Şimdi Ara

James Donkey JD27GM144 27'' 1ms 144Hz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
19.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu markanın ismi şaka olsa gerek, Eşek James? Bu ne ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Bu markanın ismi şaka olsa gerek, Eşek James? Bu ne ya?
    Aslında güzel hocam, logosu falan tatlı böyle samimi geliyor
  • Bu monitör curved olsaydı, joystickle ayar menüsü yapılsaydı ve hoparlör olsaydı alınırdı.Fakat fiyatı uçuk.Neden derseniz emin olun bu ürün firmaya çok ucuza geliyordur.Birincisi fason çin üretimi, marka algın F/P olarak tanınıyorsun, panel TN ve sorunlu bir ürün.27 inchin ederi 999 TL.24 inchin 799 TL'dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Donkey JD27GM144 27'' 1ms 144Hz

arkadaşlar donanım arşive mail atmıştım ürün video tanıtımı altına bunu yazmış kendisi. bilgi olarak bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Bu monitör curved olsaydı, joystickle ayar menüsü yapılsaydı ve hoparlör olsaydı alınırdı.Fakat fiyatı uçuk.Neden derseniz emin olun bu ürün firmaya çok ucuza geliyordur.Birincisi fason çin üretimi, marka algın F/P olarak tanınıyorsun, panel TN ve sorunlu bir ürün.27 inchin ederi 999 TL.24 inchin 799 TL'dir.
    hocam onun ederi bunun ederi şudur iyi güzel de piyasada ürünler belli fiyatlar belli adamlara ucuza geliyodur evet de ne yapalım şimdi biz?

Marka fanboyluğu yapmıyorum ama ürünün tn paneli cidden bir tn panel için çok kaliteli.(bakın normalde dell ips kullanıyorum aynı boyutta ona göre söylüyorum) ürünün tasarımı ve işlevselliği çok iyi. hoparlör demişsiniz kulaklık çıkışı var bağlayın istediğiniz hoparlörü.

Ürünün şu an tek sıkıntısı 144hz de problem yaratması ki bu ne kadar ürünle alakalı hala tartışma aşamasındayız ki buna rağmen bile 120hz'de problemsiz çalışıyor ve bu fiyata hala daha çok iyi.

Emin olun şu ürünü 120 hz diye satsalardı burda herkes ürünün ne kadar mükemmel olduğunu yazardı ama çoğu kişinin yaşadığı 144hz problemi yüzünden monitörün kendisini konuşmaya gelemedik.

999 eder başka şey piyasanın durumu başka bir şey şu an varsa bu özellikte gösterin biz de iade edip onu alalım seve seve.

• cnr_2010 C kullanıcısına yanıt
    Hoparlör delikleri var ama onu bile çıkarıp yollamışlar.Piyasaya göre belki fiyatı normal gelebilir ancak yurt dışında en fazla 180$ edicek bir ürün.Eğer üründe bir sıkıntı olmasaydı şuan burda 144hz çalıştırmak için çabalamazdız.Bundan daha uygun fiyata Gamepowerın Samsung VA Curved panelli monitörü var, Acerın Curved monitörü var.AOC'un Curved 144hz monitörü var.Hele ki AOC'un c24g1 en alınası.Varda var yani...

www.gameekstra.com
    Gamepower 144hz yenileme hızı ve 1ms tepkime süresi ile 24'' oyuncu monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
    https://www.gameekstra.com/urun/gamepower-gpr24c144-3-6-144hz-1ms-freesync-curved-gaming-monitor

https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 29 Kasım 2018; 20:18:41 >

• Evet arkadaşlar kablo geldi, farklı ilçeye göndermişler kalktım gittim oraya kablo için aldım evdeyim şimdi.

Kabloyu bağladım görüntü vermedi, sonradan aklıma geldi ben monitör üzerinden hdmı 2.0 seçmiştim o seçili olduğu için taktığım gibi dp ye geçmedi, hdmi ile bağlayıp görüntü kaynağını dp olarak seçtim ekran geldi.

Freesync ayarı açıkken masaüstünde 72hz görüyorum, kapattığım zaman ise 144hz görüyorum.

Açıp oyuna geçtim yine 72hz görüyorum fps 72den fazla olmasına rağmen, bu sorunu aşamadım.

Masaüstü ayarlarından ve ufotest sitesinden kontrol ettiğimde monitör 144hz gözüküyor.

72yi adaptif açıkken 144 yapmayı dp ile çözemedim yani...

72 ile adaptif açıkken deneyeceğim şimdi siyah ekran verecek mi diye. Ama bu testin de anlamı yok çünkü 72hz de siyah ekran vermez

Önce neden 72'de takılı kaldığını çözmem gerek. Bilgisi olan var mı? Hdmi 2.0 ile fps o an kaç ise o kadar hz veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 29 Kasım 2018; 20:44:24 >

• omaTR kullanıcısına yanıt
    Hocam adaptifi kapatıp dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr_2010

Hocam adaptifi kapatıp dener misin?
    Adaptif kapatınca sıkıntı olmuyordu zaten bende hocam
    şimdi pc resledim sorun düzeldi

oyuna girdiğimde fps ne veriyorsa monitör üzerindeki tuşa bastığımda aynı Hz yi veriyor

monitör üzerinden adaptive sync açık
    dp 1.4 kablo ile bağlıyım
    amd radeon üzerinden de amd freesync açık

şimdi teste başlıyorum. 20:50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 29 Kasım 2018; 20:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Hoparlör delikleri var ama onu bile çıkarıp yollamışlar.Piyasaya göre belki fiyatı normal gelebilir ancak yurt dışında en fazla 180$ edicek bir ürün.Eğer üründe bir sıkıntı olmasaydı şuan burda 144hz çalıştırmak için çabalamazdız.Bundan daha uygun fiyata Gamepowerın Samsung VA Curved panelli monitörü var, Acerın Curved monitörü var.AOC'un Curved 144hz monitörü var.Hele ki AOC'un c24g1 en alınası.Varda var yani...

https://www.gameekstra.com/urun/gamepower-gpr24c144-3-6-144hz-1ms-freesync-curved-gaming-monitor

https://www.webdenal.com/acer-23-6-ed242qrabidpx-fhd-amd-freesync-led-4ms-144hz-250-nits-hdmi-dvi-dp-curv_978914.html?gclid=EAIaIQobChMIg_-RtI363gIVgcCyCh1ZIA__EAQYBCABEgKl6_D_BwE

https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/
    Yurt dışında değilim ama türkiyedeyim.

Ayrıca 27” monitörü almışım 1200 liraya. Siz bana var da var diye 24” monitörleri sıralamışsınız. Teşekkürler o boyutta istesem 300 daha fazla verir onları alırdım ama 27” olunca 1000 lira daha fazla vermeniz gerek. Bana bir de 27” paneli curved flat farketmeksizin 1 ms 120hz monitör gösterin şu fiyata ben de onu alayım.

• omaTR kullanıcısına yanıt
    Dp port ile freesync yi falan kapatıp normal monitör gibi kullanırken. Herhangi bir yeşil pixel falan gelip gidiyormu mouse u oynattıkça

• quote:

Orijinalden alıntı: osmandama

Dp port ile freesync yi falan kapatıp normal monitör gibi kullanırken. Herhangi bir yeşil pixel falan gelip gidiyormu mouse u oynattıkça
    Öyle birşey yok hocam bende

Düzeltme ancak çok kullanmadım öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 29 Kasım 2018; 21:8:41 >
  • monitörün güç kablosunu direkt prize mi bağladınız?

yoksa çoklayıcıya mı?
  • quote:

monitörün güç kablosunu direkt prize mi bağladınız?

yoksa çoklayıcıya mı?
    Çoklayıcıya bağlı hocam. O Çoklayıcıyaya ise sadece psu ve monitör bağlı birde telefonun sarj aleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

Çoklayıcıya bağlı hocam. O Çoklayıcıyaya ise sadece psu ve monitör bağlı birde telefonun sarj aleti.

Alıntıları Göster
    hocam çok ilginç bir şekilde prizi çoklayıcıdan çıkardım ve direkt duvara taktım.

direkt olarak 144hz seçtim ve ilk defa 144hz açıldı monitör ve şuan ne piksellenme var ne de görüntüde gidip gelme

herkesi monitörün fişini direkt prize bağlamaya çağırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_2010 -- 29 Kasım 2018; 21:12:7 >

• Herkese geçmiş olsun, çok karlı bir alışveriş olmadı herhalde, oysaki epey de olumsuz görüş vardı JD ürünleri hakkında.
  • quote:

hocam çok ilginç bir şekilde prizi çoklayıcıdan çıkardım ve direkt duvara taktım.

direkt olarak 144hz seçtim ve ilk defa 144hz açıldı monitör ve şuan ne piksellenme var ne de görüntüde gidip gelme

herkesi monitörün fişini direkt prize bağlamaya çağırıyorum

Alıntıları Göster

Hdmi dan dp ye geçince görüntü alamıyorum diyenler de giriş kaynağını hdmi seçtikleri için görüntü alamamıştır diye düşünüyorum kullanıcının biraz araştırması denemesi gerekiyor inşallah siyah ekrana düşmem 20dk oldu hala düşmedi siyam ekrana.

• Arkadaşlar yaklşık on dakika oldu ne piksellenme ne de görüntüde gidip gelme yaşadım. Sadece fişi çoklayıcıdan çıkarttım ve direkt duvardaki prize taktım alet 144hz kesintisiz vermeye başladı.

Herkes deneyebilir mi dediğimi?

Not: 20 dakikadır problemsiz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_2010 -- 29 Kasım 2018; 21:26:2 >
  • 40dk pubg oynadım siyah ekrana düşmedi.

Dp kablo dan sonra çözüldü gibi gözüküyor. Ancak 2 3 saat oynadığım zaman daha net konuşabilirim.

Hocam monitöre yaptığın renk ayarlarını vs paylaşabilir misin gözün ips e alıştığı için daha sağlıklı olur senin ayarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 29 Kasım 2018; 21:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

40dk pubg oynadım siyah ekrana düşmedi.

Dp kablo dan sonra çözüldü gibi gözüküyor. Ancak 2 3 saat oynadığım zaman daha net konuşabilirim.

Hocam monitöre yaptığın renk ayarlarını vs paylaşabilir misin gözün ips e alıştığı için daha sağlıklı olur senin ayarlar.
    30 dakika oldu kutudan çıkan hdmi kablo ile sadece monitörün fişini prize takarak sorunu çözdüm gibi duruyor. kararma gitti. piksellenme gitti.

Şimdilik iki çözüm var gibi.

1)kaliteli display port kablosu kullanmak.
    2)monitörün prizini çoklayıcı olmadan direkt prize takmak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.