Bildirim
JAMES DONKEY 325RS Oyun Faresi [inceleme] | [RS'nin asaleti-TR'de ilk] (7. sayfa)
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Birkaç kez sizin mesajınızı aradım ama sitenin bug'ları yüzünden mesajınıza ulaşamadım. Nihayet şimdi görebiliyorum.
Sorun devam ediyor mu ? Şayet devam ediyorsa; yazılım konusunda ciddi güncelleme çalışmaları içerisinde oldukları konusunda bilgi almıştım. Bununla alakalı olarak bazı sıkıntılar görülüyor olabilir. -
selam james donkey 325 modeli mouseyi bugün büyük umutlarla aldım. umutluydum çünkü gerek izlediğim videolar, gerekse senin açıklayıcı yazın işin gerçeği beni etkilemişti dostum. ama gel görki bu macro işi canımı sıktı... denemedik şey bırakmadım ama en ufak bi macro yapamadım, araştırdım taradım yapabilende bulamadım... koskoca internet aleminde bu mouseye macro ayarlamayı anlatacak bir kişi olmaz mı??? neyse derdimi anlattım şimdi sıra dermanda,,, dostum bu mouseye nasıl macro yaparız detaylıca anlatabilir misin? üstte bir arkadaş belirtmiş klavyeden tuş ekleyemiyorum diye aynı sorun bendede var. klavyeden ekleyemiyorsak bile en azından bana sağ tık macrosu olsa yeterli. cevabını dört gözle bekliyorum -
Arkadaşlar selam,
Almayı düşünen arkadaşlar için ürün güzel bir fiyata inmiş. Şu dolar kuruna ve piyasaya rağmen, inceleme tarihindeki fiyatın bile altında.
Yazılım konusunda son zamanlarda sıkıntı var ama güncelleme ile giderilecektir diye düşünüyorum. Yazılım yok gibi düşünsek bile; kullanılan sensör, switch ve malzeme kalitesinden dolayı yine tercih edilesi bir model.
https://www.incehesap.com/james-donkey-325rs-gaming-mouse-fiyati-33817/ -
Selam,quote:
Orijinalden alıntı: froyzig
selam james donkey 325 modeli mouseyi bugün büyük umutlarla aldım. umutluydum çünkü gerek izlediğim videolar, gerekse senin açıklayıcı yazın işin gerçeği beni etkilemişti dostum. ama gel görki bu macro işi canımı sıktı... denemedik şey bırakmadım ama en ufak bi macro yapamadım, araştırdım taradım yapabilende bulamadım... koskoca internet aleminde bu mouseye macro ayarlamayı anlatacak bir kişi olmaz mı??? neyse derdimi anlattım şimdi sıra dermanda,,, dostum bu mouseye nasıl macro yaparız detaylıca anlatabilir misin? üstte bir arkadaş belirtmiş klavyeden tuş ekleyemiyorum diye aynı sorun bendede var. klavyeden ekleyemiyorsak bile en azından bana sağ tık macrosu olsa yeterli. cevabını dört gözle bekliyorum
Yorumunuz için teşekkürler.
Maalesef ki yazılım konusunda son birkaç aydır JD firması sıkıntılar yaşıyor. Gelecek güncelleme/güncellemeler ile bu sorunları giderecekler diye düşünüyorum.
-
Fiyat iyimiş gerçekten -
Firmaya mail attım defalarca geri dönüş yapmadılar. En son youtube kanalımda sizi rezil ederim diyince sadece yazılımı indirme linki attılar. Tekrardan defalarca yazdım cevap alamadım, dünde bi güzel sövdüm ama halen macro yok ve normal mouse gidi kullanmak zorundayım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen fiyat iyiydi.quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
Fiyat iyimiş gerçekten -
Maalesef ki bu olaydan ben de oldukça şikayetçiyim.quote:
Firmaya mail attım defalarca geri dönüş yapmadılar. En son youtube kanalımda sizi rezil ederim diyince sadece yazılımı indirme linki attılar. Tekrardan defalarca yazdım cevap alamadım, dünde bi güzel sövdüm ama halen macro yok ve normal mouse gidi kullanmak zorundayım...
Ürünü ilk aldığım zamanlar yazılım tarafında böyle sıkıntılar olmadığı için gayet güzel bir şekilde kullanabiliyordum. İşim gereği ve genel olarak sık ekipman değiştirdiğim için bir süredir JD ürünlerini kullanmıyorum ve kenarda duruyorlar. Yazılım sıkıntısını bir an önce çözmeleri elzem. Doğru düzgün bir yazılım desteği ile mevcut F/P oranlarını çok daha yukarılara taşıyabilirler.
-
Şuanki fiyatı 260tl... Bu fiyata hatta daha ucuzuna daha bilindik, çok daha kaliteli fareler alınabilirken bunu almak büyük hata olur bence. Örneğin cooler master mm530, sensörü çok daha iyi, yazılımı basit ve çok detaylı, ips'i kat kat daha yüksek, bu fare de aynı şekilde 1000hz/1ms özelliğine sahip, dpi sınırı ve seçeneği daha yüksek. Bir başka örnek ise steelseries rival 110, sensörü kat kat iyi, tuş ömrü daha fazla, 87 gramlık bir ağırlığa sahip. Örnekteki 2 fareninde eksiği yok fazlası var.Mouse'un ağırlığıyla ilgili bilgi göremedim bilen varsa yazabilir mi ? -
Arkadaşlar ali den bu mouse i almıştım ama kablosuna zarar verdim. Satıcısına mesaj attım ama hiç kaale almadılar malesef. Tedarik edebileceğim bir yer var mı bildiğiniz? Bahsettiğim kisim USB girişinden başlayıp mousdaki yuvaya giren yere kadar olan kablo kısmı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: BUSAH
Arkadaşlar ali den bu mouse i almıştım ama kablosuna zarar verdim. Satıcısına mesaj attım ama hiç kaale almadılar malesef. Tedarik edebileceğim bir yer var mı bildiğiniz? Bahsettiğim kisim USB girişinden başlayıp mousdaki yuvaya giren yere kadar olan kablo kısmı
Aliexpress normalde böyle konuları önemser ama satıcı bazlı sıkıntı olmuş demek ki.
Türkiye'den incehesap.com ile iletişime geçin derim (JD'nin Türkiye'deki satış kanalı). Mouse'u sizden almadım ama en azından ücretli bile olsa yardımcı olabilir misiniz diye ? Ellerinde gerekli malzeme varsa yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. -
Benim 007'nin orta tuşu sıkıntı olmaya başladı hafif bir şekilde kaydırma yaparsam kendi ekseninde oynuyor hareket ettirmiyor yağlama oluyor sanırım, Mesaj attım bakalım ne olacak. -
Selam, geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
Benim 007'nin orta tuşu sıkıntı olmaya başladı hafif bir şekilde kaydırma yaparsam kendi ekseninde oynuyor hareket ettirmiyor yağlama oluyor sanırım, Mesaj attım bakalım ne olacak.
Sorun çıkaracaklarını sanmıyorum, muhtemelen ürün değişimi olacaktır. İnşallah olumlu gelişmeleri bekliyorum. -
bu farenin düşük versiyonu vardı bende yaklaşık 1 yıl sonra sağ omron switch bozuldu. Ben o fareyi çok ucuza almıştım ancak bu fiyata aynı switch kullanıldıysa bilemiyorum. Almayı düşünüyordum omron görünce vazgeçtim inceleme için teşekkürler. -
Beyler bu mouse hala makro yapılamiyor mu? bu makro işini ben de çözemedim hala. Çözebilen var mı? -
Malesef dostum epey uğraştım bi sonuca varamadım. Defalarca mail attim adamlar bana mısın demiyor...quote:
Orijinalden alıntı: Thekanarya
Beyler bu mouse hala makro yapılamiyor mu? bu makro işini ben de çözemedim hala. Çözebilen var mı?
Hocam hala bu mouse'u kullanıyorsan şu linki verdiğim yazıyı oku benim sorunumu çözdü.https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-james-donkey-macro-problemi.704888/quote:
Malesef dostum epey uğraştım bi sonuca varamadım. Defalarca mail attim adamlar bana mısın demiyor...
Alıntıları Göster
-
Akşam ilk işim bunu denemek olacak dostum eyv.
Mouse macrosu olarak klavyedeki tuşları atayabiliyor muyuz peki?
evet denedim ve macro yapmayı becerdim
ama sorun şu ki: macroyu 1 kere çalıştırıp durduruyorum bi kez daha başlatınca malesef durmuyor acaba sendede böyle mi dostum?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X