Şimdi Ara

Jailbreakli 6 plus ekran kilidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 plusun ekran kilidi arkadaşım Tarafından değiştirildi şaka Maksatlı fakat unuttu. iCloud vs tüm bilgilere erişebiliyorum fakat ekran şifresini hatırlamıyor. Elimde hiçbir yedek yok maalesef. Bilgileri kurtarabilecek arkadaşa Ücret de ödeyebilirim çok önemli benim için

Bu arada sim kilitli diyor ya şifre istiyor o ekrandayken Wi-Fi ye bağlanma şansımız var mıdır bir şekilde şifre girmeden yani eğer Wi-Fi bağlanabilirsem şifreyi bulmam mümkün olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bundan önce tanıttığınız bir bilgisayar varsa orada 25pp programından girerek fotoğrafları alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım tanıtmıştım birazdan deneyeceğim teşekkürler. Diğer veriler için Yardıma ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: rootworm

Arkadaşlar
    6 plusun ekran kilidi arkadaşım Tarafından değiştirildi şaka Maksatlı fakat unuttu. iCloud vs tüm bilgilere erişebiliyorum fakat ekran şifresini hatırlamıyor. Elimde hiçbir yedek yok maalesef. Bilgileri kurtarabilecek arkadaşa Ücret de ödeyebilirim çok önemli benim için

Bu arada sim kilitli diyor ya şifre istiyor o ekrandayken Wi-Fi ye bağlanma şansımız var mıdır bir şekilde şifre girmeden yani eğer Wi-Fi bağlanabilirsem şifreyi bulmam mümkün olucak

ekrani bilgisayara yansitan bilgisayar programlarindan faydalanabilirsin.
  • Hocam Wi-Fi ile Yapılıyor sanırım onlar şimdi zaten Wi-Fi açılmıyor açmamın yolu varmıdır yada kablo ile yapılır mı. Aslında Wi-Fi açabilsem jb olduğu için şifreyi bulabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.