Şimdi Ara

Jailbreak sonrası kaybolan simgeler.Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Absinthe ile jailbreak yaptıktan sonra cydia çalıştırdım cihaza restart attı.Simgelerimin çoğu gitti şu an ne arama yapabiliyorum ne msj yollayabiliyorum ne cydia'ya girebiliyorum.Ne yaptıysam simgeleri geri getiremedim.Lütfen yardım edin...

denediklerim:
    iphone pcsuite programını pcye indirip,kaybolan simgeleri geri yükle yaptım.
    telefonu komple sıfırlayıp aldığım yedekten restore yaptım.
    telefonu komple sıfırlayıp yeni iphone olarak kurdum daha sonra aldığım yedekten restore yaptım.
    son sürüm ipsw dosyasını indirip itunes'a göstererek restore yapmayı denedim,dosya doğru olduğu halde uygun olmayan dosya hatası alıp restore yapamadım.
    udf moduna alarak itunes üzerinden sıfırdan restore yapmayı denedim dosyayı kendisi indirdiği halde firmware bozuk hatasından dolayı restore yapamadım.

başka ne yapabilirim elim kolum bağlı!!!Anlayan biri yardım etsin lütfen

telefon iphone 3gs 5.1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth -- 8 Ağustos 2012; 11:40:56 >

• Koskoca donanım haber ailesinden yardım edecek kimse yok mu?
    yardım lütfen...
  • Hocam ipsw dosyanızda bozulma olabilme ihtimaline karşı yeniden indirin. Restore edip yeni iphone olarak ayarladıktan sonra absinthe ile jailbreak yapın. Jailbreak işleminden sonra yedeğinizi telefona yükleyin. iPad de aynı sorunla karşılaşmıştım. Bu şekilde hallettim ben sorunumu. İnşallah sizin sorununuz da çözülür bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Hocam ipsw dosyanızda bozulma olabilme ihtimaline karşı yeniden indirin. Restore edip yeni iphone olarak ayarladıktan sonra absinthe ile jailbreak yapın. Jailbreak işleminden sonra yedeğinizi telefona yükleyin. iPad de aynı sorunla karşılaşmıştım. Bu şekilde hallettim ben sorunumu. İnşallah sizin sorununuz da çözülür bu şekilde.

ipsw dosyasını defalarca ayrı ayrı yerlerden indirdim.hep aynı hata
    cihazın ayarlarından sıfırlasam da jailbreak gitmiyor ve tekrar jailbreak olmuyor dolayısıyla
  • iTunes'a dfu modda bağlanıp shift ile beraber geri yükleye bastığınızda jailbreak işlemi geri alınmış olur. Jb nin gitmemesi gibi bir durum söz konusu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iTunes'a dfu modda bağlanıp shift ile beraber geri yükleye bastığınızda jailbreak işlemi geri alınmış olur. Jb nin gitmemesi gibi bir durum söz konusu değil.

İyi güzel de shift restore yapıp firmware dosyasını gösterdiğimde firmware uyumlu değil hatası alıyorum.Firmware'i değişik kaynaklardan defalarca indirdim.başka bir sorun var jailbreak restore yapmama izin vermiyor virüslü müdür nedir anlamadım.Nasıl silicem bunu telefondan??imdat diye bağırcam artık
  • ireb5 ile dfu moda alıp itunes'tan direkt restore yapmayı başardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth

quote:

iTunes'a dfu modda bağlanıp shift ile beraber geri yükleye bastığınızda jailbreak işlemi geri alınmış olur. Jb nin gitmemesi gibi bir durum söz konusu değil.

İyi güzel de shift restore yapıp firmware dosyasını gösterdiğimde firmware uyumlu değil hatası alıyorum.Firmware'i değişik kaynaklardan defalarca indirdim.başka bir sorun var jailbreak restore yapmama izin vermiyor virüslü müdür nedir anlamadım.Nasıl silicem bunu telefondan??imdat diye bağırcam artık

Dostum iphone3 için 3s yazılımı indirmiş olabilirmisin.. Firmware yalnış hatasını başka türlü almazsın. Bu tip durumlarda shift restore en mantıklı yöntem. Jailbreak restore yapmama izin vermiyor gibi bi durumda söz konusu değil. Aldığın hataların çözümü illaki vardır. O yüzden atmamıştır. Neyseki sorun çözülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 9 Ağustos 2012; 22:06:42 >

• 3gs için indirdim hem de defalarca :(
  • iPhone2,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw iphone2 yazıyor değilmi başında ? Şu an yaşadığın bi sıkıntı veya sormak istdiğin bişey varmı yoksa sorun tamamen çözüldümü?

appldnld.apple.com/iOS5.1.1/041-4347.20120427.o2yov/iPhone2,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.