Şimdi Ara

James Bond Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce,3 ay boyunca internetten aynı yüksek kalitede tüm seriyi indirip arşivlemiştim ama abimin bir hatası yüzünden tüm filmlerim gitti ve şimdi çok çaresiz hissediyorum.Bilirsiniz herkesin hayranı olduğu idol olarak aldığı tutunacak bir dalı vardır benimde James Bond karakteriydi zaten oldum olası İngiliz hayranıyım her neyse ben bu seriyi bu günlerde tekrar toplayamayacağıma göre nereden satın alabilirim 24 filmi birden almam gerekiyor.Lütfen yol gösterin teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce,3 ay boyunca internetten aynı yüksek kalitede tüm seriyi indirip arşivlemiştim ama abimin bir hatası yüzünden tüm filmlerim gitti ve şimdi çok çaresiz hissediyorum.Bilirsiniz herkesin hayranı olduğu idol olarak aldığı tutunacak bir dalı vardır benimde James Bond karakteriydi zaten oldum olası İngiliz hayranıyım her neyse ben bu seriyi bu günlerde tekrar toplayamayacağıma göre nereden satın alabilirim 24 filmi birden almam gerekiyor.Lütfen yol gösterin teşekkür ederim.

http://www.dr.com.tr/Film/James-Bond-Ultimate-Collectors-Set/Various/Yabanci-Sinema/Set-urunler/urunno=0000000380328
    Al hocam amcamın oğlu almıştı 1 ay önce.Yalnız 1 kaç film yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce,3 ay boyunca internetten aynı yüksek kalitede tüm seriyi indirip arşivlemiştim ama abimin bir hatası yüzünden tüm filmlerim gitti ve şimdi çok çaresiz hissediyorum.Bilirsiniz herkesin hayranı olduğu idol olarak aldığı tutunacak bir dalı vardır benimde James Bond karakteriydi zaten oldum olası İngiliz hayranıyım her neyse ben bu seriyi bu günlerde tekrar toplayamayacağıma göre nereden satın alabilirim 24 filmi birden almam gerekiyor.Lütfen yol gösterin teşekkür ederim.

http://www.dr.com.tr/Film/James-Bond-Ultimate-Collectors-Set/Various/Yabanci-Sinema/Set-urunler/urunno=0000000380328

Teşekkür ederim,o bir kaç film isim hakkının EON Productions'un elinde olmasına rağmen yasal boşluklardan yararlanılarak çekildiği için serinin içine dahil edilmiyor.

• kolay gelsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Teşekkür ederim,o bir kaç film isim hakkının EON Productions'un elinde olmasına rağmen yasal boşluklardan yararlanılarak çekildiği için serinin içine dahil edilmiyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BigbyWolf_ -- 25 Eylül 2012; 20:15:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.