Şimdi Ara

jailbreak yapmadan ios 5 e geçip gevey ile kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. elimde iphone 4 4.3.3 bb 04.10.01 telefon var. ben jailbreak yapmadan ios 5 e geçip telefonu gevey ile kullanmak istiyorum. acaba bunu deneyen var mıdır mümkün müdür? şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3atreeS

Merhaba herkese. elimde iphone 4 4.3.3 bb 04.10.01 telefon var. ben jailbreak yapmadan ios 5 e geçip telefonu gevey ile kullanmak istiyorum. acaba bunu deneyen var mıdır mümkün müdür? şimdiden teşekkür ederim.

forumdakı geveylılerın cogu gectı kardesım senın haberın yok galıba actıve kartın varsa jb yapmana gerek yok yada telefonun sım kılıtsız ıse
    konu :http://forum.donanimhaber.com/m_53569091/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Merhaba herkese. elimde iphone 4 4.3.3 bb 04.10.01 telefon var. ben jailbreak yapmadan ios 5 e geçip telefonu gevey ile kullanmak istiyorum. acaba bunu deneyen var mıdır mümkün müdür? şimdiden teşekkür ederim.

forumdakı geveylılerın cogu gectı kardesım senın haberın yok galıba actıve kartın varsa jb yapmana gerek yok yada telefonun sım kılıtsız ıse
    konu :http://forum.donanimhaber.com/m_53569091/tm.htm

aktive kartım yok. untethered jb çıkmadığı için jb yapmak istemiyorum. başka bi yolla aktivasyon ekranını geçemez miyim?

• Telefon hangi operatöre kilitli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Telefon hangi operatöre kilitli?

inanın bilmiyorum :) nasıl öğrenebilirim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Telefon hangi operatöre kilitli?

inanın bilmiyorum :) nasıl öğrenebilirim?

Kutusunda operatör logosu olabilir. Kutusundaki model no ile internette bakılabilir. Aklıma gelenler bunlar. Telefon hangi ülkeden geldi bilinse iş daha kolay olur.
  • hocam nette bı arkadasın vıdeosu vardı actıve ekranını nsl gecıldıgı hakkında fakat o betaydı sanırım suan ıcın cekılmesı mumkun degıl gıbı yapacaksan konuda 3.secenekten devam edersın yola
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı servisler jb yapmadan normal fw ile telefonun geveyle çalışmasını sağlıyor hangi ülke olursa olsun. şimdi bu servislerde her ülkenin aktivasyon kartı ellerinde olacak değil. nasıl yapılıyor bulursanız mutlaka paylaşın :)
  • ben hala ip4 ümü 4.1 versiyon ile kullanıyorum. ios5 e geçmek istiyorum. hatta jb siz kullanmayı düsünüyorum. gevey in nasıl yapıldıgını kısaca birisi anlatsa olur mu? gevey konusuna bir giriyorsun 20. sayfalara filan hala konuyu anlayamıyorsun. düzgünce anlatan biri yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.