Şimdi Ara

Jailbreak Sorunu 3.1.2 İphone 3g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 3g 8gb telim var.6 aydır kullanıyorum.3.1.2 e güncelledim bi sorun çıkmadı.Sonra tekrar restore ettim.3.1.2 yükledim.Jailbreak yaptığım halde iphone pc suite ve ifunbox gibi programlarda jailberaksız gösteriyo ama itunesten uygulama ve oyun yüklediğimde sorunsuz yükleniyo restore etmeden başka çare yokmu?
    saygılar ii çalışmalar..

• Appsys 3.1 yukledın mı?
  • ewt hocam oda yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerez315

Arkadaşlar İphone 3g 8gb telim var.6 aydır kullanıyorum.3.1.2 e güncelledim bi sorun çıkmadı.Sonra tekrar restore ettim.3.1.2 yükledim.Jailbreak yaptığım halde iphone pc suite ve ifunbox gibi programlarda jailberaksız gösteriyo ama itunesten uygulama ve oyun yüklediğimde sorunsuz yükleniyo restore etmeden başka çare yokmu?
    saygılar ii çalışmalar..

Arkadaşım sorununun çözümü basit.
    Öncelikle cihazının cydia güncellemesini yap openssh yüklü olduğunu denetle, daha sonra bir explorer programı ile wifi'den telefona bağlan veya bildiğiniz başka bağlanma yöntemleri ile de olur. (Ben bunun için filezilla kullanıyorum.)
    Bağlandıkdan sonra "root/system/ library/ lockdown" içine aşağıda vermiş olduğun rar dosyaiçindeki "Services" dosyasını bu dizine at. içinde aynısı var diyecek değiştir diyeceksiniz.

http://rapid share.com/files/330127186/iiphone_3.1.2_pcsuite.rar
    aradaki boşluğu kaldırıp tarayıcınıza kopyalayın.

İphone'a bu işlemden sonra bir reset atınız ve pc suite'e bağlayıp program yüklemesine devam edebilirsiniz. Ben şimdiye kadar yaptığım cihazların hiç birinde kapanma veya itunes modunda kalma problemi ile karşılaşmadım fakat siz yinede cihazın yedeğini almayı ihmal etmeyin.
    Denedikden sonra sonucu buraya yazarsanız diğer arkadaşlarımız içinde yararlı olacaktır.

Saygılarımla...ByMotsan...

• yardımın için sağol ByMotsan ama sadece pc suite değil filezilla ve diğer pro lardada jailbreaksız gösteriyo sadece video kaytları ses kayıtları ve fotoğraflarım system klasörü yok yani
  • kardeşim cydianın aramasına gir oraya afc2add yaz ve gelen dosyayı indir sorun kalmayacaktır kolay gelsin şimdiden :D
  • Arkadaşlar bu 3.1.2 versiyonu çok mu sorunludur. Her yerde karşılaşıyorum. Bende yeni aldım. Jailbreak yapasım var.Versonum 3.0 yükseltsem mi yoksa biraz daha mı beklesem bir türlü karar veremedim.

Bilen bir arkadaş 3.1.2 versiyonu ve jailbreak hakkında biraz bilgi verebilirmi? ( Forumda çok var dediğinizi duyar gibiyim ) Tek bir yerde 3.1.2 sorunları yok ne yazıkki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.