Şimdi Ara

James Donkey JD27GM144 27'' 1ms 144Hz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
2
Favori
19.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya evet ama sonuçta ürünün arkasında durmaları ve çözüm sunmaları güzel bir şey. Ben markanın isminden çok buna bakarım. Sonuçta yazılımsal bir problem ve bir çözüm sunuyolar gönül alma olarak da hediye veriyolar. Bu davranış güzel. Umarım herkesin sorunu çözülür. Ben elden götüreceğim. Sorunsuz şekilde çalışmaya devam eder umarım.

Benim gözümde artı puan kazandı adamlar her markada olabilecek bir şey bu tabi bu kadar çok olması sıkıntı ancak pazara yeni girdikleri ve ilk kullanıclar olduğumuz için de onların bu geri dönüşlerinşn yanında ben de problem etmeyebilirim bunu.

Bakalım sorun çözülürse herkesin bu monitörü önereceğine eminim. Umarım sıkıntısız çözülür herkesin problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık olarak 1 saattir pubg oynamaktayım ekranda ne gel-git ne de farklı pixeller ortaya çıkmadı. Şu an sorunsuz olarak 144 hz de kullanabiliyorum, monitörden baktığımda da sağ üstte 144 hz yazıyor.

Renkler ve 1 ms 144hz kalitesi güzel monitörün, benq xl2411 i hiç aratmıyor. Benim için şu an tek olumsuz yanı monitörün ayağı biraz dandik gibi geldi o kadar.

Bu arada monitörün güç kaynağının kablosu çoklayıcıya bağlı, kutudan çıkan hdmi 2.0 kablo ile kullanıyorum.

Acaba ücretsiz hediyeleri için bende bi göndersem mi

James Donkey JD27GM144 27'' 1ms 144Hz

Edit : Şansıma ölü pixelde hiç çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Da Firenze -- 30 Kasım 2018; 12:57:43 >

• Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Hocam problem çıkmaması sevindirici. Sizin 27” miydi? Herkes ayak dandik diyor bence 27” in ayağı gayet sağlam 5 tane vida tutuyor 24 olan mı farklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr_2010

Hocam problem çıkmaması sevindirici. Sizin 27” miydi? Herkes ayak dandik diyor bence 27” in ayağı gayet sağlam 5 tane vida tutuyor 24 olan mı farklı?
    Evet hocam çok sevindim problem çıkmamasına. 24'lük olan benimki hocam.
  • Bugun kargo subesine gidip araclar dagitima cikmadan evvel ekran kartimi almak istedim, kampanya haftasi nedeniyle korkunc yogunlardi, yakar top ve voleybol karisimi bir sey oynuyorlardi sanirim ama top yerine urunleri kullaniyorlardi. Aktarma aracinin basinda urunumu bekledim ve sag salim aldim. Simdi urunun problemi cozulecek diye nasil guvenipte geri gondereyim arkadaslar?

1 saat falan değil de şöyle yaklaşık bi 3-4 saat kadar aralıksız oynamaya çalış; çünkü bende genelde 3 saat 4 saat sonra falan yapıyodu 1 saat çok belirleyici olmayabilir. Ama tabi inşallah bi sıkıntı yoktur da sorunsuz kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyslevın

1 saat falan değil de şöyle yaklaşık bi 3-4 saat kadar aralıksız oynamaya çalış; çünkü bende genelde 3 saat 4 saat sonra falan yapıyodu 1 saat çok belirleyici olmayabilir. Ama tabi inşallah bi sıkıntı yoktur da sorunsuz kullanırsın.
    Hala kullanıyorum hocam, saat 2 gibi dışarı çıkmam gerekecek sonra gece geldiğim de sabaha kadar oyun oynayacağım. Bu gece tam olarak belli olacak yani durum.
  • Bu arada arkadaşlar çok özür dileyerek konuyla alakasız bir şey de sormak istiyorum. Madem 5-10 kişi toplandık burda hepimiz de masaüstü pc kullanıcısıyız bi konu hakkında hepinize sormuş olayım. Aslında bu konuyu bi kaç yerde açmıştım ama cevap gelmemişti ondan soruyorum. Soru şu; ben yıllardan beri laptop kullanıyordum ilk defa masaüstüne geçtim o yüzden çok bi bilgim yok en azından siz de kontrol eder cevap verebilirsiniz diye düşündüm. Şimdi ben pc yi formatladıktan sonra nvidianın haricinde intel grafik sürücüsünü de kurdum ama şöyle bir durum var ki masaüstünde sağ tıklayınca intel menüsü görünmüyor sadece Nvidia menüsü görünüyor. Sağ alttaki kısayol menüsünde(bildirim tepsisi) de görünmüyor.Ancak aygıt yöneticisine girdiğimde görüntü bağdaştırıcıları kısmında İntel ve Nvidia her ikisi de var. Bundan evvel laptop kullanıyordum onda görünüyordu mesela sağ tık yapınca veya bildirim tepsisinde, bu durum acaba masaüstü bilgisayarlarda mı böyle yani masaüstü bilgisayarlarda normal mi yoksa bir sorun mu var. Tekrardan özür diliyorum konuyla alakasız olduğu için.

• Sorunun sebebinin yazılım ile alakalı olduğunu öğrendim, monitörün yazılımı bazı ürünlerde eski versiyon kalmış ve güncelleyince sorun düzeliyormuş. Bunun için ürünü yazılım güncellemeye yollayanlara ise James Donkey mouse ve mousepad hediye edilecekmiş. İncehesap aranarak doğrulanabilir.

144 hz ise sadece HDMI1 ve DP çıkışlarından alınabiliyor.
  • Evet Arkadaşlar tüm gelişmeleri monitör yokken takip ettim sorunlar vs.En sonunda monitörüm bugün elime ulaştı renk kalitesi incelik herşeyiyle efsane bir monitör.

Gelelim 144 hz meselesine 144 hz göremeyen arkadaşlar bence ayarlardan doğru çözünürlüğü seçemediler çünkü bende de ilk geldiğinde nvidia kontrol panelinde fhd de 120 hz max veriyodu sonra biraz kurcalayınca çözünürlüklerin diğer seçeneklerinde PC adlı başlığın altındaki fhd seçenekte 144 hz vardı bu şekilde 144 hz sorunsuz kullanıyorum

Kararma konusu ise direk prize bağlayarak 3 saattir kullanıyorum hiçbirşekilde piksellenme kararma yok 1 saati csgo 144 hz i farkedemeyen arkadaşlar ya 144 fps almıyodur ya ayarlayamamışlardır yoksa gözlerinden şüphe duyarım csgoda 300 fps de çok bariz akıyo oyun monitörün panelinden kalite akıyor resmen

Bence sorun Freesync ile ilgili olabilir amd ekran kartınız varsakullanmak istemek en doğal hakkınız ama ben nvidia da herhangi bir yırtılma göremedim tavsiyem kullanmamanız Dediğim gibi ya freesync yada sorunlu kullanıcılar.Ayrıca monitörlerin hepsinde sorun olduğunu süşünmüyorum forumda olsun etrafda olsun bu sorunla ilgili konuşan tekil kişi sayısı 30 civarı sburası sadece sorunları olan kişilerin toplandığı bi yer yani monitör de kronik bir sorun yok bence

Kargo hızlıydı paketleme sağlamdı sallantı yapmıyordu.
    Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim hemen.

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: luckyslevın

Bu arada arkadaşlar çok özür dileyerek konuyla alakasız bir şey de sormak istiyorum. Madem 5-10 kişi toplandık burda hepimiz de masaüstü pc kullanıcısıyız bi konu hakkında hepinize sormuş olayım. Aslında bu konuyu bi kaç yerde açmıştım ama cevap gelmemişti ondan soruyorum. Soru şu; ben yıllardan beri laptop kullanıyordum ilk defa masaüstüne geçtim o yüzden çok bi bilgim yok en azından siz de kontrol eder cevap verebilirsiniz diye düşündüm. Şimdi ben pc yi formatladıktan sonra nvidianın haricinde intel grafik sürücüsünü de kurdum ama şöyle bir durum var ki masaüstünde sağ tıklayınca intel menüsü görünmüyor sadece Nvidia menüsü görünüyor. Sağ alttaki kısayol menüsünde(bildirim tepsisi) de görünmüyor.Ancak aygıt yöneticisine girdiğimde görüntü bağdaştırıcıları kısmında İntel ve Nvidia her ikisi de var. Bundan evvel laptop kullanıyordum onda görünüyordu mesela sağ tık yapınca veya bildirim tepsisinde, bu durum acaba masaüstü bilgisayarlarda mı böyle yani masaüstü bilgisayarlarda normal mi yoksa bir sorun mu var. Tekrardan özür diliyorum konuyla alakasız olduğu için.
    Hocam öncelikle masaüstünde tek ekran kartını kullanabilirsiniz diye biliyorum. Intel HDyi kullanmak istiyorsanız nvidiayı devre dışı bırakacaksınız o zaman intel hd menüsü çıkar karşınıza.

Yanlışım olabilir affola.

Keşke ben de ekran kartı beklemiş olsaydım denerdim
  • Bu hediye güzel oldu, ben monitöre artı olarak jd 712 kulaklık ve ssd almıştım. Kulaklığı denedim muazzam, ssd ise bugün gelecek. Monitör umarım sıkıntısız çıkar, eğer kararma olursa elden götürüp kendim attırıcam yazılımı. Bu firmanın ürünün arkasında durması şaşırtıcı ve hoş bir olay.

• Son gelişmeler ışığında ilk mesajı güncelleyebilir miyiz? Araştıran arkadaşlar için özet olur orada.

144hz farkını anlamak isteyen atkadaşlar. 60hz’e ayarlayın mouse imlecinş hareket ettirin sonra 144hze ayarlayın tekrar aynı hareketi yapın aradaki farkı birebir görün birinde takıla takıla giderken dieğerinde yağ gibi akıyor.

• İnce hesap mouse ve mousepad karşılığından güncelleme yapılması için ürün geri göndermem için mail atmış ama veb çoktan iade ettim.
    JD monitör konusunda rüştünü ispat edene kadar bilindik markalaradn devam
  • Afrodeziakk kullanıcısına yanıt
    Siz 24.5 mi aldiniz 27 inch mi?

• marxx kullanıcısına yanıt
    24.5" Hocam.
  • cnr_2010 C kullanıcısına yanıt
    Ya hocam valla anlayamadım diyen adam ya 144 hz ayarlayamamıştır yadaa cidden gözünden şüphe ederim en kötü forumda hızlıca aşağı yukarı yaptığın zaman bile farkediyosun :))
  • Arkadaşlar burda söylenen mail bana gelmedi ben de aradım müşteri hizmetlerini konuştum site üzerinden iade/değişim talebi oluşturun daha sonra verilen yurtiçi kargo numarasına gönderin dediler de siz de mi öyle yaptınız yoksa mailin gelmesini bekleyip öyle mi yapıcaz bu işlemleri
  • luckyslevın L kullanıcısına yanıt
    Mail benim arkadaşa geldi bana gelmedi ben direkt aradım oksid bilgisayarı. Bana kargoyla da gönderebilirsiniz buraya da gelebilirsiniz 10 dakikalık bir işlem dediler yarın gideceğim yerlerine.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.