Şimdi Ara

James Donkey JD27GM144 27'' 1ms 144Hz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
19.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 120hz ile ilk gün 6 saat falan denedim. Herhangi bir problem olmadı.

Şimdi tekli prize taktığınızda görüntü bir öncekine göre daha az mı gidip geldi? Yoksa aynı şekilde mi? Eğer farkedilir bir azalma ise sıkıntı adaptörde de olabilir. Bende hiç bir problem yaşatmadı dün ama dediğim gibi arada pc başından kalktım o ara bişey olduysa şansıma denk gelemememişimdir.

Display port ile daha uzun deneyelim o zaman.

İyice argeci olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık aras kargo ekran kartımı getirse de bende test edebilsem ya
  • Birde böyle bir şey varmış duyurulur arkadaşlar

James Donkey JD27GM144 27'' 1ms 144Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Da Firenze -- 30 Kasım 2018; 9:29:25 >
  • Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Bu güzel bir haber. Acaba bu güncellemeyi biz yapamıyor muyuz tekrar paketle geri yolla gelsin gitsin zor olabilir. Hadi ben de bir monitör daha var ama monitörsüz kalacak arkadaşlar da olacak. Bir de nereye göndereceğiz tam olarak?

Yetkililer şuraya gelip bir açıklama yapsalar keşke daha net olsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr_2010

Bu güzel bir haber. Acaba bu güncellemeyi biz yapamıyor muyuz tekrar paketle geri yolla gelsin gitsin zor olabilir. Hadi ben de bir monitör daha var ama monitörsüz kalacak arkadaşlar da olacak. Bir de nereye göndereceğiz tam olarak?

Yetkililer şuraya gelip bir açıklama yapsalar keşke daha net olsak.
    Valla anlamadım james donkeyin kendi official sayfasını bile bulmak zorken james donkey türkiye diyorlar

Kesin incehesaba göndereceğiz.. İnşallah kendimiz yükleyebiliyoruzdur bi bilgilendirseler iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Da Firenze -- 30 Kasım 2018; 10:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Da Firenze

Artık aras kargo ekran kartımı getirse de bende test edebilsem ya
    Aynı şekil, bende anakart bekliyorum

• Arkadaşlar ithalatçısı kimdi bu monitörün oksid bilgisayar mı? Gelen kullanma kılavuzundan biri bakıp söyleyebilir mi? Orada iletişim adresi numarısı falan da olabilir arayıp soralım direkt.

• cnr_2010 C kullanıcısına yanıt
    Oksid bilişim
    Tel: 0212 347 7090
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

Aynı şekil, bende anakart bekliyorum

Alıntıları Göster
    Ekran kartı geldi hocam Hemen taktım, ölü pixel testi yaptım driverını kurarken. Şansıma ölü pixel hiç çıkmadı.

Driverı kursun genişçe monitörü inceleyip yorumumu yazacağım.

• quote:

Arkadaşlar ithalatçısı kimdi bu monitörün oksid bilgisayar mı? Gelen kullanma kılavuzundan biri bakıp söyleyebilir mi? Orada iletişim adresi numarısı falan da olabilir arayıp soralım direkt.
    Aradım sordum, ürünü gönderecekmişiz özel bir aparat ile yazılım atacaklarmış bizim kendimizin yapabileceği bir işlem değilmiş. Özür olarak ise Donkey 112C Mouse ve JD450 Mouse Pad hediye edeceklermiş. İstanbulda olan elden götürüp yazılım attırabilirmiş.

Kargo ile göndermek isteyenler incehesap.com ile iletişime geçecekmiş.

Bilginize.
  • Valla şimdi baktım da şişlideymiş bana yürüme mesafesinde ben direkt yerlerine de gidebilirim. Şu an işteyim rahat arayamam müsait biri varsa arayıp konuşursa iyi olur. Firmware’i verseler de işe yarar. Önden bir konuşma yapabilecek insan aranıyor forum ahalisi

• omaTR kullanıcısına yanıt
    Hah süper hocam ben direkt elden götürebilirim monitörü en kısa sürede de testini yaparım.

• quote:

Hah süper hocam ben direkt elden götürebilirim monitörü en kısa sürede de testini yaparım.
    Hocam ben üşeniyorum ya kargoyu paketle gönder, geri gelsin vs. Monitör sağlam geldi göndeririz gelir sıkıntı çıkar falan korkuyorum bide. Bu kargolara güven olmuyor.
  • Arkadaşlar monitörü kullanıyorum şu an 144 hz de, oyuna falan giriyorum şimdi 2-3 saat oynayıp tam yorum atacağım.
    Dediğiniz doğru hocam kargocular deli gibi atıyolar ama merak etmeyin. Bir fabrikada tvlerin düşme testlerini görmüştüm sonrasında üretim bandının sonunda paketlenmiş halinin nasıl fırlatıldığını gördüm paletlere. Aklınız çıkar. Yani koli düzgünse destekler iyiyse bir şey olmaz ha suyun içine sokarlar üstüne çıkıp tepinirler onu bilemem kargolarda o oluyor adam çiğniyor paketleri ayağıyla. Ama düşmelere falan dayanıklı bu paketler.

Benim evin dibinde olmasa ben de üşenirdim ama problem olmaz. Bakalım sorun çözülsün de.

Gerçi en son bende problem yoktu ben garanti olsun diye götüreceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_2010 -- 30 Kasım 2018; 12:13:43 >
    Peki direk bi adres vermediler değil mi sana incehesapla iletişime geçilmesini mi söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyslevın

Peki direk bi adres vermediler değil mi sana incehesapla iletişime geçilmesini mi söylediler.
    İnce hesap müşteri hizmetleri ile iletişime geçin dediler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncehesap konuyla alakalı mail göndermeye başlamış arkadaşlar

James Donkey JD27GM144 27'' 1ms 144Hz

• cnr_2010 C kullanıcısına yanıt
    Bi de nadiren de olsa yazmışlar he :D Neredeyse bütün monitörlerinde var :D
  • Arkadaşlar merhaba. Sırf merak ettiğim için takip ediyordum konuyu en başından beri. Tüm mesajlarınızı okudum. Heyecanla sonuçları bekliyordum :). Umarım bu yazılım güncellemesi ile sorunlarınız kökten çözülür. Ben MX279H 27" ile mutluyum. :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.