüfen buldum sanıyosan en üstteki "Arama terimi... Ara" yazan yere jailbreak nedir diye yazarsan ikinci sayfada bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 10 Şubat 2014; 18:09:33 >
  • Daha arama yapmayi bile bilmiyorsun jailbrealk'i nasil yapacaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • candır
  • Halkın kendi kendini yönetmesi değildir mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxCavalera

Daha arama yapmayi bile bilmiyorsun jailbrealk'i nasil yapacaksin.

benim aramayı yapmayı bilip bilmediğim sana mı kaldı boş boş buraya yazıyorsun bi defol önce. ben bu konuyu daha çok otg için açmıştım otg ayarlayabilirmiyiz jailbreak ile diye sağolsun biri benim görmediğim kısmın linkini attı o sizin dediğiniz konularda sadece ne oldugunu dio ben hem ne oldugu hakkında hem de otg ayarı yapabillirmiym diye bilgi edinmek adına açmıştım konuyu ,ugrtrkgvn hocam anlıyorum sizi ama dediğiniz konularda otg ayarı felan yoktu neyse bu konu iyice sinirimi bozmaya başladı ağzımı açtırcaklar adam gibi yazamayanlar.yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum diğer arkadaşlar ise bu konuyu da burada kapatabilir uzatmayın .
  • Jailbreak; usta bir ressamın tablosu odanın mobilya rengine uymadı diye, amatör bir ressama tablo üzerinde değişiklik yaptırmaktır.

Gerçekten böyle. Ama jailbreaksiz de olmaz.
  • Cs deki zamani bol olan ve zaman okdurmek ici birebir olan dunyanin en gereksiz bolumudur gulmedim deme :)()

• Jailbreak candır

• Jailbreak apple ürünlerinde kullanılan bir hile programıdır. Ücretli olan uygulamaları ücretsiz bir şekilde yükler. Jailbreak indirdiğiniz ücretli olan uygulamanın parasını sisteme ödenmiş gibi girer ama siz para ödemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iremguner76

Jailbreak apple ürünlerinde kullanılan bir hile programıdır. Ücretli olan uygulamaları ücretsiz bir şekilde yükler. Jailbreak indirdiğiniz ücretli olan uygulamanın parasını sisteme ödenmiş gibi girer ama siz para ödemezsiniz.

Tebrikler, dünyanın en uydurma jailbreak tarifi ödülünü kazandınız !

Ben de size bıçak kelimesini tarif edeyim. Bıçak, sivri ve bir kenarı keskin son derece öldürücü bir nesnedir. Bıçağı bir canlıya sapladığınızda o canlı iç organ hasarı ve kanama dolayısıyla ölür. Bu nedenle bıçak sahibi olmak ve kullanmak son derecek tehlikelidir. Artık domatesleri de el ile parçalayıp salata yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 15 Ekim 2014; 13:15:56 >
  • Jailbreak apple ürünlerinde kullanılan bir hile programdır. Ücretli olan bir uygulamayı indirdiğiniz de, sistemde parayı yatırmışsınız gibi görünür.
  • Jailbreak halktır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.