Şimdi Ara

Jailbreak yapmaya değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bosver be isine yaramaz ne yapcan sen hic ugrasma
  • Benim şahsi görüşümde kesinlikle DEĞMEZ !
    JB li iPhone sıfır arabayi ufacik tefecik modifiye için parçalayip yeniden toplamaya benziyor. Alet allak bullak oluyor, abuk subuk şeyler yapmaya başlıyor, sonra bu sorunlar icin foruma gir, çözüm bulmaya calis vs...
  • 18 aydır ip4 kullanıyorum. 2 ay öncesine kadar değmeyeceğini düşünmüştüm fakat kararımı değiştirdim ve jb yaptım. Hiç pişman olmadım ki şuan telefondan daha fazla zevk almaya başladım. Bir oyun çıktığında 5 dolarsa apptrackr 'dan ücretsiz indiriyorum ve telefona atıyorum. 60 dolarlık navigasyon programları bile ücretsiz yüklenebiliyor. Telefonun istediğiniz dosyasını değiştirme özgürlüğü varken app store 'un bağımlılığında kalmayın. Cydia'nın tweakleri gerçekten müthiş. Geçenlerde iPhoto diye bir uygulama çıkardı Apple 5 dolardan. Bunu ücretsiz yükledim fakat çalışmadı. 5.0.1 'de çalışmıyormuş. Yine de bir çözüm çıkarmışlar. Cydia'da fix dosyası vardı yükledim çalışmaya başladı. Siri'yi bile kullanabiliyorsunuz ki zaten ben 4-5 gün kullandıktan sonra sıkıldım ve sildim. Şahsi görüşüm kesinlikle JB yapın. Özgürlüğün tadını çıkarın. Yok serviste garantisi gider diye de korkmayın. Restore çekersin ve JB tamamen temizlenir. JB'siz bir iPhone, iPhone değildir.

• Yazılanlara dair hicbirsey okumadım sadece başlığa cevap veriyorum
    Emin ol değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Apstore'u kullanmak zorundasın yani yaptırmakta zorundasın paran çoksa bilemem tabi değer

Dikkat ediyorum, neredeyse her konuya mesaj yaziyorsun ancak insanlari yanlis yonlendirme. Jb kopya uygulama kurmak demek degildir. Sadece boyle goruyorsan forumda cydia basligina gozat lutfen.
  • Bence deger. Kir zincirlerini. En azindan home tusunu daha az kullanma sansin var. Ccc installious ccc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msggs

bence jailbreaksiz iphone iphone değildir .jailbreak olmadan ne iphonenun ne ipodun nede ipadin tadı tam alınamaz

kesinlikle...

bazıları jb yi sadece bedava uygulama olarak betimlemiş ama alakası yok.. bu arkadaşların cydia konularına bi göz atmalarını öneririm.. kaçırdıkları çok şey var...
  • Ben 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Bence abartmassan ne kadar gerekli olduğunu görüceksin.
  • uygulamaları ücretsiz yüklemek istiyorsan ve tweaklerle telefonu daha güzel hale getirmek istiyorsan jb yapman gerekiyor
    eğer uygulamaları ücretli alırım ya da ücretsiz uygulamalar işimi görüyor diyorsan yapma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Bence deger. Kir zincirlerini. En azindan home tusunu daha az kullanma sansin var. Ccc installious ccc.

iOS 5.0.1 ve 5.1 jb yapmaya gerek kalmadan

Ayarlar, genel,erisebilirlik oradanda assistive touch i aktif ediyorum Home tuşu na gerek kalmıyor
  • Kesinlikle değmez. Cihazı feci yavaşlatıyor (ama gene de jb li kullanıyorum :)))
  • jb candır ama değermi diye soruyorsan değmez...
  • Jb siz telefonu kaldır at çöpe... O derece
  • yaklaşık 8 ay jb li kullandım 5.0.1 e geçince jb yapmadım tekrar.
    appzapp sayesinde jb ye de peki ihtiyaç duymuyorum.
    cydia tweaklerini özlüyorum ama cihaz çok daha hızlı çalışıyor jbsiz..

jbsiz yola devam sadece TOMTOM u özlüyorum
  • Iphone'u nasıl kullandığınıza ve JB'den ne beklediğinize bağlı.

Benim için pratik kullanım önemli. Bu nedenle sbsettings, activator, lockinfo, zephyr benim vazgeçilmezlerim.

Ama uygulama geçişlerinde multitask barı bile kullanmayan ve ana sayfaya dönüp oradan diğer programı seçecek kadar ilgisiz bir kullanıcı için değmez.

Ayrıca Ipad 2, 4S ve 4'e JB yaptıktan sonra şunu söyleyebilirim : Ipad 2 ve Iphone 4'te nedense bazen hafif takılmalar oluyor. Ama 4S ile herşey yağ gibi akıyor, takılma vb. hiç olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

daha once ios cihazlarindan birini kullanmadiysaniz bir sure jailbreak olmadan kullanmakta fayda var,hem cihaza alismis olursunuz hemde jb yaptiginizda aradaki farki daha iyi anlarsiniz.

Telefonumu aldığım gun eve gider gitmez jb yaptım daha önce jb ile ilgili hiçbir bilgim olmadan (ilk denedim telefon çöktü restore yaptım bunuda daha önce bilmiyordum 2. Denememde restoreden sonra başardım )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

daha once ios cihazlarindan birini kullanmadiysaniz bir sure jailbreak olmadan kullanmakta fayda var,hem cihaza alismis olursunuz hemde jb yaptiginizda aradaki farki daha iyi anlarsiniz.

Telefonumu aldığım gun eve gider gitmez jb yaptım daha önce jb ile ilgili hiçbir bilgim olmadan (ilk denedim telefon çöktü restore yaptım bunuda daha önce bilmiyordum 2. Denememde restoreden sonra başardım )

ben jb yapabiliyor yada yapamiyor olmaktan bahsetmedim siz yanlis anlamissiniz,okur yazarligi ve birazda bilgisiyar becerisi olan biri binlerce yonlendiriciden birine bakarak jb yapabilir.intelliscreenx sbsettings iprotect zephyr ve daha nicesi olmadan telefonu kullanan biri jb yapip bu tweakleride yukledikten sonra jailbreakin nasil buyuk bir nimet oldugunu anlar,gereklimi degilmi kendi daha iyi karar verir,anlatmak istedigim buydu.alir almaz yukleyip bu nimetlerden hemen faydalanmaya basladiginiz icin adiniza sevindim :)

• değmez kesinlikle
    çoğu kişi tabiki değer!! gibi yorumlar atacak fakat bence değmez herkes uygulamaları bedava indirmek için yapıyo zaten jb
    madem jb yapcaksınız android alın, iphone 4s, 4 alıyosunuz o kadar 0.99$vermiyosunuz bi uygulamaya çok geliyo
    ben sonuna kadar orjinalciyim sen bilirsin ama orjinal kullanmak kadar keyifli birşey yok
  • Kesinlikle değer
  • En azından bir activator,bir resimli rehber,bir sbsettings,barrel olmadan neye yarar ki iPhone ? Kullanımı resmen zevk haline getirir JB ve tweaklari.. Yoksa dümdüz odun gibi bir telefon olur benim gözümde. JB olmasa diğer işletim sistemi fanlarının iOS için yaptığı her eleştiriye bende katılırdım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.