quote:Orijinalden alıntı: james_earl_cashdaya kistemedim kiben yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli
quote:Orijinalden alıntı: Ekreizzeyıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: sersericeymis apla nerelerde Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: serseri ceymis apla nerelerde
quote:Orijinalden alıntı: sersericeymis apla nerelerde Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: serseri ceymis apla nerelerde hoşgeldin usta . nasıl gidiyor son sınıf ?
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: serseri ceymis apla nerelerde hoşgeldin usta . nasıl gidiyor son sınıf ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: serseri ceymis apla nerelerde hoşgeldin usta . nasıl gidiyor son sınıf ? eyvallah bekir fazla vaktim kalmıyor kusura bakma ama berbat pazartesi vizeler var
quote:Orijinalden alıntı: Ekreizzeyıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SaintEagle yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Katılım zamanı: 4 Ocak 2005, hocam daha bir yıl bile olmamış yaws
quote:Orijinalden alıntı: dronyquote:Orjinalden alıntı: SaintEagle yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Katılım zamanı: 4 Ocak 2005, hocam daha bir yıl bile olmamış yawsAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SaintEagle yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Pırpırlarının hacim kuvveti yetmez. @James Arada meseneden bizede tıkla be apla.
quote:Orijinalden alıntı: dronyquote:Orjinalden alıntı: SaintEagle yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Katılım zamanı: 4 Ocak 2005, hocam daha bir yıl bile olmamış yawsAlıntıları Göster Cash'i boşverin , James Earl Jones 'u Tek Geçerim.
quote:Orijinalden alıntı: dronyquote:Orjinalden alıntı: SaintEagle yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Katılım zamanı: 4 Ocak 2005, hocam daha bir yıl bile olmamış yawsAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: SaintEagle yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Katılım zamanı: 4 Ocak 2005, hocam daha bir yıl bile olmamış yaws
quote:Orijinalden alıntı: MCash'i boşverin , James Earl Jones 'u Tek Geçerim.Alıntıları Göster bende dayak istiyom
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigbende dayak istiyomAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bende dayak istiyom Ketçap, mayonez.
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigbende dayak istiyomAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bende dayak istiyom Dahi -de'si ayrı yazılır.
quote:Orijinalden alıntı: Engerekli İnsanquote:Orjinalden alıntı: egzantirig bende dayak istiyom Dahi -de'si ayrı yazılır. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bende dayak istiyom Dahi -de'si ayrı yazılır. -de'si böle yazılmaz."-de" si diye yazılır.