bu problem dün akşam başıma geldi ve hala sürmekte. hyperx cloud core kulaklığı sennheiser ses kartıyla kullanıyorum uzun bir süredir. ses kartı 7-8 yıllık kulaklık ise 1-1.5 yıllık tahminimce. dün gece discordda oyundayken sesim giderek azaldı ve ani cızırtılar ortaya çıktı ve aynı problem hala sürmekte. ben de sorun nedir nedendir diye bir kaç deneme yapayım dedim.
1- ses kartı + kulaklık takılı iken aynı problem mevcut 2- ses kartı + başka bir mikrofon takılı iken aynı problem mevcut 3- kulaklığın mikrofonu direk anakarta takılı iken aynı problem mevcut 4- başka bir mikrofon takılı iken aynı problem mevcut
ancak c270 webcamin mikrofonunu kullandığımda ise hiç bir problem yok.
statik elektrik olabilir diye pcdeki tüm kabloları çıkardım ve açma tuşuna 20-30sn boyunca basılı tuttum. kontrol kalemi bulamadığım için ne kadar işe yaramıştır pek emin değilim, power uçları 2'şer bi şekilde temas ettirilerek bu işlem 3 kere yapılıyor diye okumuştum.
her gün düzenli olarak fifa yayını yapmaktayım, ve yükselişte olan bir kanal olduğum için mikrofon problemini çözmek benim için çok ama çok önemli.
sizce problem ne olabilir ve nasıl çözebilirim, yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
iyi forumlar
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme