Şimdi Ara

James Donkey 712 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun başlıkta, İncehesap'ta indirimlerde bulunan bu kulaklık alınır mı? Kullanan var mı? Hızlı cevap verirseniz sevinirim.

• Valla birader içime doğdu sanki.. bi girip foruma bilgi yazayım belki işine yarayan olur dedim.

Ürünü 5 gün önce HB sitesinden ince hesap satışı ile 169tl indirimden aldım fiyuat cazip geldi. ürün 2 günde geldi.. güzel paketlemişler.. dedim ucuz etin yahnisi olmaz ama bi deniyim çünkü james donkey daha stellseriesler logitech ler yokkken olan efsane bir klavye markasıydı.. (herkes bilmez)

ürünü hemen ertesi gün iade ettim, 2 günlük onay sürecinden sonra param iade edildi.

bana gelen ürün hatalıydı, sol kulaklıktan daha doldun ve çok ses geliyordu ve ürünün plastik kokusu inanın nefesimi daralttı.. yazılım olayı zaten bi fiyasko. ürünün kendi sitesinde ki yazılım ile gelen ürün ile çalışmıyor, ince hesap kendi sitesine bir link koymuş, oradan indirilen üniversal bi sürücü ile çalışıyor, muhtemelen çinliler çakma james donkey üretmişler. veya isim hakkını bazı ürünler için almışlar..

Artıları
    +ürünün padleri kayışı vs kaliteli, ve kafayı rahatsız etmiyor rahat

Eksileri
    -ürünün kablo 220v psu kablosu gibi kalın.
    -ürünün ses izolasyonu yok ve hop. kalitesi vasat, müzik kulağı olan adam sevmez.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.. alacaklar ona göre alsınlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.